Lara Croft and the Guardian of Light Végigjátszás - Spider Tomb

3. Pálya: Spider Tomb

A képek 1600*1200-as felbontásúak.

Első végigviteles mentés:

Ezek a mentések azért jók, mert pályánként vannak lementve, így a következő pályán minden felvehető tárgy még megvan. A fullos, 100%-os mentésben ezek már nem látszanak.

Gyűjts be 200 000, vagy 250 000, esetleg 300 000 pontot.
Megszerezhető plusszok:
Gyűjtsd be ezen a pályán is a 10 vörös koponyát: Stone Owl
4 perc alatt nyisd ki a hidat: Two Arrows of Tezactlipoca
Érd el az első vermet: Full medipack
12 ugrás a hármas forgógolyós csapdánál: Full lőszer
Győzd le Leglion-t, a pókkirálynőt: Clay Feather

Az egész pályán lődd szét a vázákat ha találsz, mert lőszert, medipackot rejtenek.

A pókok két hullámban támadnak. Végezz velük, ha kell menj vissza a medipackkért, lőszerért a pálya elejére. Irány vissza, és most már húzd meg a fogantyút. Időre megy a feladat. A csáklya segítségével átjutsz a túloldalra, ha gyors vagy. Ha nem, akkor van más megoldás is. Dobj pár lándzsát a falba, így rajtuk ugrálva átjutsz a gödrön. Menj végig a hídon, és jobbra tartva a csáklya segítségével átjutsz egy párkányra, ahonnan felugorhatsz egy kis lebegő platformra, a rövid létrára. Lent, kinyúlik a híd egyik fele. Mássz fel a létrán, ugorj jobbra, a fal melletti párkányra. Menj tovább, és ráállva a kapu előtti nyomáskapcsolóra kinyílik előtted a kapu. Gyilkold le a sok pókot, és vedd fel a sarokból az 1.Vörös Koponyá-t.

Told a golyót a tűzbe, így átmehetsz rajta. Elérsz egy kis fényes sírhoz. Menj be, és felveheted a Flamethrower-t, a lángszórót.

Menj tovább, le a lépcsőn, közben a medipackkútnál feltöltheted magadat. A forgó golyót robbantsd fel, és told bele a tűzbe. Ezzel meg is van egy reward, full medipack. Mielőtt továbbmennél, oldalt, egy lándzsa segítségével felmászhatsz egy platformra, ahol egy full medipackot találsz.

Továbbmenve balra tarts, ugorj rá a lebegő platformra. Látod, a lenti híd másik fele is kinyúlt. Mássz fel, ugrása m,ásik lebegő platformra, majd onnan a fal melletti párkányra. Lődd a pókokat, menj jobbra, fel a lépcsőn, robbantsd fel a forgó gömböket, és a gyémántok mellett felveheted a 2.Vörös Koponyá-t, a 3.Vörös Koponyá-t, és a 4.Vörös Koponyá-t egykupacban.

Itt, ha 12* átugrálod a forgó golyókat, akkor egy rewardot, full lőszert kapsz.

Mindenképpen robbantsd fel a szerkezetet, és akkor középen megtalálod a Clay Feather artifactot. (Érdekes, ezt a cuccot rewardnak írta a játék a pálya elején, ha a pókmamát majd kinyírom. :)

Irány tovább. Akár az egyik leszakadt golyót is rátolhatod a súlykapcsolóra, ami az ajtót nyitja. Ha bementél, fuss véig a gyémántokért a platformokon, de siess, mert tüskék jönnek elő az érintésedtől. Ha végigmentél mind a három platformon, oldalt kinyílik egy rács, és mögötte megszerezted az 5.Vörös Koponyá-t.

A következő helyszínen le sem írom, hogy hogyan kell a tüskés, lándzsás platformokon átkelni. Lényeg, hogy ha rálépsz egyre, igyekezz tovább, mert a pengék aktivizálódnak. Lényeg, hogy rálépj közben a súlykapcsolóra is, ami az ajtót nyitja a továbbjutáshoz. De az is lényeg, hogy mindegyikre rálépj. Tervezd meg az útvonaladat. No mert a kis sír, csak akkor nyílik ki, és akkor kapsz plussz cuccot. A súlykapcsolón megpihenhetsz mindig, amíg visszahúzódnak a tüskék. Ezen a helyszínen egyébként futás közben megkapod a 6.Vörös Koponyá-t, a 7.Vörös Koponyá-t, a 8.Vörös Koponyá-t és a 9.Vörös Koponyá-t.

Ha sikerült, és kinyílt a másik rács is, akkor menj először be a fényes kis sírba. A dárdád segítségével itt meg fogod szerezni egy kis futás, ugrás után, a Stone Lizard artifactot.

Menj ki, és irány a másik kapu. Menj le a lépcsőn. Ugord át a leszakadt részt, csáklyázd meg jobbra a karikát, és ereszkedj le. Full medipack a jutalmad.

Mássz vissza, és folytasd az utadat. Elérsz a híd végére. Látod a forgó oszlopot. Dobj rá egy lándzsát, ugorj át, és kis forgás után juss át a szemközti oldalra, egy ugrással. Ugorj rá ott a lebegő kis platformra, és végre ezzel teljesen kinyitottad a lenti hidat. Ugrás vissza, juss vissza egészen a kinyitott hídig. A forgó oszlopon igyekezz átrohanni, mert ahogy forog, az irányítás is változik, és leesel.

Öld le a pókmamát, Leglion-t, és megkaptad az Inventroy-ban a Clay Feather artifactot. Érdekes, de ez eddig is megvolt a három forgó golyó után. :) No azért a jutalom, mert akár el is kerülheted.

Lent a híd előtt, a lándzsáiddal elérheted az egyik oszlop tetejét ahol megtaláltad a 10.Vörös Koponyá-t.

A lépcsőről kezd dobálni a lándzsát, akkor magasabbra tudod dobni az oszlopba. Ezzel meg is szerezted a 10 koponyáért járó jutalmat, a Stone Owl artifact-ot.

Most menj vissza, egészen a három forgógolyós helyhez. Ott is ugorj át a túloldalra, menj jobbra, ugrás a lebegő platformra. Az lesüllyed alattad, és jobbra, egy oszlopra átugorva megtalálod a Relikviát, a Scepter of Cihuacoatl-t. Azért itt vigyázz, ha véletlenül ezt már megszerezted, NE ugorj át a három golyós platformról, mert nincs visszaút. Kis szerkesztői hiba ez. :)

Irány vissza, a hídhoz. Menj át rajta. Amikor a henger leér a hídra, lődd szét a magasban a TNT-s hordókat. Rohanj a híd végére, kapaszkodj le, majd amikor a henger leesett ugrás fel, és átrohanva a hídon vége is a pályának.

OBig

Videóvégigjátszás, készítette: MahaloVideoGames:


Twitter response: "Could not authenticate you."