Tomb Raider Angel of Darkness Végigjátszás - St. Aicard's Graveyard, Bouchard's Hideout - 2, Renne's Pawnshop - 2


 

St. Aicard's Graveyard

 

Mentések--Savegames (v42-v49-es ) A v52-es patchot feltéve, ezek nem mindenkor muködnek.

 

v52-es mentések--Savegames

 

Fordulj meg, hogy az ajtóval szemben állj. Jobbra tole egy kis beugróban egy sírkövet látsz, növényekkel surun benove. Mögötte egy kis egészségcsomagot találsz. Vedd fel és menj vissza az ajtó elé. Kövesd a kikövezett ösvényt a templom körül. A két törött sírnál (jobboldalt) az út jobbra kanyarodik. Tedd te is ezt, maradj rajta. Láthatod, hogy a kapuor nem hazudott, amikor eloször találkoztál vele. Tényleg van itt egy jól megtermett Doberman (ami inkább Rotweiler, dehát, ha a kapuor azt mondja...). Intézd el a nem túl huséges társadat. Fuss tovább. Nem messze, az ösvényen van egy leágazás jobbra, ami egy kis kápolnához vezet. Ekkor kissé távolabb elotted lesz egy kapu, ami le van láncolva. Balra szintén van egy leláncolt kapu, mögötte egy síremlékkel. Egy angyalszobor, ami keresztet tart maga elott. Oda kell majd bejutnod. Fordulj jobbra a leágazásnál, a kápolna felé. Fuss el mellette balra. A kokeresztnél fordulj balra. A fa mellett, a kripta háta mögött kötszereket találsz. Menj vissza a kikövezett ösvényre és indulj el visszafelé. Ahol az út elkanyarodik, te is fordulj el balra. Balra, a két törött sír után van egy kékajtós kripta. Ezzel majdnem szemben van egy másik, pirosajtós kripta. Menj a jobb oldalához, fordulj balra, ugorj fel és kapd el a peremét. Húzd fel magad, majd fordulj balra, a kékajtós kripta irányába. Egy nekifutásos-kapaszkodásos ugrással juss át a tetejére. Menj a szemközti pereméhez és fordulj balra. Látni fogsz egy négyzet alapterületu, lapos teteju kriptát. Fuss neki és ugorj át rá. Szemben, balra az elkerített területtol, ahol az angyalos síremlék áll, van egy újabb kripta. Felette láthatsz egy peremet, amin egy csokoládé csillog. Nekifutásból ugorj át a kriptára. Menj a hátsó pereméhez, szemben. Ugorj elore és kapaszkodj meg a peremben. Húzd fel magad, fordulj balra, menj a csokoládéhoz, és vedd fel. Sétálj tovább a perem széle felé. Innét ugorj egyet elore, a következo kripta tetejére. Mássz le róla és menj az ajtajához. Próbáld meg kinyitni.

Lara: Nem fog megmozdulni. Erosödnöm kell.

Mássz vissza a kripta tetejére. Fordulj az ajtó felé, ami mellett a kis egészségcsomagot találtad. Amint látod, újabb kutya jelent meg. Ugorj elore a szemben lévo kripta tetejére. Mássz le, és menj a pirosajtós kriptához, amelyikre eloször felmásztál. Mássz fel rá újra. Ugorj át a kékajtós kriptára, majd balra, a következore, végül az elkerített terület mellettire. Itt fordulj jobbra, az angyalszobor irányába, és sétálj a peremhez. Fügeszkedj le, és huppanj le a földre. Fordulj meg. Menj a toled balra lévo kripta ajtajához, és törd be.

Lara: Most erosebbnek érzem magam.

Bent loszert találsz. Menj ki, és mássz fel a kripta tetejére. Ugorj át a kerítésen kívül lévo kriptára, ahonnan leugrottál a kripta mellé, amelyiken éppen állsz. Fordulj jobbra, és ugorj át a peremhez, amelyiken a csokoládét találtad. Húzd fel magad, fordulj balra, menj a perem széléhez, és ugorj le a kriptára, amelyiknek nem tudtad betörni az ajtaját. Próbáld meg újra. Most sikerülni fog. Bent loszer és kötszerek vannak. Menj ki, mássz fel a kripta tetejére, és ugorj át a következore. Ideje kinyitni egy eddig zárt ajtót. Menj a pirosajtós kriptához, és állj szembe vele. Balra tole van egy lilaajtós kripta (ez az ajtó felöli elso), tetején egy háromszöggel, aminek a két oldalán két kis csúcs van. Sétálj a bal oldalfalához (ami a temeto bejárati kapuja felé esik). A falon, éppen középen, van egy függoleges csík. Állj pontosan szembe vele. Ugorj fel, és kapaszkodj meg a kripta peremében. Mássz fel, és fordulj pontosan 45o-kal balra. Csinálj egy bal oldalszaltót, át a tüskés fal fölött. Egy kutyaház tetején landoltál, egy kis udvarban. Fordulj meg, és egy kis ajtót fogsz látni. Menj oda. Ha nincs gond az eronléteddel, akkor Lara szó nélkül betöri az ajtót. Ha a kriptaajtó betörése elott próbálkoznál, akkor lehet, hogy nem fog menni:

Lara: Nem vagyok elég eros.

Szemben, félúton van egy doboz loszer sörétes puskához. Vedd magadhoz. A szemközti ajtót nem tudod kinyitni, de talán kitalálod, hogy hová vezet: a kapuor mellé, a Rue Dominique-on. Fordulj meg. Fuss ki az ajtón, majd balra a lefolyócsohöz. Mássz fel rajt, és függeszkedj balra, fel az erkélyre. Állj a piros vezeték alá. Ugorj fel, és Lara megkapaszkodik bent. Függeszkedj át rajt a következo erkélyre. Miután lepottyantál rá, fordulj jobbra, majd fordulj be a sarkon balra. Az erkély végén jobbra, egy részen hiányzik a korlát. Itt kapaszkodj le, és ess le az alattad lévo kripta tetejére. Juss vissza a síremlékhez. (Pirosajtós kripta, majd kékajtós, át balra, végül szembe, az elkerített terület mellé. Innét ugorj le a kripta elé). Menj a szobor háta mögé, és látni fogod, hogy egy kis peremen áll. Mássz fel rá, és lökd le. A szobor eldol, és darabokra zúzza az elotte lévo sír tetejét. Sétálj oda. A sírban van egy kis titkos lejáró, létrával. Ugoj le a sírba az angyal jobb oldalán.


Bouchard's Hideout - 2

Egy folyosón állsz, és egy kövér patkány rohan feléd. Bár vannak agresszív patkányok, amelyek megharaphatnak, ez nem fog bántani. A harapásuk ugyan nem jár nagy sérüléssel, de sok kicsi sokra megy. Mögötted a folyosó beomlott, és az elotted, jobbra lévo ajtót sem tudod kinyitni. Így csak egyfelé tudsz menni. Nemsokkal az ajtó után, ahol a folyosó jobbra kanyarodik, a padló elég rossz állapotban van. Ahogy futsz át rajta, úgy szakad le a sarkad nyomában. Egy kis padlórészen állsz, elotted is, mögötted is szakadék. Ha véletlenül alattad szakadt volna le, akkor menj a szemközti, gyökerekkel átnott falhoz, amitol jobbra egy kis üreg van. Lara azt mondja:

Lara: Ezen fel tudok mászni.

Tégy hát így. A gyökerekben kapaszkodva fel tudsz mászni a kis padlórészre. Szerencsére, a jobb falon van egy cso, amin el tudsz függeszkedni balra. Fordulj felé, és állj szorosan a baloldali perem mellé, mert különben lehet, hogy nem lesz annyi erod, hogy átérj. Ha leestél, fordulj jobbra, és menj a járat másik végébe, ahol balra egy kis üreget látsz. Kússz be, majd jobbra. A következo járatban fordulj újra jobbra, és mássz fel a gyökerekkel átnott falon. Próbáldj meg újra átfüggeszkedni. Ha átértél, menj tovább a folyosón. Itt szintén rozoga a padló, és a jobb falon is repedés fut végig. Lépj a rossz padlóra, ami lecsuklik, és Lara csúszni kezd. Ekkor ugorj egyet elore, és a szemközti kis padlódarabon fogsz landolni. Ha beleestél volna a vízbe, akkor két lehetoséged van.

1. Ússz át a kiálló szikla alatt, majd a járat végéhez érve ússz fel. Lara megszólal:

Lara: Ezen fel tudok mászni.

Fordulj jobbra. A falat itt is gyökerek hálózzák be. Mássz fel, majd a falon lévo repedést elérve nyomd meg a Fel-kurzorbillentyut, hogy Lara csak kézzel kapaszkodjon. Függeszkedj el balra, és ess le a folyosóra. Fordulj balra.

2. Ússz fel egyszerre, még a kiálló szikla elott. Lara megszólal:

Lara: Ezen fel tudok mászni.

Fordulj a jobb fal felé, amelyiken a repedés van. Itt a gyökerekbe kapaszkodva fel tudsz mászni a repedéshez. Fent nyomd meg a Fel-kurzorbillentyut, hogy Lara csak a kezét használja kapaszkodásra. Függeszkedj el jobbra, majd ess le a folyosóra. Csússz le újra a padlódarabon, és ugorj át a kicsi, épen maradt részre. (Ennek az oldala is mászható, de a vízbol nem tudsz felmászni rá. Csak az ugrásból való kapaszkodásra szolgál).

Sétálj a kis padlórész másik széléhez. Feletted egy vezeték húzódik.

Lara: Erre fel tudok mászni.

Ugorj fel és kapd el. Függeszkedj elore. A vezeték végéhez érve ess le a kis padlórészre, ami elkezd leszakadni alattad, úgyhogy gyorsan sétálj a pereméhez, és ugorj elore a következore. Ez sem biztonságosabb, mint az elozo, úgyhogy villámgyorsan csinálj egy szaltót jobbra (ha ugrás közben be is fordultál jobbra, akkor elore ugorj). Itt már biztonságban vagy. (Ha az elozoek során bármikor leestél, akkor járj el az 1. pontban leírtak szerint, vagy kezdd el elorol).

Menj tovább a folyosón. Jobbra van egy kis lelakatolt járat, amibe egy patkány szorult. Szemben láthatod a beszakadt folyosót, de most oldalról. Menj oda. Az itt lévo plafondarabot el tudod húzni, mire a törmelék összeesik, és az eltorlaszolt út szabaddá válik. Azonban ebbol az irányból nem tudsz továbbjutni, mert két fémgerenda zárja el a folyosót. Fordulj meg, és menj a kis járathoz, a patkánnyal. Rúgd be a drótos kisajtót. A patkányt ez annyira megrázza, hogy harapdálni kezdi Larát. Ha nem tudod elkerülni, egy lövés elég neki. Kússz be a járatba. Egy kis helyiségbe érkezel, jobbra loszer, balra egy ajtó van. Vedd fel a loszert, és nyisd ki az ajtót. Az itt lévo rövid folyosó egy másik ajtóhoz vezet. Ezen kilépve visszaérsz arra a helyre, ahonnan elindultál. Fordulj balra. Menj át a törmeléken, amit az elobb sikerült eltakarítanod az útból. Újra egy olyan helyhez érsz, ahol a padló helyén víz van. Itt kénytelen leszel megfürdetni Larát. Mássz ki a túloldalon. Egy kis terembe értél, ahol egy szivárgó szelep van. Fordulj jobbra. Jobbra a fal át van törve. Menj át a lyukon. A templom alagsorában vagy, egy kis cellában két kokoporsóval. A szemben lévo ajtó zárva van, de balra van egy kis átjáró, ami a következo cellába vezet. Balra, a dobozok mögött egy férfi fekszik a sarokban. Ilyesztoen néz ki. Az alakja teljesen el van deformálódva. A teste egy része helyén, mintha fém lenne. Olyan, mint egy rosszul sikerült kísérlet áldozata. Fájdalmában ide-oda dobálja magát, és hörgésszeru üvöltés tör elo belole. Az ágya mellett balra, egy kis egészségcsomag van a fal peremén. Vedd el. Fordulj meg, és menj ki az ajtón. A szemközti cellában, jobbra a második kokoporsó mögött, loszert találsz. Vedd fel, és menj ki az ajtón. Fordulj jobbra. A folyosó végén egy kis ajtó van. Menj oda, nyisd ki, és lépj be rajt. Odabenn Bouchard ül egy fotelban.

Lara: Mi történt a kinti szobában lévo embereddel, Bouchard?

Louis Bouchard: Arnoud-val? Van valami mondanivalód ezzel kapcsolatban?

Lara: Talán. Lehet, hogy kapcsolódik ahhoz, ami az egyik barátommal történt.

Louis Bouchard: Kétlem. Tunj el innen.

Lara: Ismered azt a nevet, hogy Eckhardt?

Louis Bouchard: Soha nem hallottam róla.

Lara: Oké. Segítettél az egyik barátomnak, nem sokkal ezelott. Werner Von Croy-nak.

Louis Bouchard: A nevek nem jelentenek itt sokat. Még a valódiak sem. Mit akart?

Lara: Térképeket és információt a Louvre-ról.

Louis Bouchard: Emlékszem. Négy héttel ezelott. El akart vinni egy autóbusznyi japán turistát, hogy megnézzék a Mona Lisát.

 


Lara: Ne szórakozz velem, Bouchard. Ezt a barátot tegnap elvesztettem.

Lara: Nyugalom, Bouchard. Ezt a barátot tegnap elvesztettem. Most a gyilkosát keresem.



Louis Bouchard: Jobb lesz, ha vigyázol a szádra, kislány.

Lara: Nem vigyázok semmire. Torkig vagyok a párizsi alvilági módszereitekkel. Nekem eredmények kellenek.

Louis Bouchard: Óvatosan, boszorkány. Ne rontsd tovább a helyzetedet.

Lara: És mi történik akkor? Rám küldessz egyet ezek közül a cicamicák közül, igaz?

Louis Bouchard: Tévedsz. Ezt magam fogom elintézni. Isten hozott Párizsban.

Louis Bouchard: Volt egy hír egy Monstrum gyilkosságról korábban. Mit tudsz errol?

Lara: Semmit ami téged érdekelne.

Louis Bouchard: Meg lennél lepve, hogy a Monstrum mennyire érdekel engem.

Lara: A barátom...? A Louvre...?

Louis Bouchard: Igen, az akadémikus. Be akart jutni a legutóbbi régészeti ásatásokhoz a Louvre-ban. Te is ezt akarod?

Lara: És mégtöbbet. Szükségem van 9mm-es védelemre, hátizsákra, plasztik robbanószerre, kábító töltetekre. Párizs nem biztonságos mostanság.

Louis Bouchard: Kinek? Te nyilvánvalóan tudsz vigyázni magadra.

Lara: Nálad van, ami kell nekem?

Louis Bouchard: Tudom, hogy kinél van. Daniel Rennes-nél. O a Rue St. Mark és a Cours la Seine sarkán lévo zálogházban dolgozik.

Bouchard pisztolyt ránt és lelövi Larát, aki nagy csattanással elterül a földön.

Lara: Mit ajánlanál?

Lara: Egy fedocég, nyilvánvalóan.

Louis Bouchard: Igen, Rennes-nek körültekintoen kell eljárnia. De o meg tudja szerezni, amire szükséged van, ha tudod, hogy hogyan közelíts hozzá.

Lara: Mit ajánlanál?

Louis Bouchard: Egy üzletet. El kell juttatnom hozzá bizonyos dolgokat. Útleveleket. Leszállíthatnád oket nekem.

Lara: Miért nem egyik embereddel szállíttatod le az...útleveleidet?

Lara: Útlevelek!

Louis Bouchard: Nincs senkim, akit nélkülözni tudnék.

Lara: Mi történt az embereddel, hátul a betegszobában? O is csomagokat szállított le neked?

Louis Bouchard: Cseh útlevelek. Semmi olyan amivel bepiszkolnád a kezed. Ez egy üzleti megállapodás.

Lara: Amiért cserébe o odaadná azt, amire szüksé-gem van?

Louis Bouchard: A megfelelo áron. Az útlevelek bizonyítani fogják, hogy rajtam keresztül jössz.

Lara: Mi történt az embereddel, hátul a betegszobában? O is csomagokat szállított le neked?

Louis Bouchard: Szegény Arnoud. Az egyik legszívósabb emberem. Az eddigi négy támadás egyetlen túléloje.

Lara: Támadások! Ki által?

Louis Bouchard: Ez jó kérdés. Nem tudjuk biztosan. Még.

Lara: Talán a párizsi Monstrum által.

Louis Bouchard: Ki fogjuk vizsgálni. Óvatosnak kell lenned.

Lara: Egy automata segítene. Eladtál a barátomnak, Von Croy-nak néhány fegyvert. Nekem is ez kell.

Louis Bouchard: Az akkor volt. Minden beszerezheto tuzerore szükségünk van. Rennes az embered. Áll az alku?

Lara: Oké. Áll.


Louis Bouchard: Gyozodj meg róla, hogy Rennes megkapja a csomagot. És légy biztos

bent, hogy Rennes az.

Lara: Miért? Ki lehetne?

Louis Bouchard: Szeretném szegény Arnoud-tól megkérdezni ezt. De o többé már nem tud beszélni. Csak légy óvatos.

Jegyzetfüzet:

Szállítsd le az útleveleket Daniel Rennes zálogkölcsönzosnek - Rue St. Mark és Cours la Seine

Bouchard visszaült a foteljába. Ha odamész hozzá, akkor feláll, és jól megnézi magának Larát. Balra van egy zárt ajtó. Ettol jobbra, a szekrények baloldalán van egy kar. Húzd meg. Egy cellaajtót fog kinyitni. Fordulj meg, és menj ki az ajtón, amelyiken bejöttél Bouchard-hoz. Fuss végig a folyosón, el Arnoud cellája elott, át a nyitott ajtón. A baloldali cella ajtaja most már nyitva van (szemben azzal a cellával, amelyikbe eloször beléptél - a falon lévo lyukon át). Lépj be. Hátul, a jobb sarokban loszert találsz. Fordulj meg. Az ajtó fölött látsz egy peremet, ami talán egy leszakadt padló maradványa. Jobbra a kokoporsó elejénél van egy nagy faláda. Ezt told el az ajtó irányába, amíg csak megy. Ezután told el balra, szintén ütközésig. Innét még tudod az ajtó felé tolni egy keveset. Mássz fel rá, sétálj a szemközti széléhez, és ugorj fel. Lara el fogja kapni a peremet. Húzd fel magad. Jobbra szemben van egy kar. Húzd meg. Ez kinyitja a Bouchard szobájában lévo ajtót. Kapaszkodj, és ess le a padlóra. Hagyd el a cellát, fordulj jobbra, és szaladj végig a folyosón, egyenesen Bouchard szobájába. Itt fordulj balra, és menj ki az ajtón.

 


Renne's Pawnshop - 2

Egy ajtó elott állsz. Jobbra láthatod a boxolókat.

[Ugyan az edzo nem áll szóba veled, de az oszlopok tetején és az orgona elott lévo cuccokat újra be tudod gyujteni. És persze tovább erosödhetsz (remélhetoleg). De ezt már végigjártad egyszer, tudod, hogyan megy.]

Menj egyenesen, ki az elotérbe, majd balra, ki a bejáraton.

PÁRIZSI GETTÓ (PARISIAN GHETTO)

Irány Daniel Rennes. Fordulj jobbra. Fuss végig a Rue Dominique-on. (Bernard, Pierre, és a kapuor már nem látnak szívesen). A kis térre érve fordulj balra, fuss el a térkép mellett, a kis parkrészhez. Itt fuss le a jobboldali lépcson. Fordulj jobbra, menj a zálogház ajtajához, és lépj be rajt.

RENNES ZÁLOGHÁZA (RENNES' PAWNSHOP)

 

Mentések--Savegames (v42-v49-es ) A v52-es patchot feltéve, ezek nem mindenkor muködnek.

 

v52-es mentések--Savegames

 

Lara belép a folyosóra. Egy gonosz tekintetu alak lép ki Rennes boltjából, és majdnem fellöki. Lara belép a zálogházba, és körülnéz. A lámpa le van szakadva, és a pult is romokban áll. Odalép, és leteríti az útleveleket.

Fordulj meg, és lépj be a pult mögötti raktárba. Rennes vérbefagyva fekszik a földön. Halott. A vérével egy szimbólumot festettek a padlóra. Menj oda Rennes-hez. A halálsikolya még mindig az arcán ül. Jobbra tole a földre esett a tárcája. Vedd fel, és nézz bele (Enter a menüben). Egy cetlit találsz bent, rajta egy ötjegyu számmal: 14529. Fordulj jobbra és menj a raktár hátsó részébe. A fémszekrények mögött balra valami pittyeg. Menj közelebb. A padlóban van egy csapóajtó.

Lara: Úgy tunik ez egy kivezeto út.

Fordulj meg, és menj a könyvespolc mögé. A fotelban egy nagy adag robbanószer van, rajta detonátorral. Rennes jól bebiztosította a helyet. Mégsem tudta megvédeni magát. A polc másik oldalán van egy fémajtó. Egy széf ajtaja. Balra tole van egy kis billentyuzet. Üsd be a Rennes tárcájában talált számot (14529), mire az ajtó kinyílik. Lépj be rajt. A kis szoba Rennes legféltettebb kincseit tartalmazza.

Lara: Werner-nek nyílvánvalóan soha nem volt lehetosége eljönni ezekért.

Szedd össze a cuccokat: a sokkolót (K2-Impactor), a hozzá való elemeket, a kábítópisztolyt (Dart SS) és a kábítólövedékeket, a térképet a régészeti ásatásról, a térképet a Louvre körüli csatornákról, és a robbanószert. Amint az utolsó tárgyat felveszed, kiderül, hogy Rennes biztonsági rendszere mégiscsak muködik. Bekapcsolnak a mozgásérzékelo lézerek, és a robbanószeren lévo számláló elkezd gyorsan visszafelé számolni.

Lara: A francba!

Ez egy másodpercre kiszámított idozített esemény. Villámgyorsnak kell lenned. Abban a pillanatban, amint visszakaptad az irányítást, rohanj a polcoktól jobbra lévo sárga kapcsolóhoz és nyomd meg (a legjobb, ha a lézerek megjelenésekor azonnal odaszaladsz). Várd meg, míg az ajtó kinyílik, és fuss ki rajt, majd jobbra a csapóajtóhoz. (A raktár ajtajához hiába mennél, mert azt is lézerek zárják el). Nyisd fel a csapóajtót, és ugorj le (az a leggyorsabb, ha megnyomod a Gurulás-gombot). Ha Lara megkapaszkodik, akkor idot veszítesz, ráadásul meg is kell fordulnod. Így is meg lehet csinálni, de igyekezz ezt elkerülni. A kis folyosó túlsó végén van egy lejárat a padlóban. Fuss oda, ahogy csak bírsz, és ess le itt. Egy csatornacsobe jutsz. Fordulj balra, és futás!!! A lángok már Lara hátát mardossák.

Valaki cigarettát dug a szájába, és rágyújt. A Metro kávézóbeli vendég az, aki most a Szajna partján guggol. Hirtelen felfigyel valamire. Lara fut kifelé a csatornából, míg a robbanás puskagolyó módjára ki nem löki belole. (Úgy tunik most már 'kirobbanó' formában van). A rövid repülés után nagy csattanással landol a Szajnán ringatózó egyik csónakban, csak úgy füstöl a háta. Az idegen nagy ívben elpöccinti a cigarettáját, és feláll. Elmosolyodik, majd lassan odébbáll.

Egy kupolás teremben vagyunk, aminek a zárókövén egy oroszlán feje látható. Körben oszlopok, és vízköpok díszítik a helyiséget. Pieter Van Eckhardt (aki fellökte Larát a zálogházban) kezeit dörzsölve éppen eligazítást tart az embereinek.

Pieter Van Eckhardt: Nagyra becsült tagjai a Titkos Társaságnak, jutalmatok órája egyre közeleg. Mint tudjátok, három Obscura festmény már a birtokunkban van.

Eckhardt a falon lévo képre mutat. A Titkos Társaság tagjai, Joachim Karel, Kristina Boaz és Dr. Grant Muller egy kerek asztal körül ülnek.

Pieter Van Eckhardt: A kapcsolatunk, Werner Von Croy professzor itt, Párizsban jelölte meg számunkra a negyedik kép helyét.

Az asztalra támaszkodik, és elszántan néz a többiekre.

Pieter Van Eckhardt: Ha ez megvan, Prágában fogunk újra összegyulni. Itt az ideje, hogy felébresszük AZ ALVÓ-t.

Egy emberszeru lényt látunk, aki egy markolókanálszeru gépben van. Hosszúkarmos keze megremeg.

Pieter Van Eckhardt: Remélhetoleg ezúttal sokkal sikeresebbek leszünk.

Minden szem Boaz-ra szegezodik, aki szégyenében lesüti a szemét. Eckhardt körbejár az asztal körül.

Pieter Van Eckhardt: Közelebb vagyunk az ötödik és utolsó Obscura festményhez is, Prágában. A Strahov-ban fogunk gyülekezni. Gunderson!

Egy kék katonaruhás alak lép elo Eckhardt háta mögül.

Marten Gunderson: Eckhardt mester...

Eckhardt feléje fordul, a vállára teszi a kezét, és a füléhez hajol. A fémkesztyujébol energia árad, ami valamiféle hatást gyakorol Gunderson elméjére.

Pieter Van Eckhardt: Küldd el a csoportodat a negyedik festményért.

Marten Gunderson: Azonnal!

 

És bódultan néz maga elé.

Tovább (Louvre Storm Drains; Louvre Galleries; The Archeological Dig; Tomb Of Ancients) >>

Twitter response: "Could not authenticate you."