Már olvasható a Tomb Raider képregények folytatása

| .

Emlékeztek még a Tomb Raider 2013 és a Rise of the Tomb Raider történetét összekötő képregénysorozatra? Most egy újabb Tomb Raider sorozat indul, mely a Rise of the Tomb Raider folytatásaként szolgál, a díjnyertes Mariko Tamaki tollából. Az első szám 32 oldalas, egy kis ízelítő is elérhető belőle:

Történet: Lara Croft a világ egy elveszett titka után kutat, ami a halál legyőzésének kulcsa lehet! Egy ritka gombát keres, mely állítólag halhatatlanságot biztosít, és egy olyan ellenséggel kell szembenéznie, aki egyszerűen nem hal meg!

A képregény megvásárolható a Dark Horse Comics webáruházában.

Az első szám borítójának alternatív változata és a többi szám (2-4) borítóképe:

comic-1-var.jpg comic-2.jpg comic-3.jpg comic-4.jpg

Továbbá a Lara Croft and the Frozen Omen mini képregénysorozat mind az öt száma itt elérhető.

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.