Fan Art galéria


 

Mrique

Lara és a Covid19, avagy hogy védekezzünk a gyilkos vírus ellen.


Seres Ádám

Ádám vagyok és mindig is vonzott a filmes technikák világa, ezen belül pedig a sminkelés és maszkmesterség. Pár éve úgy döntöttem, hogy próbát adok ennek a szakmának amit egyáltalán nem bántam meg. A suli végéhez és végső vizsga közeledtével gondolkodtam azon, hogy milyen karaktert is valósítsak majd meg és nyilvánvalóan mint egy Tomb Raider hívő úgy döntöttem, hogy az újraindított trilógiából Crimson Fire-t aka Chak Chel-t választom. Mindenképp egy olyan karaktert szerettem volna megcsinálni, ami kihívás számomra de egyben egy karakter amit egy smink- ill. maszkmester nem valósított még meg.
Több napos munkám a tervrajzoktól kezdve a parókán át egészen a jelmezkészítésig megérte ennyi erőt belefektetnem ebbe a munkába és büszkén szeretném ezt veletek Tomb Raider fanokkal megosztani.


Szaszák Cyntia


Lukácsi Andrea


fery02


Tom Croft


namivanmar


Farkas Zsuzsanna


Thak


Mézmackó


Hamza


Ildy


Matie

2021 Április:


kistaki112


Baranyai Nikolett Fanni


Dodo


Lilla


Bandy


YzaaA


Zolee


Azura


Csemer Krisztofer


Emiccy


Vida Veronika


Caroline


Mitzy


Ichigo Kurosaki


Rainse


LaraFan61


Ha Te is viszontszeretnéd látni a rajzaidat/képeidet, kreálmányaidat az oldalon, akkor vedd fel velünk bátran a kapcsolatot (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)!

Twitter response: "Could not authenticate you."