Lara Croft and the Guardian of Light Végigjátszás - Temple Grounds

2. Pálya: Temple Grounds

 

A képek 1600*1200-as felbontásúak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Első végigviteles mentés:

 

Ezek a mentések azért jók, mert pályánként vannak lementve, így a következő pályán minden felvehető tárgy még megvan. A fullos, 100%-os mentésben ezek már nem látszanak.

Gyűjts be 100 000, 200 000, vagy 300 000 pontot. Ha begyűjtötted a 300 000 pontot, megkapod az Automata Shotgun-t.
Fontos összegyűjteni itt is a 10 vörös Koponyát, akkor megkapod Huitzilopochtli aranyjogarát.
A pályán található összes terepjárót semmisítsd meg. Clay Lizard
Keresd meg, és győzd le az Óriás démoni Kígyót, és megkapod a full lőszercsomagot.
Keresztezd a folyót aplatformoknál anélkül, hogy vizet érintenél meg: Full egészségcsomagot kapsz érte.
Nyisd ki az öt perc alatt a Spider Tomb-ot: Gold Owl

Mindjárt a pálya elején megkapod az Assault Rifle-t.

Menj le a lépcsőn, és jobbra is, balra is gyémántokat fogsz találni. Persze ennek hátránya is van mindig. Ha összeszedted mindet, pár ellenség mindig előkerül. Végezz hát a kis gyíkokkal, és menj most a lépcsővel szemben. No hát menj először jobbra, és vedd fel a fák alatt az 1. Vörös Koponyát.

Visszatérve a lépcsőhöz, most balra tartva, egy kis emelvényen, megtalálod a 2. Vörös Koponyát.

Irány most a lépcsővel szemben. Látod a filmben, az embereket kinyúvasztotta a pár gnóm.

-Lara - Vasco emberei halottak, ezek a teremtmények elpusztították őket.

Neked vigyáznod kell. Mindig legyél mozgásban, kerüld el az energianyalábokat, és dobáld meg őket lándzsával. Ha végeztél velük, ne felejtsd el, itt is, mint mindenhol ezen a pályán, felrobbantani a terepjárókat. Hogy miért? Franc se tudja, de jutalmat kapsz érte. :) Összesen 10 van belőlük, ebből most kettőt leamortizáltál.

Járd körbe a területet, és gyűjts be minden gyémántot. Menj a hídra, ugrás a túloldalra, és a lándzsa segítségével mássz fel a túloldali részre. Menj tovább, és jobbra, a lándzsa segítségével felkapaszkodva a kőre, megtaláltad a 3. Vörös Koponyát.

 

Egy templom elé értél, mégpedig a Spider Tomb elé. Amikor átértél a hídon, rögtön menj balra, ki a sziklák szélére. Ott menj végig, és egy szűk résen bejutva egy kis kerítéssel körbekerített területen megtalálod a Bolt Action Rifle-t.

 

Irány vissza a templom elé. Menj körbe balra indulva, és végezz közben az összes ellenséggel. Van belőlük jócskán. Balra tarts, és a templom baloldalán menj le a lépcsőn. Itt rengeteg ellenség fogad. Viszont itt robbanthatod fel a harmadik terepjárót. Ha végeztél velük menj végig a hídon, és a csáklya segítségével átjutsz a túloldalra. A falba dobott lándzsáról már eléred a kis beugrót, ahol megtalálod az 1.Missing Sun Disc-et.

Kicsit továbbmenve egy épület, egy sír elé értél. A lándzsa segítségével juss fel a tetejére, és megtaláltad a 4. Vörös Koponyát.

Menj be az épületbe. Menj le a lépcsőkön, közben dobj pár lándzsát, amin keresztül feljutsz az oszlopra, ahol magadévá teheted az artifactot, a Clay Owl-t.

Irány vissza a nagy, központi épülethez. Menj továbbra is balra. Lent a vízparton, a sekély vízben megleled az 5. Vörös Koponyát.

Menj most át az épület túloldalára. Ismét rengetegen rohannak rád, főleg a törött híd felől. Közben juss fel az oszlopok tetejére is, néhol a lándzsa, néhol az odatolt gömb segítségével. A gömbre felállva magasabbra dobhatod a lándzsát. Az oszlopok tetején full medipackot, és full lőszert is találsz. Megtalálod a negyedik terepjárót is, robbantsd fel. Menj ki a folyópartra, és a vízesés alatt megtalálod a 6. Vörös Koponyát.

A túloldalon, felmenve a lépcsőkön egy újabb kis sírhoz jutottál. Menj be, juss fel az oszlopra, lökd le a golyót, és told a két oszlop közé, akkor a nyilak nem bántanak, amíg kihúzod a kapcsolót. Igyekezz, juss be a felemelt harang alá, ahol megkapod a 2.Missing Sun Disc-et.

Kifelé lerohannak megint, de ne felejtsd el ott felrobbantani az ötödik terepjárót. Lekapaszkodva a törött hídon, full medipackot kapsz. Ha a területen megtalálod, és kivégzed a nagyobb gyíkot, akkor full lőszert kapsz.

Ott kelj át a folyón, ahol a kőlapok vannak, és ha közben nem érinted a vizet, full medipackot kapsz cserébe.

Még a lépcsők előtt menj balra, és egy oszlop tetején megtalálod a 7. Vörös Koponyát.

A jobb oldali lépcsőn menj fel. Futás, ugrás, de az utolsó híddarabon ugorj át a baloldali hídra, így arról átérsz a túloldalra. Mindjárt kettő (6-7) terepjárót robbanthatsz ott fel, az épület előtt.

Menj jobbra és találsz ott is egy terepjárót, a nyolcadikat. Egy kis bokorban pedig megleled a 8. Vörös Koponyát.

Menj be a kis sírba. Told a két gömböt a súlykapcsolókra, amíg a túloldalon fel tudod venni az artifactot, a Arrow of Tezacatlipoca-t.

Menj vissza a híddal szemközti épülethez, ahol felveheted a full lőszerek mellett a Shotgun-t.

Az épület ajtaja mögött látod az utolsó discet. Tegyél egy bombát a leeresztett ököl elé, és állj rá a súlykapcsolóra. Amikor kinyílik a kapu, robbantsd fel a bombát, és rohanj, vedd fel a 3.Missing Sun Disc-et.

Kinyílik az oldalajtó. Hát persze, hogy megint rengetegen rontanak rád. De ha végeztél velük, felrobbanthatod a következő terepjárót, a kilencediket. Leesve a fahídra, dobj egy lándzsát a jobb oldali épületre, és felkapaszkodva full lőszert kaptál. Továbbmenve egy tüskés gödörhöz érsz. Dobj pár lándzsát a falba, és rajtuk keresztül átjutsz a túloldalra. Mássz fel ott is egy lándzsa segítségével a tetőre, és megtaláltad a következő artifact-ot, a Stone Feather-t.

Menj vissza le, és folytasd az utadat. A zöld életerő kútnál rengeteg gyík ront rád, legjobb ha felrobbantod őket, és persze a tizedik terepjárót se felejtsd el megsemmisíteni..

A törött hídon átmenve, egy kis emelvényen találod meg a 9. Vörös Koponyát.

Mielőtt bemennél a kéken villódzó épületbe, jobbra, mellette dobj pár lándzsát a vízesés mögötti falba, és így feljutsz a sír tetejére, ahol megtalálod a 10. Vörös Koponyát.

Most már menj be a sírba. Lőj bele egyet a gongba. Kinyílt az első sör rács. Tegyél egy bombát a gonghoz, menj át a nyitott rácson, és akkor robbantsd fel, így kinyílik a második rács, és végre visszaérsz a már ismert helyre, ahol felvetted a második discet. Menj ki ebből a sírból is, menj a központi nagy épülethez. Felemelkedik annak a teteje, és pókhad ront ki rajta. Végezz velük, és a nagy gnómokkal is, menj fel a lépcsőn, és belépve a sírba vége is ennek a pályának.

Végigjátszás: OBig, szövegkönyv: Horus


Videó végigjátszás, készítette: MahaloVideoGames:


Twitter response: "Could not authenticate you."