Lara Croft and the Guardian of Light Végigjátszás - Flooded Passage

7. Pálya: Flooded Passage

A képek 1600*1200-as felbontásúak.

 

Első végigviteles mentés: .................................................................. 100%-os mentés (By Szizoli)

Ezek a mentések azért jók, mert pályánként vannak lementve, így a következő pályán minden felvehető tárgy még megvan. A fullos, 100%-os mentésben ezek már nem látszanak.

Gyűjts össze 120 000, vagy 160 000, esetleg 180 000 pontot. Ha a maximum is sikerül, akkor megkapod az Automatic Pistolst.
Begyűjthető plusszok:

A tíz vörös koponya begyűjtése: War Drum artifact
8 perc alatt döntsd le a pálya végén a falat az óriás golyóval: Golden Eye of Cipactli Relic

Semmisítsd meg az összes nyílvetőt, mind a 37-et: Full egészségcsomag
Találd meg, és semmisítsd meg a három elrejtett vázát: Full lőszer

Ugord át a leszakadt részt, menj fel a lépcsőn, és kihúzva a golyót a fali beugróból, mögötte meg is találtad az 1.Vörös Koponyát.

Told a golyót magad előtt, így megúszod a nyílvetőket, és szét is zúzhatod őket vele. Ha az egész pályán megsemmisíted az összes nyílvetőt, egy full medipackot kapsz majd. Most megvan akkor az 1-5, a 37-ből (1-5/37) Végezz az ellenséggel, gyűjtsd be a kristályokat, majd húzd ki a kart a falból. Gyorsan csáklyázd meg a fali karikát, és ugrás a kötélre. Amikor a túloldalon is szabaddá válik az út, akkor lendülj át, és átérsz. Futás a nagy téren a golyóhoz, és ezt is told a nyílvetőkhöz, és zúzd szét őket. (6-13/37) Közben persze lesz egy kis harc, a csontvázakat akár fel is robbanthatod. Told vissza a golyót a másik oldalra, a három, növényhez, és felugorva rá átjutsz a Full medipackhoz.

Menj a terület végében balra, de a golyóval együtt. Segítségével átjutsz a mérgező növényeken sértetlenül. Végezz az óriással, és menj be a fényes kapun át. Fogd a golyót, és told a súlykapcsolóra. Ugorj rá, és célozva dobj egy lándzsát a falra. Rajta állva magasabbra tudsz dobni. Menj le róla, és dobj még egy lándzsát, így már feljutsz a karzatra, ahol magadévá teheted a relikviát, az Eye of Cipactli-t.

Vigyázz, NE lődd szét még a vázát. Ugorj rá, így magasabbra tudsz célozni. Dobj egy dárdát a falba, így már eléred a 2.Vörös Koponyát.

Most már kimehetsz erről a helyszínről. Menj fel a lépcsőn, és fent, a mérgező növény mögött megtalálod a 3.Vörös Koponyát.

Csáklyázd meg a földön a karikát, ereszkedj le a falon, és máris megvan a 4.Vörös Koponya.

Lengesd be magadat, szerezd meg a kristályokat, és amikor a gong fölé érsz dobj rá egy bombát. Vigyázz, a kötelet ne engedd el. Mássz gyorsan fel, robbants, így átjutsz a kapun. Dobj pár lándzsát a baloldali falba, így átjutsz a túloldalra, közben pedig megszerzed az 5.Vörös Koponyát.

Lődd szét a vázákat, és a TNT-s hordókat is. A földön levő karikát itt is csáklyázd meg, és lemászva a kötélen meg is van a 6.Vörös Koponya.

Itt figyelj, mert itt találod az első, 1/3 titkos vázát.

Továbbmenve feltöltheted magadat lőszerrel, és megkapod a High Power Assault Rifle-t.

Készülj a nagy harcra. Az eddigi legkeményebb küzdelem következik. Vigyázz hátul a nyílvetőkre, a mérgezett növényekre, és a csontvázaknak legjobb a robbantás. Az ellenség felvonultatja majdnem az eddigi összes változatát. Talán kivétel az óriás. No ne szakadj meg a sírásban, találkozol nemsokára azzal is. :) Soha ne állj meg, mindig mozogj, és ne felejtsd el a bukfencet, én szinte csak azt használtam mozgásnak. És persze lőnim kell őket, és közben robbantani. Ha végeztél velük, szedj össze mindent, told a golyót a tüskékhez, ugorj rá, és ugorj át a túloldalra, rá a súlykapcsolóra, ami visszahúzza a tüskéket, és ahol felveheted a 7.Vörös Koponyát.

Ne felejtsd el itt is megsemmisíteni a nyílvetőket. (14-17/37) A sarokban vedd észre a rejtett vázát. (2/3) Húzd ki a falból a kapu melletti kapcsolót, és menj ki. Lőj egyet bele a gongba, tegyél egy bombát mellé, és menj át a kinyílt rácson. Ismét lőj egyet bele gongba, így kinyílik a második rács, igaz, az első bezárul. Menj át a másodikon, és most robbants, így kinyílik az utolsó rács is előtted. Dobj a falba egy lándzsát, így eléred a mérges növény feletti, 8.Vörös Koponyát.

Menj be a fényes kapun. Az árok túloldalán lőj bele a gongba, így kinyílik a falban az ajtó, és felveheted a Gold Feather artifact-ot.

Találsz egy vázát is rejtve a fal mögötti sarokban. Ugorj rá, és arról lőj egy lándzsát a falba. Így már eléred a magasban levő 9.Vörös Koponyát.

Most kicsit snassz feladat következik. Menj, és öld le az ellent. Közben lépj rá a súlykapcsolókra, majd átjutva a visszahúzódó rudakon, húzd ki a falból a kart, ez kinyitja a továbbvezető utat. Ismét harc következik. Ne felejtsd el közben a nyílvetőket is likvidálni. (17-20/37) Menj balra, először intézd el most már az összes nyílvetőt, (20-37/37) és meg is kaptad érte a rewardot, a Full medipackot.

Lépj most rá a súlykapcsolóra, menj át a kinyílt rácson, és jobbra lőj bele egyet a gongba. Menj vissza oda, és a gongnál ismét lőj bele egyet, így megnyílik a továbbvezető út. Két óriás is megjelenik. Végezz velük, és ne felejtsd el a vázákat, mert medipackot, lőszert rejtenek. Újabb súlykapcsoló, ami a túloldalon nyitja ki a rudakat. Átmenve rajtuk megjelenik újra Xolotl, és bezárja megint maga mögött az ajtót. Hát fél tőlünk ez a dög, nem lehet másképp. No menj, ugord át a leszakadt híddarabot. Menj fel balra a lépcsőkön, átugrálva a leszakadt darabokon, és közben kikerülve a legördülő golyókat, és gyilkolva az úton végig. Fent lépj rá a súlykapcsolóra, de nyomban fordulj meg, és rohanás vissza le, egészen a zárt kapu elé, akár visszaugorva ott is a leszakadt darabon, no csak mert egy hatalmas kő zúdul a nyomodban. No meg persze pár nem egészen baráti arc. Végezz velük, és menj fel ismét a lépcsőkön. Dobj egy lándzsát a kőkézbe, így feljutsz rá, és megkapod a Full lőszert.

Menj le a lépcsőn, és menj át a nagy golyó által ledöntött falon. A nyitott ajtó mellett lődd szét a vázákat. A sarokban levőből kiemelheted a 10.Vörös Koponyát.

Ezzel meg is van a War Drum artifact.

Vele szemben a vázát is lődd szét, mert az a harmadik, (3/3), így megkapod érte a Full lőszer reward-ot.

Ha 8 perc alatt eljutottál odáig, hogy áttörted a falat az óriási golyóval, akkor tiéd a Golden Eye of Cipactli relikvia.

Na és persze ha megvan a legalább 160 000 pont, akkor egy újabb fegyvert kapsz, az Automata pisztolyokat.

Na most már menj át a nyitott kapun, és ezzel vége is a pályának.

OBig

Videóvégigjátszás, készítette: MahaloVideoGames:






Twitter response: "Could not authenticate you."