Újabb képregénysorozat várható

A 2013-ban megjelent Tomb Raider játékot követő, Gail Simone és Rhianna Pratchett által írt képregénysorozat lezárult, de nem sokkal a Rise of the Tomb Raider megjelenése után egy újabb fogja követni, ezúttal Mariko Tamaki kanadai írónő tollából, aki leginkább a 2008-ban kiadott képes novellájáért (Skim) ismert. A Tomb Raider II képregénysorozat megírásakor főként azt tartja szem előtt, hogy minél jobban kibővítse Lara karakterét és életét folytatván azt, amit Gail és Rhianna elkezdtek.

"Lara barátai az ő gyengesége és erőssége is egyben. A barátai azok, akik a kalandjait összetettebbé teszik; fellendítik és érdekesebbé teszik az egyszerű "Hol van ennek a sírnak az ajtaja? Oh, itt van."-szituációkat. Emberibbé teszik a történetet, ők azok, akiket Lara elveszthet vagy harcolhat értük, vagy megvédheti őket bármiféle élettelen dologtól, ami egy sírban rejtőzhet (úgy gondolom, Lara múltjában rengeteg dolog elég erősen hangsúlyozta, mennyire veszélyes ilyen kalandokra vinni a barátaidat.) A Lara fejében lévő gondolatokon kívül ők is jelen vannak."

"Lara egy harcos, épp ezért kicsit egyedülállóbb. A barátai pedig az akadályozó tényezők, amiről azt gondolom, hogy igen fontos. Úgy értem, a Sírrabló, ezen történetek középpontja végtére is Lara, de kell, hogy legyen valami ezen kívül is." - Mariko Tamaki

Forrás: comicbookresources.com

tr2cover.jpg

(A teljes méretért katt a képre)

Kiadó: Dark Horse Comics
Megjelenik: 2016. február

Lara Croft and the Frozen Omen #1

Már megvásárolható a Lara Croft and the Frozen Omen ötrészes mini-képregénysorozat első száma (4 dollárért), ami egy kis kitekintést ad az újragondolt TR szériából a klasszikus(abb) Lara felé. Hősnőnk feladata, hogy megállítson egy világot lerombolni készülő szektát - egy ősi elefántcsontból készült ereklye az, ami a megmenekülés és a pusztulás kulcsa is egyben. Az új történet rengeteg akciót, dupla pisztolyokat és pörgős kalandot kínál.

Vásárlás: Dark Horse Comics


Kiadó: Dark Horse Comics
Író: Corinna Bechko
Rajzoló: Randy Green
Tollrajz: Andy Owens
Színezte: Michael Atiyeh
A borítót tervezte: Jean-Sebastien Rossbach
Twitter response: "Could not authenticate you."