Shadow of the Tomb Raider E3-as összefoglaló (frissítve)

Írta: drlecter.

e3 kicsiAlig egy hete ért véget az idei E3, melynek keretein belül rengeteg új infót kaptunk Lara legújabb kalandjáról. Egymást követték a kisebb-nagyobb bejelentések, többek közt láthattuk a story előzetest, belenézhettünk egy kicsit a gameplaybe, felfedezhettük az első sírt, illetve néhány új screenshotot is megcsodálhattunk. Így ha lemaradtatok volna valamiről, akkor itt a kiváló alkalom, hogy bepótoljatok mindent.

Az E3-at egy úgynevezett "Meet the Devs" videósorozat vezette fel, melyekben minden egyes fejlesztő fél percben mesélt a játékról:

Majd következett elsőként a Story előzetes (rengeteg képpel együtt), ami nemcsak bemutatta az alap történetet, de egyúttal megjelent benne Lara belső konfliktusa is. Rögtön utána egy gameplay bemutatót is láthattunk, amiben egy rövid, de annál velősebb gerillaharcot élhettünk át a dzsungelben. Időközben érkezett egy 4K-s gameplay bemutató is az Nvidiától, ebben a játék bevezető szakaszából volt egy részlet. 4 új nagyfelbontású képet is bemutattak, továbbá az első sírt is feltárhattuk.

Daniel Chayer-Bisson, a játék rendezője is adott egy fél órás interjút Discordon, melyben a játék újdonságairól is szó esett, illetve teljes mértékben lefordítottuk. Végezetül pedig összegyűjtöttünk nektek minden eddigi infót a közelgő nagy kalandról, így ha még jobban szeretnétek beleásni magatokat a játékba, akkor bátran ajánljuk figyelmetekbe.

Két dolgot pedig ne feledjetek: 1, nemsokára indult a Steam nagy nyári akciója, így ha még hiányozna Lara valamelyik korábbi kalandja, akkor biztosan nagyon baráti áron fogtok tudni hozzájutni 2, a Shadow ott lesz a júliusi San Diego-i Comic Conon, azaz az SDCC-n, ahol még több újdonságról fog lehulni a lepel a játékkal kapcsolatban (akár már az azt megelőző hetekben is).

Friss: Érkezett kb 600! kép a Shadow E3-as rendezvényéről, kukkantsatok bele, született sok vicces kép is! :)