Lara Croft and the Guardian of Light Végigjátszás - Toxic Swamp

6. Pálya: Toxic Swamp

A képek 1600*1200-as felbontásúak.

Első végigviteles mentés:

Ezek a mentések azért jók, mert pályánként vannak lementve, így a következő pályán minden felvehető tárgy még megvan. A fullos, 100%-os mentésben ezek már nem látszanak.

Gyűjts be 220 000, vagy 320 000, esetleg 360 000 pontot. Ha eléred a maximumot, tiéd a Hand Cannons.
Begyűjthető pluszok:
Szerezd meg a 10 Vörös Koponyát: Golden Arrow of Tezcatlipoca Relic
Végezz 9 perc alatt a pályával: Gold Arrow artifact
Juss át a kis útvesztőn, mérgezés nélkül: Stone Lizard artifact
30 másodperc alatt juttasd be a golyót a tüzes gödörbe, a pálya végén: Full lőszer reward
Juttasd a golyót vissza, az életerőkútra: Full medipack reward

Fordulj meg, csáklyázd meg a kapu feletti karikát, és felmászva megszerezted a Full lőszert.

Az egész pályán vigyázz, ne érj a mérgező növényekhez, mert azook felrobbanva megmérgeznek. Kerüld ki őket. Menj le a lépcsőn, kicsit jobbra, és a sziklába dobott lándzsán keresztül feljutsz a magas sziklára, ahol végigmenve még több kristályt találsz. Lent ugord át a mérgező növényt, és meg is találtad az 1.Vörös Koponyát.

Menj tovább az úton, fel jobbra a kis fényes kapuhoz. Közben persze nyírd a gyíkokat. Menj az épület oldalához, és dobj egy lándzsát a falba. Így feljutsz az épület tetejére, ahol felveheted a 2.Vörös Koponyát.

Menj be most már a sírba. Menj az alsó területre, robbantsd le a golyót a rúdról, majd told a három mérgező növény közé. Azok felrobbannak, és feljuttatják a golyót a felső szintre. De vigyázz, rohanj el onnan, mert a virágok megmérgeznek. Fent told a golyót a tűzbe, és bemenve a kapun, a kis emelvényről emeld le a Stone Feather artifact-ot.

Menj ki, és menj át a kis hídon. Megjelenik ismét Xolotl, és bezárja maga mögött a kaput. Így más utat kell találni. Végezz az érdeklődő lényekkel, és menj balra, robbantsd fel a terepjárókat, ha másért nem, hát megszokásból, majd menj be a fényes kapun.

Bent a kis emelvényen megtalálod az újabb fegyvert, a Grenade Launcher-t.

Mindjárt használnod is kell. Az első fogaskerék feletti fékgerendát még fel tudod bombával is robbantani, de a túlsót csak a gránátvetővel. Ha sikerült, működésbe jön a gépezet, és kinyitja rudakat a kapunál, amit bezárt a főellen. Kifelé menet töltsd fel magadat lőszerrel, mert kint fogadóbizottság vár. Menj át a kapun, majd a mérgező területnél jobbra tartva menj, a kis platformon juss át a túloldalra Egy újabb sír elé értél. A lándzsa segítségével juss fel ennek a tetejére is, mert ott lapul a 3.Vörös Koponya.

Menj be a sírba. Itt most egy kis biliárdozás következik, a gránátvető a dákó. Úgy lődd a golyót a kerítés mögött, hogy az ráguruljon a tűzre, így oldalt kinyílik egy kis ajtó, és felveheted a relikviát, a Three Arrows of Tezcatlipoca-t.

Ha ezt a feladatot 30 másodperc alatt teljesíted, Full lőszer rewardot kapsz.

Menj ki, és menj tovább. Meg fog jelenni egy hatalmas lény. Végezz vele. Ezután megszűnik a mérgező terület, és az egyik oszlopon megtalálod a 4.Vörös Koponyát.

A kis sír melletti kráterben, ahol a relikviát találtad, ott is van egy oszlop. Juss fel arra is a lándzsák segítségével. Felfelé menve a kráterben mindig feljebb tudod dobni a lándzsát, így feljutsz. De egyébként az egyik oldalán létra is van. :) No a tetején leled meg az 5.Vörös Koponyát.

Attól az épülettől jobbra, ahol megjelent az órás démon, van egy kis épület. Menj be. Itt vigyázz, ha úgy tudsz végigmenni a folyosókon, hogy nem mérgeződsz meg, akkor Stone Lizard artifacttal leszel gazdagabb.

Nem lesz könnyű, mert közben harcolnod is kell. Válassz komolyabb fegyvert ehhez. A folyó végén egy súlykapcsolóra kell rálépned, ami egy kaput nyit ott ki. Azon átmenve két súlykapcsolót is találsz. Rájuk lépve a gránátvetővel itt is lerobbanthatod a féket a fogaskerékről, így kint, ahol az óriás megjelent, ott lementek a rudak, és szabaddá vált az út.

Menj ki, és menj kicsit balra. A sziklafal tövében találsz egy golyót. Ha megfogod, és visszajuttatod oda, ahol a zöld életerő kútja volt, és rátolod, akkor rewardként Fuill medipack-ot kapsz.

Most már menj át a kinyitott átjárón. Menj végig a völgyben, dobj egy lándzsát a szemközti épületre, és juss át a tetejére. Menj tovább, egészen balra tartva, a sziklák tövében, végezz a megjelenő nagy szörnyikével, és egy kis emelvényen felfedezheted a 6.Vörös Koponyát.

Továbbmenve egy leszakadt hídhoz érkezel. Balra tőle csáklyázd meg a falon levő karikát, és mielőtt átkelnél a túloldalra, mássz fel a kötélen, és Full medipackot kapsz.

Kelj át a fahidakon, vigyázz a növényekkel itt is, majd egy épület elé érsz, ahol maguktól felrobbannak a növények. Hátrálj biztos távolságba a mérgezéstől, és végezz a dögökkel. A jobb oldali lépcső mellett, jobbra, megtalálod a 7.Vörös Koponyát.

Menj fel a lépcsőn, nyírd ki a gyíkokat, majd menj fel az épület előtti hatalmas hídra. Ne akarj harcolni itt most. Várd meg, míg leszakad alattuk a híd, és rohanj jobbra, át a híd másik, a jobb oldalára. A rést ugord át, és megállás nélkül rohanj az épületig, illetve a zárt ajtóig. Közben felkaphatod a 8.Vörös Koponyát.

Ha megúsztad a zuhanást, menj jobbra a híd után. a mérgező növény mögött robbantsd fel a falat, és felveheted a Full medipackot.

Menj tovább, le a lépcsőkön, nyírd az ellent, és ahol egy újabb óriással végzel, ott menj jobbra. Mássz fel a létrán a kis torony tetejére, és meglelted a 9.Vörös Koponyát.

Lemászva, és kicsit továbbmenve egy fényes kapujú épülethez értél. Igyekezz középen átrohanni a tüskés platformokon, és menet közben magáévá teheted a Full lőszert.

Itt egyébként az a feladatod, hogy a két kart meghúzva, igyekezz időben odaérni a leengedett platformokhoz, és a gránátvetővel lerobbantani a féket a fogaskerekekről. Nem kell teljesen odaérni, már kicsit messzebbről is lőhetsz. Ha sikerült az egyik, menj ki az épületből, majd ismét menj be, így el van mentve az addigi tetted. :)

Irány most már át a kinyitott nagykapu. Robbantsd le a golyót a tartójáról, és told lefelé a lépcsőkön, be a legalsó területen levő kapuba, a tűzre. Ha ezt sikerül megoldanod 30 másodperc alatt, akkor megkapod a Full lőszer rewardot.

A másik választási lehetőséged, hogy nem időre mész, de az alsó területen rátolod a golyót a súlykapcsolóra, menj vissza oda, ahol forgott a golyó, így megszerezheted a Golden Owl artifactot.

Most már mindenképpen told a tűzbe, így elhagyhatod az épületet. Kint kitörő örömmel fogadnak ismét a szörnyikék. Menj körbe a területen, szedd össze a kristályokat, és jobbra tartva, egy kis téren, egy oszlop tetején megtalálod a 10.Vörös Koponyát.

Ezzel teljesítetted a feladatot, és tiéd a Golden Arrow of Tezcatlipoca relikvia.

Ismét megjelenik Xolotl, és ismét bezárja maga mögött az ajtót. Nála ez már mánia. No nem baj, majd mi kinyitjuk. :) Menj fel a lépcsőkön, és húzd meg mind a kettő kart, de igyekezz utána ismét egy kört rohanni, mert felrobban az összes mérges növény, veszélyeztetve az életedet. A végén kapaszkodj le az épület tetejéről, és várd meg, amíg a mérgező növények kigyógyítják magukat. Ess le, és végre menj át a kinyílt kapun, a következő pályára.

OBig

 

Videóvégigjátszás, készítette: MahaloVideoGames:






Twitter response: "Could not authenticate you."