Különlegességek

Különlegességek

Csalások, trainerek:

 • Tomb Raider pozíció editor. Lara helyét lehet vele szerkeszteni, változtatni. Alkalmazható a TR1-5 részekben. Másold be a könyvtárba a kicsomagolt TRposEditor.exe-t és onnan már egyértelmû a dolog. Letöltés
 • Repülõ mód, csalás a TR2-3-4 részekben!

A következõkben a TR3 változatot írom le. Értelemszerûen a TR2, és a 4-ben hasonló a helyzet, csak az exe-k nevei változnak.

 1. Telepítsd fel a Tomb Raider 2-õt, vagy a Tomb Raider 3-at, illetve a Tomb Raider 4-et. a tört verzió nem jó. Mármint olyan tört verzió, amihez nem kell a cd.
 2. Tedd fel az oldalról letölthetõ XP patch-ot. TRXP Patch A Tr 2. részéhez pedig ezt:
 3. A benne levõ tomb3.exe-vel írd felül a feltelepített exe-t.
 4. Töltsd le a trflight.exe-t:
 5. Másold be ezt is a TR3 könyvtárába, és indítsd el. Nyomj egy nem használt gombot, én az "É"-t nyomtam meg. Bezárhatod az ablakot.
 6. Megjelent egy tomb3cheat.exe a könyvtárban, azzal indítsd a játékot.
 7. Nyomd meg az "É"-t az úszáshoz. Shifttel pedig kilépsz belõle.

A zip tartalmaz egy mentést is. Ha csak azt töltöd be, nem kell semmi mást tenned, mint úszni a levegõben. Egy a bibi vele, ha kilépsz az úszásból, meghalsz. :)

A TR4-ben nem mindig mûködik rendesen. A TR4 nagyon kényes a mentésekre. Ha felteszed a patch-ot, csak olyan mentés jó, ami azzal a patchal készült.

It van pár bemutató videó:

Tr 2 Floating Islands WMV 3 MB TR 3 High Security Compound WMV 3 MB TR 4 Angkor Wat WMV 1 MB

TRAOD Startup Configuration Utility 0.82 BETA (Magyar nyelvi támogatással!)


A programmal az AOD indítását lehet pofonegyszerûen, egyetlen jól áttekinthetõ ablakból konfigurálni...
 • Bármelyik szint/'cut-scene'/FMV játszható/lejátszható...
  Lehet játékot felvenni és visszajátszani vele...
  Egy-egy checkbox kipipálásával elérhetõ pl. a Debugkeys és a Godmode...
  Lehet a képernyõmódokon is változtatni (ablakos vagy teljes képernyõs) és még néhány egyéb dolgot is kapcsolgatni (pl. FMV-k kihagyása)...
  A program maga megtalálja a telepítés helyét és a patch verziószámát is, és ezeket ki is írja...
  És mindezt fárasztó parancssori utasítások írogatása nélkül! Ráadásul ettõl az éppen aktuális verziótól kezdve már van nyelvi támogatás és így magyar nyelv is! Letöltés:

 • Tomb Raider Anniversary trainer: Ha valakinek gondja van az ellenségekkel, hát töltse le INNEN ezt a trainert. Csomagold ki, másold be akár az Anniversary könyvtárába, indítsd el, majd indítsd a játékot is. Az F billekkel bekapcsolhatod a képen látható kis csalásokat.
 • Tomb Raider Anniversary Loader: Az elsõ egy Loader, amit INNEN tölthetsz le, vagy a képre klikkelve. Csomagold ki, és másold be az Anniversary könyvtárába, majd indítsd el az exe-t. Az "Install Path"-nál állítsd be, hogy hol találja a tra.exe-t. Alapban láthatod is a képen az útvonalat.Az "Outfits"-nál ruhákat válaszhatsz ki, a "Chapter"-nél elõször a pályát, majd a második legördülõ menüben egy csekkpontot választhatsz ki. Sajnos sok helyen nincs fegyvered, így játszani nem játszhatsz, csak mint érdekesség. Viszont kiválaszthatod a titkos pályát, a Style Units-ot is, és végigmehetsz rajta. Legalul bekapcsolhatod a God Mode-t, így örök életed lesz, még a Torso-nál is. Megölni ugyan nem tudod, nincs fegyvered, de nézheted, ahogy a gyomrában kapálózol örök ottlétre ítélve. LOL
 • Tomb Raider Underworld SCU INNEN letöltheted

  Végre megjelent PC-re a mindent átfogó csalás program, amellyel a következõket tehetjük:

  * Bármelyik pályát elindíthatjuk vele, beleértve a cutscene-eket, alternatív cutscene-eket, elrejtett pályákat, stb.

  * Bármelyik pályát bármelyik ruhával bejárhatjuk, beleértve a bikinit!

  * Csalások: Végtelen életerõ, végtelen lõszer, egy lövéses gyilkolás, stb.

  * TRUFly: repülõ mód, melyet belehet repülni az egész pályát...

  * [Csak az 1.1-es pacthelt verzióval mûködik! A magyar verzió eleve 1,1-es] (Roli)

Tomb Raider Underworld trainerek:
TRU demó trainerek:

ASCII Rajzok

.

... ... ...... ... ... ... ...... ...


Java játékok

 • Mobiltelefonon játszható Tomb Raider Anniversary-t tölthetitek le. Benne van az emulátor is a zipben. Letöltés.
 • Mobiltelefonon játszható Tomb Raider 1-2-3-at tölthettek le. Benne van az emulátor is a zipben. Letöltés.


Hasznos programok

 • FMW lejátszó: Letöltés FMV lejátszó-Bink Video Player: Letöltés
 • A Tomb Raider 1-et telepítheted kényelmesen XP-re, és Vista-ra ezzel a kis installer programmal. INNEN letöltheted.

Tomb Raider, Lara cuccok a gépedre! ;-)

 • Egy Karácsonyi meglepetés. Lara hógolyózik.(képernyővédõ) Letöltés Ugyanez AVI-ban: Letöltés

 • Egy Tomb Raider háttérképû, remek mIRC kliens, egy barátom készítette a kis közösségünknek: Letöltés
 • Tomb Raider Anniversary ikonok:
 • Alison Carroll (TRU modell) desktop Lara, mely az asztalodon fog mozogni, akrobatikus mutatványokat fog bemutatni:
 • Windows Media Playerhez Tomb Raider Underworld Skin:
 • Nézzétek csak milyen gyöngyszemet találtam meg újra a napokban. Talán meg emlékeztek erre az "offline" TR5 szövegkönyv/hanglejátszó progira. Nem egy nagy dörrenés, de "tanulj angolul Lara Crofttal" felkiáltas alatt azért elmegy (meg aztán azt hiszem ez az egyetlen program, amit a hazai TR közösseg összehozott az évek alatt). El ne felejtsétek, hogy ehhez, a TR5 CD-t is be kell rakni a gépbe, mert arról jön a hang. (Egyébként erre egy figyelmeztetõ ablak az elején felhivja a figyelmet.)(bodlac): Letöltés

Tomb Raider 2 BETA Demo

Tomb Raider 2 BETA Demo

Egy különlegességet osztunk meg veletek, SYS jóvoltából. Régi dolog, de nagyon kevesen ismerik. Úgy itthon, mint külföldön. Talán kicsit warez, de nem hinném, hogy ennek már jelentõsége lenne, mégis érdekes. A TR Fan-oknak kötelezõ darab, benne kell hogy legyen a hátiputiban. :)
Régi már, és nagyon kaotikus, hiszen béta. Három helyszínt lehet benne elérni: Velence, Maria Doria, Tibet. Ha felteszed és elindítod, összezavarja a TR2-es beállításaidat (legalábbis az irányítást biztosan). A pályák még PHD(!!!) formátumban vannak: a PHD a TR1 formátuma. Lara modellje TR1(!)-es, tehát gúla-mellei és elvágott copfja van... :D Egyik pályát sem tudod benne befejezni... Ha csak teheted, mindenképpen nézd meg, nagyon érdekes..mondom, tiszta kaotikus az egész. TR1-es engine még az egész, de már TR2-es pályákkal..ja, és azt hiszem, még a TR2-es mozgások sem mûködnek benne. Ez még egy nagyon korai béta-verzió lehet. Kicsit olyan TR másfél, tetszeni fog, látnod kell... (SYS)
Menteni nem lehet a pályákon, és a velencei pályát kivéve, kicsit variálni kell, hogy megnézhesd a többit. Viszont olyan helyszínek is vannak benne, ami a TR 2-bõl kimaradt. No és a Maria Doria??? Érdekes, de a pálya neve Titanic. Lehet, nem is a Maria Doria volt az elsõ kiszemelt cél? :)

Szóval, vagy az exe-t töltöd le, vagy a zip-et, a data könyvtárban levõ .phd fjlokat mentsd el, majd ha megnézted a Venice pályát, nevezd át a 3tibet.phd-t, és a Titanic1.phd-t Venice1.phd-vé, és akkor meglesheted mind a három pályát. Ha nem teszed, az sem baj, megnézheted a bejátszásokat is. :)

Érdekes azonban, hogy nem kell hozzá semmi patch, simán mûködik XP alatt is. :)

Tomb Raider 2 Beta Demo ZIP

Velence:

Tibet:

Maria Doria, avagy Titanic? :)

Twitter response: "Could not authenticate you."