Az oldalról

Még 1999-ben, a Supergamez.hu (most sg.hu) fórumán találkoztunk össze. Hamster, és OBig, (akkor még más nicken :) ) Sokan, nagyon sokan voltak ott akkor, a TR4-et nyomtuk végig, segítve egymást a továbbjutásban.

És egyszer csak jött az ötlete Hamsternek, hogy kéne egy oldalt készíteni ennek a játéknak. Úgy is lett, 2000-ben megalakult a TR.hu, akkor még a tar.hu aloldalaként, majd lett saját domain is. Lassan-lassan ránk találtak az emberek. Bővült a szerkesztői csapatunk is, remek társaság jött össze. Hamster, OBig, a TR-ről mindent tudó SYS, Bodlac a szövegkönyvíró, Extasy a designer, Petúnia, a fordító, Credo a hírvadász, tesztelő, Lacek az AOD nagymestere. Egy évvel később már kisebb, 1-4 napos találkozókat is szerveztünk, a nyári egy hetes balatoni tábor mellett. Az idén már a 26.-on vagyunk túl. (2016)

Nem sokkal ezután megalakult a bugos oldal, a Tomb Raider régi részeinek buggyűjteménye, mai napig egyedülálló a TR oldalak világában, illetve a szerkesztett pályák oldala is, a TREditor.hu mely az egyik, ha nem a legnagyobb pályagyűjtemény a világon. A fő részek megjelenései között a honlapot mindig a szerkesztett pályák szerelmesei tartották életben, mozgásban. Így volt ez régen, és így van ez a mai napig is. 2005-ben az akkori 7 szerkesztő közül 4 úgy látta, más utakon haladna tovább. Megalakult a mai napig is aktív TombRaiderS.hu. Párhuzamosan léteztünk a régi Tr.hu oldallal is. Aztán amaz lassan kihalt, a rajongók átjöttek hozzánk, egy szerkesztővel együtt. (zsolt) Engedéllyel megkaptuk azokat az anyagokat, amik csak ott léteztek, így már azok is hozzánk tartoztak. Ezért ma már bátran állíthatjuk, nemcsak Magyarország, de a világ egyik legösszetettebb, legteljesebb Tomb Raider oldala lett a miénk, a TombRaiderS.hu, saját szerverrel, saját tárhellyel. A Crystal Dynamics megkeresésére Magyarország egyetlen hivatalos Tomb Raider oldala lettünk.

A nehézségek ellenére mi mégis megvagyunk, és leszünk is. Maradtunk TR hívők, és ezután is kiszolgáljuk a rajongókat. Várunk szeretettel minden régi, új olvasót, rajongót a fórumunkon is, az éves találkozóinkon bárki részt vehet, a jókedv garantált!

Ezúton is köszönjük munkáját minden egykori és jelenlegi szerkesztőnknek, akik részt vettek az oldalunk építésében, jobbá tételében! Köszönjük a következő személyeknek, a teljesség igénye nélkül: Hamster, OBig, Extasy, Bodlac, SYS, Petúnia, Credo, Lacek, Wyc, gaabr, zsolt, mrique, Matie, drlecter, Thak, OSZRichard

TombRaiderS Team

 


 

Hasznos információk:

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.