Lara Croft and the Guardian of Light Végigjátszás - Twisting Bridge

9. Pálya: Twisting Bridge

A képek 1600*1200-as felbontásúak.

 

Első végigviteles mentés: .................................................................. 100%-os mentés (By Szizoli)

Ezek a mentések azért jók, mert pályánként vannak lementve, így a következő pályán minden felvehető tárgy még megvan. A fullos, 100%-os mentésben ezek már nem látszanak.

Gyűjts be 190 000, vagy 210 000, esetleg 250 000 pontot. Ha megvan a maximum, megszerezted a Submachine Gun-t.
Megszerezhető plusszok:
A 10 Vörös Koponya megszerzése: Serpent Drum
A forgatható hídnál végezz 6 perc alatt: Mask of Itzli
Robbantsd szét a tüzes golyókat a pálya végén: Full medipack
Lődd le a pajzsát a Pajzsos Démonoknak: Full lőszercsomag

Jobbra mindjárt felveheted az 1. Vörös Koponyát.

Ugorj át a leszakadt hídon, és jobbra, lemászva a falon a csáklyával, meglelted a 2. Vörös Koponyát.

Ugorj át most, a leszakad részre, és lőj bele egyet a gongba. Ugrás az új híddarabra, és menj be a fényes kapun. Menj le a lépcsőn, jobbra a csáklya segítségével juss át a túloldalra, és közben megkaparinthatod a 3. Vörös Koponyát.

Húzd ki hátulról a golyót, és told a súlykapcsolóra. Egy platform emelkedett fel középen. Ugorj oda, és ugorj át a gonghoz. Tegyél egy bombát mellé. Menj vissza a golyóhoz, told vissza ahonnan előszedted. Amikor beértél a kapu mögé, robbants, így a másik kapu fog kinyílni. Told rá ott is a súlykapcsolóra, így a másik oldalon kinyílt egy rács a falon, és megszerezheted a Golden Knife of Itzli relikviát.

Irány ki a hídra, ugrás át a gonghoz, és most kettőt forgass a gong segítségével. Ugorj át az új helyszínre, végezz a lényekkel, kutasd át a bokrokat is, de főleg az oszlop környékét, mert ott lapul a 4. Vörös Koponya, ha nem is látszik. De robbantsd fel az oszlopot, és meg is láthatod. :)

Középen ne felejtsd el felvenni a High Power Single Shot Rifle-t.

Ez egy nagyon jó fegyver, tedd is be mindjárt az elérhetőek közé, hamarosan nagy hasznát veszed. Menj fel a lépcsőn, és a súlykapcsolóra állva nyisd ki az épületen az ajtót. Bemenve lődd szét a vázákat, töltsd fel magadat, mert rögtön harc következik. Többek között két pajzsos démon jelenik meg. Végezz velük. Ha le tudod „szedni” róluk a pajzsot, akkor megkapod a Full lőszercsomagot.

Egyébként legjobb a gránátvető erre a célra. Használd a bukfencet, és persze robbantgass is, a csontiknak az a legjobb. Ha győztél, menj a fali karhoz, és húzd ki.

Igyekezz feljutni a felemelkedett faplatformokon át a fali párkányra, majd az emeltre. Lőj bele a gongba, ezzel platformokat emeltél fel, amiken keresztül egy újabb karhoz értél. No ez viszont időre megy. Gyűjtsd össze a falon is a kristályokat, sőt, ott találsz egy Full Lőszercsomagot is.

No most már irány az említett fali kar. Húzd ki a kart a falból, és igyekezz bejutni a lassan bezáruló ajtó mögé. Ha sikerült, végezz az érdeklődőkkel, majd felfelé haladj, a lépcsőkön, ösvényeken. Közben persze gyilkolj. :) Az egyik törött hídon rálépsz egy súlykapcsolóra, ami egy forgó hidat mozgat. Elérsz egy fényes ajtajú épülethez.

Menj be, le a lépcsőn, ugorj át a deszkaplatformra. Először jobbra menj, lőj bele a gongba, így már eléred a szélső platformon az 5. Vörös Koponyát.

Most a másik irányba menj. Ott is van egy gong. Lőj bele, juss át a felemelkedett platformokon, majd ha végeztél a dögökkel, ismét lőj a gongba. Ugorját a következő felemelkedett deszkaplatformra. Most igyekezned kell. Lőj bele ismét a gongba, de nyomban futás, ugrás a következő platformra, mert az alattad levő összecsukódik. Ha sikerült, ugrás tovább, végezz az ellennel, dobj egy lándzsát a palánkba, és felmászva a felső szintre megtaláltad a 6. Vörös Koponyát.

Folytasd az utadat, még pár platform, és kiérsz ismét a törött hídra, ki erről a helyszínről.

A hídon az első kanyar után ugorj át balra, a platformra, majd az épület elé. Használd a lándzsát, és az épület tetejéről leemelheted a 7. Vörös Koponyát.

Menj be az épületbe. Juss át a már ismert dugattyúkon, néha vissza-visszaszaladva, és a véggén felveheted a Gold Lizard artifact-ot.

Menj ki, vissza a hídra és folytasd az utat. Ugord át a leszakadt részt. Ismét rálépsz egy súlykapcsolóra, a forgó híd ismét elmozdul. Menj tovább, végezz a két varázslóval, és menj be az újabb épületbe.

Itt is felemelkedő platformokon kell továbbjutni, és itt is egy gong a váltókapcsoló. Juss át balra a gonghoz, ott lőj bele, így át tudsz ugrani a felemelkedett platformra, és felvenni a 8. Vörös Koponyát.

Hagyj egy bombát a gongnál. Ugrás vissza, váltsd vissza a gongot, és a szélső platformokon haladj tovább, és akkor robbants, amikor már átugrasz a most még leengedett platformra, ahol megtaláltad a 9. Vörös Koponyát.

Irány vissza a gonghoz, de most bele kell lőni egyet, és sietni, mert összecsukódik alattad a platform. Hagyj egy bombát a gongnál megint, így haladj most azon az oldalon tovább, és itt is időben robbants. A végén eljutsz egy nagy deszkaplatformra. Itt kicsit feltöltheted magadat, majd ugrás le az épület előtt részre. Itt is nagy harc következik, két pajzsos dög is jön, a csatlósaikkal, varázslóval együtt. Bár a pajzsosakat elintézheted még fent, visszaugorva egy deszkaplatformnyit, sérülés nélkül. Ha sikerült végezni velük, el is hagyhatod a termet, a kis kapualjon keresztül. Visszaértél a pálya első forgó hídjához. Ugrás rá, majd tovább a jobb oldali részt válaszd. Haladj felfelé a lépcsőkön, gyilkolj, közben mindig töltsd fel magadat.

Mielőtt átugornál az épület előtti, széles lépcsőre, balra kell átugranod egy nagy ugrással egy törött híddarabra, mert ott találod a 10. Vörös Koponyát.

Ezzel meg is kaptad a Serpent Drum artifact-ot.

Irány vissza, és folytasd az utadat, most már egészen a széles lépcsőkig. Egy hosszú lépcsősoron kell feljutnod, miközben golyók zúgnak szemben veled. Sima, és égő golyók. Fuss, ugorj, próbáld elkerülni őket, és feljutni az épülethez. Ha tudod, robbantsd fel közben az égő golyókat, és Full medipackot kapsz cserébe.

Átmenve a kapun, vége is a pályának.

OBig

Videóvégigjátszás, készítette: MahaloVideoGames:







Twitter response: "Could not authenticate you."