Lara Croft and the Guardian of Light Végigjátszás - Fiery Depths

10. pálya: Fiery Depths

A képek 1600*1200-as felbontásúak.

 

Első végigviteles mentés: .................................................................. 100%-os mentés (By Szizoli)

Ezek a mentések azért jók, mert pályánként vannak lementve, így a következő pályán minden felvehető tárgy még megvan. A fullos, 100%-os mentésben ezek már nem látszanak.

Gyűjts be 90 000, vagy 110 000, esetleg 130 000 pontot. Ha megvan a maximum, megszerezted a Spear of Fire-t.
Megszerezhető plusszok:
A 10 Vörös Koponya megszerzése: Golden Shroud Cihuacoatl relikvia
Végezz 5 perc alatt a pályával: Dark Drum artifact
Juttasd a golyót vissza a medipack, vagy életerő kútra: Wind Drum Artifact
A skorpiómintás padlólapon nyírd ki a 3 csontvázat: Full medipack
Ugorj mind a hat pókmintás padlólapra: Full lőszercsomag

Menj le a lépcsőkön, és találkozol Totec-el. A film után figyeld meg jobbra az oszlopokat. Menj vissza a lépcsőre, és pár lépcsőfokról az első oszlopba kell dobnod egy lándzsát. Pár próbálkozás után el fogod találni. Ha sikerült, közelről is dobj rá egyet, így már feljutsz a tetejére, és megkapod a Full Lőszercsomagot.

Ugrálj át az oszlopon át a túloldali erkélyre, és ott megtalálod az 1.Vörös Koponyát.

Csáklyázd meg a fali karikát, ereszkedj le, és belengetve, elugorva átjutsz a túloldalra. Egy fali karhoz jutottál el, de még ne húzd meg. Lentről pár csonti oson felfelé, hogy akadályozzanak. Végezz velük, és most húzd ki a falból az időzített kart. Lent a fényes ajtónál elaludt a tűz, de csak egy kicsi időre. Fordulj oldalra, és futás, ugrás. Az ugrásokkal nyersz pár másodpercet, és az már elég, hogy bejuss az épületbe.

Itt az óramutató járásával megegyezően futnak körbe a lángok. A feladatod, hogy a három golyót, a foglalatukba told. Nem nagy ügy, told mindig a tüzek után, még gyorsabban is tudod, mint ahogy a tűz fut. Ha sikerült, lement az oszlop, és a tiéd lett az Mask of Ehecatl relikvia.

Menj ki, és menj tovább. Ugorj rá mind a hat pókmintás padlólapra, és megkapod a Full lőszercsomagot.

Az egyiken magadhoz ragadhatod a 2.Vörös Koponyát.

A túloldalra átérve, szaladj le a lépcsőn a tüzek után, majd forgó rudakon kell átjutnod, a laposabb részeken. Ismét elérsz egy forgó tűzhöz. Végewzz az óriásokkal, és körbe rohanva megtalálod a 3.Vörös Koponyát, és a 4.Vörös Koponyát.

Középen a kis emelvényről leemelheted a Chain Gun-t.

Ismét egy rudakon forgó platformokon átugrálás következik, majd megint harc.Ajánlom az új fegyvert, majd esetleg a gránátvetőt. Ha végeztél a torzszülöttekkel, töltsd fel magadat a vázákban levő cuccokkal, és menj át a követlező színhelyre.

Menj le a lépcsőn, dobj egy lándzsát a falba, és amikor elment a tűz, ugorj rá, és fel a felső párkányra. Most két forgó tűzön kell áthaladni, ugrálva a kerek platformokon. Középen van egy gong, ha belelősz, megváltozik a forgásirány, így már nem is olyan nehéz ez a feladat. Ha átjutottál, menj le a lépcsőkön, Fuss át a mozgó tűznél, majd felvéve a kristályokat csáklyázd meg a karikát. A tűzre vigyázva ereszkedj le a kötélen, és jobbra himbálózva fel is vetted az 5.Vörös Koponyát.

Balra lengj most, majd ugorj, így elkapod a Full lőszert.

Töltsd fel magadat, messziről robbantsd fel a nyílvetőket a gránátvetővel, és lépj a deszkapadlóra. Fordulj vissza, és verd el a pajzsost, majd átmenve a deszkahídon végezz a tüzes varázslóval. Ugorj át a szemközti oldalra, és megkapod érte a 6.Vörös Koponyát.

Találsz ott egy golyót is. Told a leszakadt részhez, és egy bombával repítsd át a túloldalra. Told visszafelé a tüzes deszkaplatformra, és megint egy bombával átrepíted felette. Futás, ugrás át a tüzeken, és told a golyót rá a zöld medipack, vagy varázskútra, és megkaptad érte a Wind Drum Artifact-ot.

Menj vissza, és most menj jobbra, átugorva ott is a leszakadt darabot. Ismét forgó tüzek között kell áthaladni. Itt is vannak gongok, amibe belelőve megváltozik a forgásirány. Le sem írom, több fajta megoldás is van. De az fontos, először jobbra próbálj tartani, így elérsz egy újabb fényes kapujú ajtóhoz. Eddig szerintem nem is kell lőni a gongot. Csak ne siess túlságosan. :) Menj hát be az épületbe ha sikerült.

Menj le a lépcsőn, ugorj a forgatható hídra, és a gongba lőve, forgass kettőt rajta. Hagyj egy bombát mellette, és ugrás vissza a forgatható hídra, majd a másik letörött hídra. Menj a kihúzható karhoz. Időre megy a feladat, tehát figyelj!. Húzd ki a kart. Látod a filmben, hogy kinyílt a rács. No a film végén már nincs időd elég a feladathoz, tehát ismét ragadd meg a kart, és húzd ki teljesen. Fordulj jobbra, futás, de ebben a pillanatban robbants így elindul a híd forgása. Ugrás rá, futás, ugrás a túloldalra, így sikerül bejutnod a lassan záruló rács mögé, és felenni a War Drum Artifact-ot.

Menj ki az épületből. Ismét ugrálás következik a forgó tüzeknél. Figyeld meg a rajzomat, az segít. Lényeg, ha ügyes vagy, és itt már kell változtatni a forgásirányt, szóval, ha ügyes vagy, megszerezheted a 7.Vörös Koponyát.

Sőt, ha kicsit tovább ugrálsz, meglesz a Full medipackcsomag.

Az azért megjegyzem, ha nagyon gázos a helyzet, le tudsz mindig kapaszkodni az oszlopok oldalán, így elkerülve a megégést. Nagy segítség ez. :)

No akkor irány vissza az oszlopokon át, és végre juss el a kijáratig. Menj le a lépcsőn, és ha eddig nem tetted, töltsd fel magadat, mert ismét keményebb harc következik. Menj be, mögötted a tűz elzárja a visszautat. Öld le a csontikat, és a tűzvarázslókat, és a pajzsost is. Javaslom a gránátvetőt, azzal nem nagy ügy. Ha felcsalod a pókmintás padlólapra a 3 csontit, és ott végezz velük, Full medipack rewardot kapsz.

No ha végeztél, kinyílt a másik ajtó, és lemenve a lépcsőn, átugorva a leszakadt részt, ismét egy forgó platformokhoz értél. Ugorj a jobb oldalira, majd jobbra tarts a következő két platformon. A másodikon felkaphatod a 8.Vörös Koponyát.

Most balra tarts, ugorj át a következőre, majd szintén balra a másikra. Ott találod meg a 9.Vörös Koponyát.

Most irány megint a jobbra eső platform, majd ismét jobbra, és át is értél a túloldalra. Gyűjtsd be a kristályokat, és nézz körül a területen, mert itt találod meg az utolsó, a 10.Vörös Koponyát.

Ezért viszont rögtön megkapod a Golden Shroud Cihuacoatl relikviát.

Ha az egész pályát képes voltál, 5 perc alatt megoldani, akkor Tiéd a Dark Drum artifact.

No a lényeg, menj fel a lépcsőkön, így a következő pályára léptél.

OBig

Videóvégigjátszás, készítette: MahaloVideoGames:

 




Twitter response: "Could not authenticate you."