Tomb Raider Angel of Darkness Végigjátszás - Galleries Under Siege; Von Croy's Apartment


 

Galleries Under Siege

 

 

Mentések--Savegames (v42-v49-es ) A v52-es patchot feltéve, ezek nem mindenkor muködnek.

 

v52-es mentések--Savegames

 

Hagyd el a termet, és menj fel a lépcson, majd jobbra. Menj fel két lépcsosornyit. A Bibliás teremben van egy or, sokkold vagy lodd le. Folytasd az utad felfelé a lépcson. Egy vágókép következik Gunderson-ról és a különleges egység tagjairól.

Menj tovább felfelé a lépcson, és lodd le a tetején lévo ort. Amikor belépsz az ajtón, egy vágóképet fogsz látni, ahol Lara azt mondja, nem kap levegot, és ami egy képet mutat a gázálarcokról. Még ha nálad is vannak a gázálarcok, vissza kell menned és újra megszerezni oket, mert az erod noni fog, és így már sprintelni is tudsz. Öld meg az ort, és vedd el a gépfegyverét. Ha már megszerezted a gázálarcokat, egyenesen is mehetsz. Ha nem, fordulj balra, menj át az ajtókon, és végig a termen. A terem végén van egy or. Öld meg, és vedd fel a tölténytárat. Menj ki az ajtón, és balra, be a nyitott ajtón, a lépcsoházhoz. Menj fel a lépcson. Lépj be a folyosóra, és öld meg a különleges egység egyik tagját. Nála nincs semmi, úgyhogy mellozd az átkutatását, és menj az elso ajtóhoz jobbra. Menj át az üvegajtókon, és keresd meg a szekrényt jobboldalt. Nyisd ki az ajtaját, erosödj meg, hogy sprintelni is tudj, és tégy el annyi gázálarcot, amennyit Lara el tud venni. (Azt hiszem, egyszerre csak három lehet nála). Menj vissza le a lépcson. A lépcsoházon kívül két or van. Mi a sokkolót használtuk ellenük, és ez nagyszeruen muködött. Menj a baloldali ajtóhoz, ami fölött a lámpa van.

Lépj be a terembe, és a különleges egység egy tagja fog leesni. Sokkold le. Menj jobbra, és ki az ajtón. Légy óvatos a következo orrel. Sokkold le. Menj le a lépcson, és sokkold a következo srácot. Menj le a lépcsosorok valamelyikén. Menj jobbra, a folyosó végéhez. Van itt egy ajtó. Lépj be rajt. Ha levegore van szükséged, menj végig a jobboldali folyosón. A végén van egy mosdó. A levegod fel fog frissülni. Menj ki a folyosóra, és menj egyenesen. Ne felejtsd el a Sprint-gombot használni a gyors futáshoz.

Egy újabb vágókép következik, amelyben Kurt és Lara találkozik egymással. Kurt kissé provokatív. Szégyelld magad! Kurt, még csak nem is ismered Larát! Kurt elveszi az Obscura festményt, és elfut, de elotte még szemez egyet Larával (hu - ez olyan, mint egy romantikus regény!!) Ezután egy másik vágókép következik, amint Gunderson Larára lövet. Lara üldözi Kurt-öt. Kurt használja a különleges korongját, és különleges erejét. Együtt lerázzák Gunderson-t, és megmenekülnek elole és tökfilkói elol. Lara üldözi Kurt-öt. Kurt lent van. Lara utánamegy a földszintre, és leütik. A különleges egység egy tagját látod, amint egy másik személlyé alakul át (a Nephilim egyike lenne, vagy valami ilyesmi?) Ezután Bouchard jelenik meg. Larának el kell jutnia Von Croy lakásához. Bouchard elviszi oda, megpaskolja, a prágai gyilkosságokról beszél neki. Ezután Bouchard felhív valakit, és azt mondja: "Már bent van. Beküldheted a takarítót." Így Lara felmegy Von Croy lakására. Visszaemlékszik. Eckhardt jött be és ölte meg Von Croy-t.

 


Von Croy's Apartment

 

Mentések--Savegames (v42-v49-es ) A v52-es patchot feltéve, ezek nem mindenkor muködnek.

 

v52-es mentések--Savegames

 

Járj körbe a lakást, és végy fel minden egyes loszert, amit találsz. Olvasd el az asztalon lévo információt. A sétapálcát még ne vedd fel. Menj a lépcso alatti ajtóhoz. Rúgd be, és meg fogsz erosödni. Menj fel a hátsó lépcson a fürdoszobába. Itt van loszer és egészségcsomag. Menj fel a lépcsokön balra, és rúgd be az ajtót. Most Von Croy hálószobájában vagy. Vegyél fel további loszert és egészségcsomagot. Az ablaknál lévo íróasztalon információt találsz a Cabal-ról.

Menj le a lépcson a kitört ablakhoz, és vedd fel a sétapálcát. Kék fénnyel ragyog, Terminátor 2 módra. Egy férfi fog feltunni a könyvespolcok közötti bejáratnál. Elégszer meg kell lonöd, hogy eltunjön. Távozz, és menj végig a folyosón jobbra, a folyosó végéhez. Rúgd be az ajtót, és vedd fel a loszert és az egészségcsomagot. Menj vissza a nyitott ajtóhoz. Vedd fel a loszert. Ezután látni fogod amint valaki gépfegyverrel nyílást vág a falba. Fuss felé és lodd, míg el nem tunik, vagy meg nem hal. Egy gépfegyvert és loszert hagy hátra.

Menj ki a folyosóra. Hogy átjuss a lézereken jobbra, végezz katonai kúszást. Nyomd meg a Guggolás-gombot, majd a Lopakodást, és használd a nyílbillentyut az eloremozgáshoz. A folyosó végénél egy vágókép mutatja meg a bombákat.

Tovább (The Monstrum Crimescene; The Strahov Fortress; The Bio-Research Facility) >>

Twitter response: "Could not authenticate you."