Tomb Raider (2013) Végigjátszás - Chasm Stronghold & Chasm Shrine

26. Chasm Stronghold

Mentések:

Dokumentumok: 0

GPS rejtekhelyek: 0

Ereklyék: 0

Táborok: 1

Kincsek térképen: 0

Sírok: 0

Az első szamurájokat nyugodtan kivégezheted. Szemben a folyosóval, gyújtsd fel a deszkakupacot, és bújj be a következő járatba. Egy hatalmas terembe értél, No itt NE akarj harcolni, mert hamar kampeca lesz. :) Menj jobbra, osonj fel a lépcsőn, és menj át a gerendán balra. Kapaszkodj fel jobbra, a falra, és csimpizz teljesen jobbra. Nem vettek észre. De amikor jobbra átugrasz a törött rácshoz, akkor igen.

Most rohannod kell, minden felrobban alattad. A végén lecsúszol egy sziklafolyosóra. Ott is találkozol pár fickóval, végezz velük, majd feszítsd ki a kaput.

Őrjöngő, süvítő szél fúj kint. Szemben látod a barátnődet, amint vezetik, de nem tudsz átjutni oda. Menj balra, kapaszkodj fel a fatákolmányra, és egy hídra érsz.

Sajnos a híd leszakad alattad, és a szamurájok riadót fújnak. Hatalmas harc kerekedik. Japán összes megdöglött szamurája itt van, tehát kösd fel, amit fel kell. :) Nincs rá gyógymód, ám én nem rohantam vaktában előre, már a törött hídról adtam nekik, és a később megjelenőket is mindig hátracsaltam, így amikor ledől az oszlop, máshol nem tudnak lerohanni, csak onnan, tehát ideális harctér.

Ha végeztél az összessel, szedd fel a lőszereket, és egy köteles nyíllal rántsd ki az ajtót. Menj fel a rámpán, és megjelenik a főszamuráj. Nem, most még nem kell vele megküzdened, mert lezuhan a mélybe. Majd később lesz vele bajod elég. :)

Menj be a nagyterembe és ez már a következő pálya.

27. Chasm Shrine

Dokumentum 1: Dokumentum 2:

Dokumentum 3:

Mentések:

Dokumentumok: 3

GPS rejtekhelyek: 0

Ereklyék: 3

Táborok: 2

Kincsek térképen: 1

Sírok: 0

Bemenve a nagykapu balra, a kis asztalkán találod az 1.Relikviát.

Szedd fel a lőszereket, és menj a nagyajtóhoz. Jobbra mellette megtalálod az 1. Dokumentum-ot.

Feszítsd ki az ajtót. Bemenve menj le a földszintre, ott jobbra, és a sarokban megtalálod a 2.Relikviát.

Felkapaszkodva jobbra, az első szintre, a kerékkel nyisd ki középen a rácsot. Menj át a túloldalra, és addig tekerd a kereket, amíg a ketrec teljesen felemelkedik. Mindjárt a sarokban megtalálod a 2. Dokumentum-ot.

Irány most fel, a legfelső emeletre. Ott középen a kis asztalon leled meg a pálya Térkép-ét.

Menj középre, és egy köteles nyíllal rántsd meg a ketrecet. Persze kell az Interact-ot nyomogatni kérem szépen. :)

A ketrec betöri a szemközti falat. No most oda kéne átjutni. No hát zárd be alul a rácsot, és engedd le rá a ketrecet. Menj fel a legfelső emeletre, és egy köteles nyíllal rántsd magadhoz a ketrecet. Itt is kell az Interact gomb.

Gyorsan ugorj rá a ketrecre, majd onnan a szemközti falon levő kapaszkodóra. Egy szentélybe mászol be.

Lara: A Napkirálynők...
Lara: A tűzrituálé, amelyen a Királynő kiválasztja az utódját.
Lara: A kiválasztott papnő belép a kolostorba.
Lara: Megkapja az erődet, és királynővé válik.
Lara: Várjunk csak...
Mathias (visszaemlékezés): Sokan önként adnák a lelküket ezért az ajándékért!
(Vihargárda generális): Most az első, és egyetlen Királynő féléletet él,
(Vihargárda generális): lélek egy rothadó testben.
Lara: Porhüvelyek...
Lara: Nem erő átadása,
Lara: ez... lélekátvitel.
Lara: Ezek a Királynők mind...
Lara: te voltál.
Lara: Himiko.
Lara: Első és egyetlen.
Lara: Istenem, és most Samet akarod.
Lara: Hát őt nem kapod meg.
Lara: Sam.
Lara: Egy porhüvely a Királynő lelkének.
Lara: Meg kell állítanom ezt az őrületet.

A film után nézz körül jól, mert a teremben lapul a 3. Dokumentum.

Irány a sziklajárat. A vége felé jobbra megtalálod a pálya utolsó, 3.Relikviáját.

Kifeszítve a nagyajtót a következő, az utolsó pályára értél.

Dokumentumok:

Harci hírszerzés #6 - Katona: A végső küzdelem
Ezek a szegény katonák, fogalmuk sem volt, miért voltak itt. Egyedül haltak meg. Meg kell ezt állítanom.

Nekünk soha… soha nem volt esélyünk. Már vártak ránk, több százan. Még csak el sem értük a szent sírkamrát. A kezdetektől fogva halálra voltunk ítélve. És most várom az őseim, hogy magukhoz hívjanak.

Hallom őket. Az onik a bajtársaimat gyilkolják, megeszik őket, felfalják a lelküket. Oly sok halál. Én vagyok az utolsó. Mi a végzetem? Egy leszek közülük?

Ősök, halljatok engem! Kérlek, vigyetek el innen, mielőtt az onik eljönnek értem. Kérlek, vigyetek el a túlvilágra. Hadd haljak meg békében.

Endurance tisztek #7 - Whitman: Átlépni egy határt

Whitman, te ostoba. Végül csak eluralkodott rajtad az ambíciód.

Nos, ennek meg kell lennie. Lara nem hagyott nekem választást. Ha képes lenne részt venni benne, talán bevontam volna a tervembe. De nem elég állhatatos ehhez a szakmához. Nem elég kegyetlen. És ez az én felfedezésem. Annak kell lennie. Túlmentem a határon. Ez nem festene jól, tehát... bármily szerencsétlen is, Lara fog kijutni a szigetről. Egyikük sem.

Bármi is történik Sammel... csak szenzációsabbá teszi az egész történetet. Nem hiszem, hogy Mathias vagy a Solarii bandája hallgatna az okos szóra, tehát amint vége a rituálénak, el kell tűnnöm a szigetről. Én leszek a tökéletes egyedüli túlélő, visszatérek a hatóságokkal, a kamerákkal... és az illendő, meggyőzően bánatos arckifejezéssel.

Ősi tekercsek #10 - Hoshi: Bevégeztetik
Hoshi szörnyű választással nézett szembe. Úgy érzem, mintha az ő útját követném. De én milyen döntésekre fogok kényszerülni?

Nincs más választásom, minthogy szembenézzek végzetemmel. Ma este megmászom a Nap Kamrájához vezető lépcsőket. De nem fognak alávetni a rituálénak – nem emelnek fel királynővé. Soha senki nem fogja elhinni, amiről most úgy gondolom, hogy az igazság. Egy elképzelhetetlenül tébolyodott gonosz él a Napkirálynő testében. Egy gonosz, ami Jamatai tengereinél és földjénél többre éhezik. Ez az őrület nem folytatódhat!

Tehát elmegyek a Kamrába, felfegyverkezve a Vihargárda generálisától lopott tőrrel. Mire a generális felismeri, hogy mit tettem, már késő lesz. Jamatai és az összes papnő érdekében, akik követnének engem… meg kell halnom.

Chasm Ziggurat >>

Twitter response: "Could not authenticate you."

© 2000-2019 TombRaiderS.hu © Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.
footer.png