Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition magyarítás v1.0

Írta: TBlint és a TombRaiderS.hu csapata.

Shadow magyaritas

A 2019. március 18-i cikkünkben bejelentettük, hogy júniusra várható a magyarítás megjelenése. A szövegek fordítása májusban befejeződött, a tesztelés első köre lezárult. Sajnos előfordulhatnak elcsúszó szövegek, inkonzisztens megjelenésű írásjelek, tördelések, ami a játékprogram hibájából ered.


Mivel tudjuk, hogy nagyon vártátok a fordítást, és a korlátozott kapacitásunkkal még sokára jelenne meg, így kérjük, fogadjátok szeretettel a Shadow of the Tomb Raider magyarításának első publikus verzióját!

[LETÖLTÉS]

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg

Ajánljuk mindazoknak is az újrajátszást, akik nyelvtudás híján játszottak eddig, ugyanis a játék hangulatához nagyban hozzájárul a helyiek mindennapi élete, itt-ott hallható humoros beszélgetése, de akár az ellenség civakodása is érdekes dialógusokat képes szülni. Érdemes megállni, meghallgatni őket.

Ami a hibákat illeti, azok folyamatosan javításra kerülnek, a ti hibajelzéseiteket is szívesen várjuk a fórumon és Facebookon.

A magyarítást készítették:

  • Fordítás: Thak (TombRaiderS csapat), Matie (TombRaiderS csapat), Valamint: sgtGiggsy (TombRaiderS csapat), drlecter (TombRaiderS csapat), TBlint
  • Tesztelés: OBig, Matie, drlecter, TBlint
  • Programozás: mortal, TBlint
  • Telepítőprogram: TBlint

Külön köszönet illeti Mortal kollégát a technikai háttérért, amely nélkülözhetetlen volt a magyarítás elkészítéséhez.
Továbbá hatalmas köszönet jár a TombRaiderS.hu csapat tagjainak is, hiszen, áldozatos munkájuk nélkül ez a magyarítás nem készülhetett volna el!

Feltételek
=============================================
A magyarítás kizárólag a TombRaiderS.hu és a Magyarítások Portál oldalakról érhető el.
Más weboldalon történő megosztása csak a TombRaiderS.hu vezetőjének (OBig) írásos engedélyével lehetséges!
A magyarításban található fájlok módosítása és a fordítás felhasználása csak a TombRaiderS.hu vezetőjének írásos engedélyével lehetséges!

Elérhetőség
=============================================
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A TombRaiderS.hu csapat weboldala: http://www.TombRaiderS.hu
TBlint weboldala: https://twitter.com/TBT1989

2019. december 15.