Tomb Raider 2013 - Mountain Village

[HUN] A Hegyi Falu egészen sötét, mégis jól néz ki. Nincs különösebb vizuálisan kiemelkedő pontja, egységesen sötét, a zöld, barna és szürke színek dominálnak. A lámpások megvilágítják az utunkat, időnként villámok cikáznak az égen, és megpillantjuk a rádiótornyot a távolban.

[EN] Mountain Village is pretty dark, yet it still manages to look great. It doesn't have any particular highlights visually, it's equally dark with green, brown and grey dominating the scene. The torches light the way for us, there's lightning flashing up on the sky from time to time, and we can see the radio tower in the distance.

[HUN] Most először vettem észre a palotát a távolban, és azt hiszem, korábban észre sem vettem a harangtornyot. Természetesen fel kellett jutnom a tetejére. :) Ez a fentebbi terület a toronnyal később megsemmisül, ahogy egy repülő becsapódik, és ennek köszönhetően egyben bejárható is lesz - de egyelőre még nem juthatunk fel.

[EN] I spotted the palace in the distance for the first time and I don't think I've noticed the bell tower until now. Of course, I had to get on top of it. :) The upper area with the tower gets destroyed later as a plane crashes here and thanks to that, this part becomes accessible - but for now, it's unreachable.

[HUN] A torony a terület valódi fénypontja, ha a struktúrát/geometriát nézzük. És egy nyomós ok arra, hogy miért ne gyilkold le a vadvilágot: hátha sikerül lekapnod egy aranyos kis nyulat is! Az ellenfeleket szintén szórakoztató volt fotózni, az egyik komolyabb kép elég viccessé vált.

[EN] The tower is really one of the highlights of the area, structure or geometry-wise. And one of the reasons why you shouldn't butcher the wildlife is, you might occasionally catch a cute bunny on camera! I also had fun taking screenshots of some enemies, one of the serious action shots transitioned into a rather funny one instead.

Bonus shots

Screenshots by Matie
2016.12.04.