Lara Croft and the Guardian of Light Végigjátszás - Stronghold Passage

12. Pálya: Stronghold Passage

A képek 1600*1200-as felbontásúak.

Első végigviteles mentés: .................................................................. 100%-os mentés (By Szizoli)

Ezek a mentések azért jók, mert pályánként vannak lementve, így a következő pályán minden felvehető tárgy még megvan. A fullos, 100%-os mentésben ezek már nem látszanak.

Gyűjts be 60 000, vagy 90 000, esetleg 120 000 pontot. Ha a maximum is megvan, a jutalmad a Railgun.
Megszerezhető plusszok:
A 10 vörös koponya megszerzése: Fist Tezcatlipoca relikvia.
15 perc alatt végezz a pályával: Jade Heart artifact.
Juttasd fel a golyót a koponya mintás emelvényre: Full életerő.
Keresd meg, és lépj rá a pályán mind a három pókmintás padlólapra: Full lőszer.

Lődd szét a vázákat, mert utánpótlást, kristályokat rejtenek. Elérsz egy zárt kapuhoz. Kicsit ismerős a helyszín., és a feladat is. A tüzekre kell tolni a golyókat. De hol vannak? Meg kell keresni.

1.golyó: Végezz a megjelenő óriással, legjobb pár rakéta ellene. Lődd szét itt is a vázákat, és menj fel a lépcsőn. Látsz egy golyót a magas oszlop tetején. A túloldalra tegyél egy bombát, és lépj rá a súlykapcsolóra. Amikor a másik oszlop emelkedik, és egy szintben van a golyóval, akkor robbants, így a golyó lerepül. Végezz a megjelenő zaklatókkal, majd told a golyót a súlykapcsolóra, és tegyél egy bombát mellé. Állj rá a leengedett oszlopra, robbants, és felemelkedve megszerezted a Full lőszer-t.

Ess le, és lökd le a golyót most már a lépcsőn, így legurul a földszintre.

2.golyó: Menj tovább, felfelé a lépcsőn, csáklyázd meg a karikát, ereszkedj le a kötélen, és megszerezted a Full életerőt.

Mássz fel, és irány tovább, ugord át a leszakadt részt, és menj egyenesen, be egy kis térre, ahol egy nagy tölcsért találsz, előtte a következő golyóval. Told a tölcsérhez a golyót, de ne túl közel, majd egy bombával fel tudod repíteni a tölcsérbe.

3.golyó: Menj tovább, és elérsz egy tüzekkel körülvett platformig. Dobj egy lándzsát a hátsó oszlopra, menj, és húzd ki ott a kart a falból. Siess, ugorj a lándzsára, majd kapaszkodj fel az oszlopra, és rohanj, ugorj át a felemelkedett platformokon a túloldalra. DE közben ejts le a tűzbe, a golyó mellé egy bombát. Robbantsd fel, és a golyó most már mozgatható, kiugrott a tűzből. Végezz a megjelenő tüzes érdeklődőkkel, majd told a kijárathoz a golyót. Bizony nem fér ki. No nem baj. Tegyél egy bombát mögé, menj ki a kapun kívülre, és húzd ki a falból a kart. Robbantsd fel a bombát, így ki tudod hozni a golyót. Nosza kapd el, és taszítsd a mélybe. Menj utána, le a lépcsőn, és ezt is repítsd fel a tölcsérbe egy jól irányzott bombával.

Menj vissza, a felső kis térre, ahol a golyót találtad. Ott jobbra, mássz le a létrán. Menj lefelé, dobj egy lándzsát az oszlopba, és feljutva a tetejére meglelted az 1.Vörös Koponyát.

Ne hagyd ki, lépj rá az oszlop mögötti, pókmintás padlólapra is, mert jutalmat fogsz kapni, ha meglesz mind a három. Ez tehát az első, az 1/3.

Menj most felfelé, menj be a fényes kapun, és elérsz egy kis térre, ahol tüskés platformokat látsz, és balról egy gongot, ami változtatja a felállást. Egyszerű a feladat, juss el a középső padlólapra. Máris megkaptad a Stone Serpent artifact-ot.

A képek segítenek: 1.lépés: 2. Lépés:

4.golyó: Menj vissza, egészen a tölcsérig. Ott menj balra, ugord át a leszakadt részt, majd a következőt is, de ott még a forgó lángra is vigyáznod kell. Dobj egy lándzsát a palánkba, és rajta keresztül feljutsz, egy kapu elé. De vigyázz, tűzbombák védik a kaput. Juss azért be rajta, de ezen a területen egyelőre nincs dolgod, menj jobbra. Menj fel az újabb lépcsőn, és egy újabb területre értél. Két ököl zuhan le. Vigyázz, a lépcsőn egy golyó gurul le.

Menj fel azon a lépcsőn, szedd össze a kristályokat, de vigyázz, az égők meggyulladnak. Juss át a túloldalra, és balra lépj rá a pókmintás padlólapra. Ez az első a háromból, ha megtalálod, és rálépsz mindre, jutalmat kapsz. Tehát ez a 2/3.

5.golyó: No most a golyót kell átjuttatnod a túloldalra. Lökd ki teljesen a mélység szélére, tegyél egy bombát mögé, és robbants. De ugyanabban a pillanatban lőj bele a gongba, így a felemelkedett oszlopról már átjut a túloldalra a golyó. Dobj egy lándzsát a magas oszlopba, így feljutsz a tetejére, ahol meg is szerezted a Full életerőt.

Juss most már vissza a másik oldalra. Ha kell, bombával juttasd át a tüzes lapokon. Lökd le a golyót a lépcsőn.

Menj most a két ököl előtt tovább. Jobbra menve ugorj a koponya felé, de rögtön csáklyázd meg a karikát, így nem esel a mélybe, és megszerezted a 2.Vörös Koponyát is.

Továbbmenve egy tüzes palánkhoz érsz. Lőj bel a gongba egyet, dobj egy lándzsát a palánkba, Majd tegyél egy bombát a gonghoz. Kapaszkodj fel a lándzsán keresztül a felső részre, de NE mássz fel. Robbants, és utána mássz fel gyorsan, így nem égsz meg. Menj át a következő kis téren, itt még nincs dolgod. Elérsz egy lávafolyamhoz. Húzd ki a falból a kart, és siess jobbra átjutni a kialudt platformokon át. Ha gyors vagy, akkor meg tudtad szerezni az egyiken a 3.Vörös Koponyát is.

6.golyó: Ha átjutottál a túloldalra, told a golyót a széles platform felé, ahol a tüzek futnak. Figyeld meg, egyszer feléd jönnek, majd távolodnak. Ezt fogjuk kihasználni. Robbantsd át oda a golyót, de lehetőleg középen. Persze nem baj ha a vulkánba esik a golyó, kapsz helyette másikat. :) Ha sikerült, ugorj át oda, amikor távolodik a tűz, és gyorsan tégy mögé egy bombát. Futás vissza, és amikor biztonságba értél, robbants. Ha mindent jól csináltál, a golyó átrepült a túloldalra. Azért a Full lőszert se hagy ott.

Húzd ki itt is a falból a kart, így visszajutsz a másik oldalra. Told a golyót ki a kis térre, a koponya mintás emelvény elé. Köbö a mintás csíkra. Tégy egy bombát alá, mássz fel az emelvényre, és robbants. Felrepül a golyó. Gyorsan fogd meg, és told középre a mélyedésbe. Lemegy az emelvény, és megszerezted a Full életerő reward-ot.

Lökd most már a golyót a csúszdába, ott legurul majd az emeletről. Végezz a megjelenő óriás tűzlénnyel, és menj le a lépcsőn, a két ökölhöz. Megvan a három golyó? Ha nincs, szerezd meg a hiányzókat, úgy tudod csak itt folytatni a kalandot. Tegyél egy bombát az egyik ököl mellé, a sarokba. Fogd az egyik golyót, told oda, de úgy, hogy azt a bombakör ne érintse. Robbants, az ököl felemelkedik, és gyorsan be tudod alá tolni a golyót. Járj el ugyanígy a másik ökölnél is, és a tűzbombák megszűnnek, és a harmadik golyót rá tudod tolni a foglalatra. Kialszanak a tüzek. Húzd ki a falból a kart, ezzel leengeded a csapóhidat. Told le most már a golyókat, és lent be a csúszdába. Amikor a csúszda előtt kis szünet van a tűzlabdákkal, ugorj fel a talapzatra, és meg is van a Dual SMG.

Menj le a tölcsérig, és juttasd bele a golyókat. Menj le most már a földszintre. Lefelé menet még lesz egy harc, majd told rá a hat golyót a tüzekre, és végre kinyílik a nagykapu. Menj át rajta.

Menj be először balra, a fényes kapun. Löj bele egyet a gongba. Az oszlopon visszahúzódnak a tüskék, de az ajtó zárva van a relikviánál. Tegyél egy bombát a gonghoz, dobj egy lándzsát az oszlopba, a relikvia felöl, és ugorj rá. Robbants, és rögtön ugorj be a kinyílt ajtó mögé, és meg is van a Mask of Tezcatlipoca relikvia.

Lőj bele a gongba, majd hagyd el ezt a helyet, fel a lépcsőn. Robbantsd fel a kriptákat, mert kristályokat rejtenek.

Nna kezdődjön a menekülés. Rohanj, de vigyázz a felgyulladó tüzekre. Látni fogod előre melyik gyullad fel, mert először izzani kezd. Először a baloldalon fuss, mert ott fogod megtalálni a 4.Vörös Koponyát.

Térj át most a jobb oldalra, és az utadba fog esni az 5.Vörös Koponya.

Ha átértél utána potyogó padlólapokon kell átrohannod, majd megint a tűzfújók következnek. Közben sajnos nincs mentés, így ügyes légy. :) Ezen a részen, a baloldalon futva találod meg a 6.Vörös Koponyát.

Ha végigértél a második tűzfújós területen, akkor ment egyet végre a játék. Most ptyogó padlókon kell a felülről jövő bombák alatt elfutni. Haladj a baloldalon, így megtalálod a 7.- 8.-9.Vörös Koponyát.

Válts át a jobb oldalra, mert itt lesz az utadban a 10.Vörös Koponya.

Mivel megszerezted az összest, így a jutalmad a Fist Tezcatlipoca relikvia.

Ha sikerült átérned a kapuhoz, még ne menj ki. Balra robbantsd fel a kriptát, és állj rá a harmadik pókmintás padlólapra. Ez a 3/3.

A jutalmad ha megvan mind a három, Full lőszer reward.

Ha megcsinálod a pályát 15 perc alatt, akkor a jutalmad a Jade Heart artifact.

Most már menj át a kapun, át a következő pályára.

OBig

Videóvégigjátszás, készítette: MahaloVideoGames:

 






Twitter response: "Could not authenticate you."