Lara Croft and the Guardian of Light Végigjátszás - The Mirror's Wake

13. Pálya: The Mirror's Wake

A képek 1600*1200-as felbontásúak.

Első végigviteles mentés: .................................................................. 100%-os mentés (By Szizoli)

Ezek a mentések azért jók, mert pályánként vannak lementve, így a következő pályán minden felvehető tárgy még megvan. A fullos, 100%-os mentésben ezek már nem látszanak.

Gyűjts be 150 000, vagy 190 000, esetleg 240 000 pontot. Ha a maximum is megvan, a jutalmad a Golden Shotgun.
Megszerezhető plusszok:
A 10 vörös koponya megszerzése: Jade Heart Artifact
Ha 6 perc alatt eljutsz Xolotl erődjéhez: Mask Xolotl Relikvia
Robbantással juttasd a forgó golyót a foglalatába.: Stone Serpent Artifact
Szedd le a terepjáró segítségével egyszerre a két pajzsos harcosról a pajzsot: Full életerő reward.
15 másodperc alatt bejuttatod a kis útvesztőben az első golyót a foglalatába, a tűzbe: Full lőszer reward.

Fedezd fel ezt a szörnyű területet. Találsz egy golyót egy emelvényen, de ezt egyelőre hagyd. M4nj balra tartva, és robbantsd fel a TNT-s hordókat. Leomlik a fal, és a kristályok között megtalálod az 1.Vörös Koponyát.

Menj tovább, keresd meg, és menj át a hídon. Végezz a pajzsos döggel, legjobb, ha a TNT-vel robbantasz előbb. Átérve egy lávaóriást is le kell gyűrnöd, pár gyíkkal, és csontival együtt. Menj vissza a pálya elejére, ha végeztél velük, fogd a golyót, és told ide. Told át a másik kőpillér alatt, és lökd le a mélybe. Láthatod, ott van a foglalata. Ess hát le a területre. Öld le a pajzsost, told a golyót a tűzbe. Full életerőt kapsz érte.

Menj tovább, és vedd fel a High Power Shotgun-t.

Balra tartva elérsz egy épület elé. Megint találkozol Xolotl istenséggel. Megint a világvégéről zagyvál, és megint becsapja előttünk az ajtót. Ó a modortalan. Viszont itt hagy nekünk három óriás pajzsosat. Igaz, kettő elmegy más területre, de eggyel végeznünk kell, és a tűzvarázslókkal, csontikkal, gyíkokkal is. A vázák medipackot, lőszert rejtenek. Ha végeztél az óriással, vedd fel, amit hátrahagyott, az 1.Golden Key-t. Ez a 1/3.

Ebből hármat kell összeszedni, hogy jutalmat kapj érte. Menj fel balra a kis emelkedőn. Először menj fent jobbra, és egy fényes kapujú épület elé értél. Ha az oszlopokba dobott lándzsákon át felmész a tetejére, életerőt, lőszert szerezhetsz. Az épület mellett balra, egy forgó tűzfújót találsz. Várd meg, amíg elforog, és szedd össze, amit tudsz, közötte a 2.Vörös Koponyát.

Az épület mellett egy életerő kút is van, ha szükséged van rá. Végezz a gyíkokkal, és menj be az épületbe. Felesleges előtte feltöltened a fegyvereidet, bent lesz egy fullos feltöltőállomás. :) Mint az egész pályán, itt is figyelned kell a fentről jövő áldásra, a lávaesőre.

Na de tényleg, indulj el a kis útvesztőben. Találd meg, és jegyezd meg hol van a lőszerutánpótlás. Fontos ez, mert rengeteg ellenség lesz ezen a területen. Találd meg a forgó golyót, és robbantsd le. Told gyorsan be a tűzbe. Ha ezt megteszed 15 másodperc alatt, nem foglalkozva megjelenő ellenséggel, jutalmat kapsz. Full lőszer reward-ot.

Menj hát tovább, öld le az ellenséget, és megtalálod a 3.Vörös Koponyát.

Újabb golyót kell mozgatnod, de újabb, és újabb ellenségek jönnek. Viszont az egyik helyen a tiéd lehet a 4.Vörös Koponya.

Fontos, hogy mindig töltsd fel magadat lőszerrel. Hidd el, a kis útvesztőben bolyongva, a sok ellenséggel harcolva meg fogod találni az 5.Vörös Koponyát.

A második golyót told rá a súlykapcsolóra. Igyekezz bejutni a kinyílt rács mögé, ahol Full lőszert kapsz.

Fogd, és most a golyót a második tüzes foglalatra. Átmenve az átjárón, egy újabb óriás pajzsos döggel gyűlik meg a bajod, de ha végeztél,vele megtalálod a Dark Drum artifactot.

És persze a lépcsőkön, ahol kivégezted, megleled az 2.Golden Key-t. Ez a 2/3.

No most már húzz ki innen, menj ki erről a területről. Szedj össze minden kristályt, majd kifelé, a lépcsőn. Menj visszafelé, majd jobbra. Két pajzsos is akadékoskodik, de te tudod már a módját. Nyírd ki őket, majd menj be az újabb fényes kapun, az újabb épületbe.

Fogd a golyót, és told a súlykapcsolóra. Tegyél egy bombát mellé, menj a leengedett oszlop elé, csáklyázd meg mögötte a karikát, ér robbants. A kötél rajta lesz az oszlopon, így fel tudsz mászni rá, onnan pedig átugorhatsz a karzatra, ahol a kis fali beugróban megszerezheted a Clay Serpent artifact-ot.

Menj ki az épületből, és továbbra is jobbra tarts. Elérsz egy híd alá. Robbantsd fel a terepjárót akkor, amikor a két óriás odaér. Ezzel, ha sikerült, leszedted mindkettőről a pajzsot, és megkapod érte a Full életerő reward-ot.

Ne felejtsd el jobbra megszerezni a 6.Vörös Koponyát.

Menj át a híd alatt. Mögötted, a lángok elzárják a visszavezető utat. Végezz a két pajzsossal, a gyíkokkal. Megsúgom, jobbra, a második forgó tűznél van egy kis oldalvölgy. Ha oda bemész, oda nem követnek a pajzsosak, így akár a sima lándzsával végezni tudsz velük, ha a pajzsokat már leszedted róluk. :) Tehát ha sikerült kinyírni őket, vedd fel a 3.Golden Key-t. Ez a 3/3.

Ugyanott jobbra megtalálod, az első forgó tűznél a 7.Vörös Koponyát.

Menj most balra, persze szedd össze a medipackot, lőszereket, a vázákból is. A baloldali forgó tűznél megleled a 8.Vörös Koponyát.

És a harmadik forgó tűznél magadévá teheted a 9.Vörös Koponyát.

Menj most második forgó tűz mögé, és dobj egy lándzsát a jobb oldali falba. Ráugorva feljutsz a sziklatetőre, és bemehetsz a fényes kapun. Ugyanezt elérheted a kis oldalvölgyből is, ott is lándzsa segítségével. Majd felugorva megcsáklyázhatod a fenti karikát. Így is feljutsz. Lépj rá a súlykapcsolóra, és rohanj be a terembe. Öld le a tűzóriást, robbantsd le a karról a golyót. Ne felejtsd el, a tűzfújók közötti kis részek biztonságosak, még ha melletted kigyullad az összes, akkor is. Menj hát, fogd meg a golyót, és told a foglalatába.

Ha nagyon ügyi vagy, úgy nyírd ki az óriást, hogy a golyót ne robbantsd le a karról. Valami kisebb fegyverrel, mint a robbanó lövedékek. Most robbantsd le a karról, de úgy, hogy a robbanás ne hasson ki a golyóra, az csak essen le a karról. Tehát minél közelebb robbantsd a központi részhez. A golyót kézzel vagy robbantással egyaránt a foglalatba lehet juttatni. A jutalmad a Stone Serpent artifact.

Kinyílt oldalt, a falon az ajtó. Menj és vedd fel a beugróban a Mask of Cipactli relikviát.

Menj ki, és le a sziklák alá, mássz le a csáklya segítségével. Menj át a forgó tüzeken, a törött híd végére. Csáklyázd meg a falon a karikát. Mássz kicsit fel, lengesd be magadat és landolj a törött hídon. Szedd össze a kristályokat, majd dobj egy lándzsát a falba, így azon keresztül feljutsz a tetőre, és megvan az utolsó, a 10.Vörös Koponya.

Ezzel meg is van a Jade Heart artifact.

Ugorj át most már a híd túlsó oldalára, és visszaértél a szabadba, a már ismert helyekre. Menj fel az emelkedőn, majd jobbra, ahol találkoztál Xolotl-al, ahol becsapta a nagykaput előtted. Most az kinyílik, feltéve, hogy megszerezted mind a három Golden Key-t. Ha nem, nézd át a leírást, és gyűjtsd be őket.

Menj át hát a kapun, és a hídon találkozol Totec-el. És Xolotl is megjelenik az erődje előtt.

- (Lara) Ez Xolot erődítménye? Nem egészen olyan amilyennek elképzeltem.
- (Xolot) Nagyon elkéstél Totec. Nézd meg a napsugarat rajtunk!A világ a lábaim előtt fog heverni, és te leszel az első, aki meghal!
- (Totec) Feltartom őket! Te menj és állítsd meg Xolotot.
- (Lara) Magad nem tudod megállítani ezeket!
- (Totec) Ez az utolsó reményünk! Most menj!

Kétfelé válnak, Lara Xolotl után ered, Totec marad a tűzdémonokkal harcolni.

Jön az utolsó pálya.

Végigjátszás: OBig, szövegkönyv: Horus


Videóvégigjátszás, készítette: MahaloVideoGames:

 






Twitter response: "Could not authenticate you."