Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Magyarítás v1.02

Elmondhatatlan örömünkre szolgál bejelenteni, hogy elkészültünk a Rise of the Tomb Raider magyarításával! Fél éve kezdtünk neki ennek a hatalmas projektnek, és ugyan kisebb hibák előfordulhatnak még benne, de büszkén mondhatjuk, hogy minőségi munka született. A telepítőben minden pontos instrukciót megkaptok, mindenképpen olvassátok el. A magyarítás tartalmazza az összes eddig megjelent DLC fordítását is. Xbox 360-ra is jön majd a magyarítás, de arra kicsit többet kell várni még. Köszönjük szépen a türelmeteket, és jó játékot kívánunk Lara legújabb kalandjához! :) ~ 2016.05.01.

Friss: a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration fordítása is elkészült, így a teljes játékkal magyarul játszhattok! ~ 2016.11.25.

[LETÖLTÉS]

A magyarítás ismét hozzáigazításra került a legfrissebb játékverzióhoz! Kellemes Ünnepeket! ~ 2017.12.20.

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg

A fordítást készítették:

  • Fordítás: Matie, Thak, sgtGiggsy, TBlint
  • Tesztelés: Matie, OBig, drlecter, Mephizto12, OSZRichard, TBlint
  • Programozás: Evin, Michalss, TBlint
  • Telepítőprogram: TBlint
Tudnivalók:

Figyelmesen olvasd át a telepítőben leírtakat!

A telepítés után a játékban található szövegek magyarul fognak megjelenni. A magyarítás a játék készítőinek listájára és a Square Enix szerverről származó szövegekre (közösségi hírek, kártyacsomagok leírása a piactéren) nem terjed ki, így azok továbbra is eredeti nyelvükön fognak megjelenni.

  • A magyarítás működtetéséhez a játékban állítsd át a feliratozást Franciára (Options - Audio and Languages - Text Language: French).
  • A korábban kiadott Rise of the Tomb Raider magyarításunkat némileg átdolgoztuk, számos hibát javítottunk és hozzáigazítottuk a 20 Year Celebration kiadáshoz.
  • A magyarítás telepítéséhez 8GB szabad lemezterületre van szükség, mivel a telepítő biztonsági másolatokat készít a fájlokról. A telepítés akár több percig is eltarthat!
  • A magyarítást frissen telepített és a legújabb verziószámmal (1.0.813.4) rendelkező eredeti Steam-es játékra ajánlott telepíteni, más játékverzió esetén nem garantált a magyarítás helyes működése!
  • A magyarítás a Windows Store változathoz nem használható!

A magyarítás telepítője automatikusan megkeresi a telepített játék mappáját, azonban, ha valamilyen oknál fogva mégsem találná meg, akkor neked kell megadnod! Ez alapesetben a következő: <Steam telepítési könyvtár/steamapps/common/Rise of the Tomb Raider> Ha esetleg ezután sem lenne magyar a játék, akkor ellenőrizd, hogy véletlenül nem telepítetted-e a játék egyik alkönyvtárába a magyarítást.

A magyarítást bármikor eltávolíthatod a 'RotTR_hun_uninstall.exe' fájl futtatásával.
A magyarítás telepítője a felülírandó fájlokról másolatot készít és eltávolításkor visszaállítja azokat.

További információkat a telepítőben olvashattok. Bármi kérdésetek van, fórumunkon nyugodtan feltehetitek, vagy írjatok e-mailt az obig[kukac]treditor.hu e-mail címre.