Tomb Raider 2013 - Mountain Temple

[HUN] A játék ezen része már elég izgalmassá válik, egy fontos fordulópont, Lara első ölése. Korábban csak átfutottam ezen a területen, ahogy a történet is megkívánta, de ezúttal kicsit hosszabban is elidőztem. Körülbelül egy órát, talán többet is eltöltöttem, ahogy szétnéztem egy olyan helyen, amin alapesetben kb. 2 percig tart. De megérte!

[EN] This part of the game is quite an exciting one, a turning point where Lara makes her first kill. I used to rush through it so quickly, as the pace of the story demanded, but now I took my time. I spent about an hour, maybe even more looking around in an area that lasts about 2 minutes. But hey, it was worth it!

[HUN] A pusztítás is lehet szép, az égő pagodák, bármilyen szomorú látni, ahogy tökreteszik őket, igazán fenséges látványt nyújtanak. Úgyhogy kaptam is az alkalmon, és kerestem egy megfelelő pózt Larának az egyik pagoda előtt. Már készen áll a harcra.

[EN] Destruction can be pretty too, the burning pagodas, as sad it is seeing these beautiful buildings being destroyed, are truly majestic. So I took the opportunity and found a fitting pose for Lara in front of one of them. She's ready for the battle now.

[HUN] Miután átküzdöttük magunkat az ellenségen, egy gyönyörű átjáró egy nyugodtabb területre vezet bennünket, melyet a vadvilág ural.

Bónuszként, a pályán kívül megtaláltam Vlad testét, és közelebbről is megvizsgáltam a túszokat. Megtaláltam Victort, Liamet és a halászt, akik a többjátékos módban is feltűnnek.

[EN] After fighting our way through, a beautiful passageway leads to a more peaceful area, which is mostly ruled by the wildlife.

As a bonus, I found Vlad's body outside the map and I also took a look at the hostages. I found Victor, Liam and the fisherman, who also appear in multiplayer mode.

Bonus shots

Screenshots by Matie
2016.10.29.