Letöltés részletei

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás v1.03 Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás v1.03 KEDVENC

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás v1.03
============================================

1. Információk
============================================
A telepítés után a játékban található szövegek magyarul fognak megjelenni.
A magyarítás a játék készítőinek listájára és a Square Enix szerverről származó üzenetekre (közösségi hírek, kártyacsomagok leírása a piactéren) nem terjed ki. Így azok továbbra is eredeti nyelvükön fognak megjelenni.
A magyarítás működtetéséhez a játékban állítsd át a feliratozást franciára (Options - Audio and Languages - Text Language: French).
A korábban kiadott Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarításunkat hozzáigazítottuk a játék legújabb javítócsomagjához (1.0.820.0), emellett néhány apróbb hibajavítást és változtatást is eszközöltünk.

A magyarítás telepítéséhez 8GB szabad lemezterületre van szükség, mivel a telepítő biztonsági másolatokat készít az eredeti fájlokról. A telepítés akár több percig is eltarthat!
A magyarítást frissen telepített és a legújabb verziószámmal (1.0.820.0) rendelkező eredeti Steam-es játékra ajánlott telepíteni!
A magyarítás a Windows Store változathoz nem használható!
Más játékverzió esetén nem garantált a magyarítás helyes működése.

A magyarítással kapcsolatos észrevételeket az alábbi e-mail címre várjuk: obig@treditor.hu
A nem jogtiszta forrásból származó játékverziókkal kapcsolatos e-mailekre nem fogunk válaszolni, így ilyen leveleket lehetőleg ne is küldj!

2. Telepítés
============================================
A magyarítás telepítője automatikusan megkeresi a telepített játék mappáját, azonban, ha valamilyen oknál fogva mégsem találná meg, akkor neked kell megadnod!

Ez alapesetben a következő: Steam telepítési könyvtár/steamapps/common/Rise of the Tomb Raider

Ha esetleg ezután sem lenne magyar a játék, akkor ellenőrizd, hogy véletlenül nem telepítetted-e a játék egyik alkönyvtárába a magyarítást.

A magyarítást bármikor eltávolíthatod a 'RotTR_hun_uninstall.exe' fájl futtatásával.

A magyarítás telepítője a felülírandó fájlokról másolatot készít és eltávolításkor visszaállítja azokat.

3. Készítők
============================================

A magyarítást készítették:

  • Fordítás: Matie, Thak, sgtGiggsy, TBlint
  • Tesztelés: Matie, OBig, drlecter, Mephizto12, OSZRichard, TBlint
  • Programozás: TBlint, Michalss (Xentax fórum)
  • Telepítőprogram: TBlint

Külön köszönet Evinnek és Noname06-nak a magyarítás elkészítésében nyújtott segítségükért!

 

A telepítés menete:

Figyelmesen olvasd át a telepítőben leírtakat!

A telepítés után a játékban található szövegek magyarul fognak megjelenni. A magyarítás a játék készítőinek listájára és a Square Enix szerverről származó szövegekre (közösségi hírek, kártyacsomagok leírása a piactéren) nem terjed ki, így azok továbbra is eredeti nyelvükön fognak megjelenni.

  • A magyarítás működtetéséhez a játékban állítsd át a feliratozást Franciára (Options - Audio and Languages - Text Language: French).
  • A korábban kiadott Rise of the Tomb Raider magyarításunkat némileg átdolgoztuk, számos hibát javítottunk és hozzáigazítottuk a 20 Year Celebration kiadáshoz.
  • A magyarítás telepítéséhez 8GB szabad lemezterületre van szükség, mivel a telepítő biztonsági másolatokat készít az eredeti fájlokról. A telepítés akár több percig is eltarthat!
  • A magyarítást frissen telepített és a legújabb verziószámmal (1.0.813.4) rendelkező eredeti Steam-es játékra ajánlott telepíteni, más játékverzió esetén nem garantált a magyarítás helyes működése!
  • A magyarítás a Windows Store változathoz nem használható!

A magyarítás telepítője automatikusan megkeresi a telepített játék mappáját, azonban, ha valamilyen oknál fogva mégsem találná meg, akkor neked kell megadnod! Ez alapesetben a következő: <Steam telepítési könyvtár/steamapps/common/Rise of the Tomb Raider> Ha esetleg ezután sem lenne magyar a játék, akkor ellenőrizd, hogy véletlenül nem telepítetted-e a játék egyik alkönyvtárába a magyarítást.

A magyarítást bármikor eltávolíthatod a 'RotTR_hun_uninstall.exe' fájl futtatásával.
A magyarítás telepítője a felülírandó fájlokról másolatot készít és eltávolításkor visszaállítja azokat.

Megjegyzés: a főmenüben a stáblista helyett kénytelenek voltunk "Kredit"-et írni, ugyanis ha a Leszármazottak Ellenállásával játszol, akkor a végén megjelenő "x Kredit" helyett "x Stáblista" jelenne meg, mivel a játék ugyanazt a szót használja mindkét helyen. Ez az angolban nem gond, de a magyarban két külön kifejezés.
Rengeteg szöveg eredeti nyelven sem fér ki, ezeket a fordításban igyekeztünk korrigálni a játékélmény javítása érdekében.

A telepítő a játék főkönyvtárába <Steam telepítési könyvtár/steamapps/common/Rise of the Tomb Raider> telepíti a Readme dokumentumot, és a 'RotTR_hun_uninstall.exe' fájlt aminek segítségével bármikor eltávolíthatod a magyarítást.

Zippelve is letöltheted az utolsó változatot, ha az exe hibásan jönne le neked. Letöltés INNEN

Korábbi verziók (akik visszaálltak korábbi verzióra és nem szeretnének frissíteni):
[V1.01-es korábbi változat letöltése]

További információkat a telepítőben olvashattok. Bármi kérdésetek van, a fórumunkon nyugodtan feltehetitek, vagy írjatok e-mailt az obig[kukac]treditor.hu e-mail címre.

4. Feltételek
============================================
A magyarítás kizárólag a TombRaiderS.hu és a Magyarítások Portál oldalakról érhető el.
Más weboldalon történő megosztása csak a TombRaiderS.hu vezetőjének (OBig) írásos engedélyével lehetséges!
A magyarításban található fájlok módosítása és a fordítás felhasználása csak a TombRaiderS.hu vezetőjének írásos engedélyével lehetséges!

5. Elérhetőség
============================================
E-mail: obig@treditor.hu
A TombRaiderS.hu csapat weboldala: http://www.TombRaiderS.hu
TBlint weboldala: https://twitter.com/TBT1989

2018. december 25.

Információ
Létrehozva 2018-12-28
Módosítva 2019-07-25
Verzió
Méret 594.32 MB
Letöltések 14.626
Twitter response: "Could not authenticate you."