Letöltés részletei

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás v 1.02 (PC) Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás v 1.02 (PC) KEDVENC

A magyarítást készítették:

  • Fordítás: Matie, Thak, sgtGiggsy, TBlint
  • Tesztelés: Matie, OBig, drlecter, Mephizto12, OSZRichard, TBlint
  • Programozás: TBlint, Michalss (Xentax fórum)
  • Telepítőprogram: TBlint

Külön köszönet Evinnek és Noname06-nak a magyarítás elkészítésében nyújtott segítségükért!

 

A telepítés menete:

Figyelmesen olvasd át a telepítőben leírtakat!

A telepítés után a játékban található szövegek magyarul fognak megjelenni. A magyarítás a játék készítőinek listájára és a Square Enix szerverről származó szövegekre (közösségi hírek, kártyacsomagok leírása a piactéren) nem terjed ki, így azok továbbra is eredeti nyelvükön fognak megjelenni.

  • A magyarítás működtetéséhez a játékban állítsd át a feliratozást Franciára (Options - Audio and Languages - Text Language: French).
  • A korábban kiadott Rise of the Tomb Raider magyarításunkat némileg átdolgoztuk, számos hibát javítottunk és hozzáigazítottuk a 20 Year Celebration kiadáshoz.
  • A magyarítás telepítéséhez 8GB szabad lemezterületre van szükség, mivel a telepítő biztonsági másolatokat készít az eredeti fájlokról. A telepítés akár több percig is eltarthat!
  • A magyarítást frissen telepített és a legújabb verziószámmal (1.0.813.4) rendelkező eredeti Steam-es játékra ajánlott telepíteni, más játékverzió esetén nem garantált a magyarítás helyes működése!
  • A magyarítás a Windows Store változathoz nem használható!

A magyarítás telepítője automatikusan megkeresi a telepített játék mappáját, azonban, ha valamilyen oknál fogva mégsem találná meg, akkor neked kell megadnod! Ez alapesetben a következő: <Steam telepítési könyvtár/steamapps/common/Rise of the Tomb Raider> Ha esetleg ezután sem lenne magyar a játék, akkor ellenőrizd, hogy véletlenül nem telepítetted-e a játék egyik alkönyvtárába a magyarítást.

A magyarítást bármikor eltávolíthatod a 'RotTR_hun_uninstall.exe' fájl futtatásával.
A magyarítás telepítője a felülírandó fájlokról másolatot készít és eltávolításkor visszaállítja azokat.

Megjegyzés: a főmenüben a stáblista helyett kénytelenek voltunk "Kredit"-et írni, ugyanis ha a Leszármazottak Ellenállásával játszol, akkor a végén megjelenő "x Kredit" helyett "x Stáblista" jelenne meg, mivel a játék ugyanazt a szót használja mindkét helyen. Ez az angolban nem gond, de a magyarban két külön kifejezés.
Rengeteg szöveg eredeti nyelven sem fér ki, ezeket a fordításban igyekeztünk korrigálni a játékélmény javítása érdekében.

A telepítő a játék főkönyvtárába <Steam telepítési könyvtár/steamapps/common/Rise of the Tomb Raider> telepíti a Readme dokumentumot, és a 'RotTR_hun_uninstall.exe' fájlt aminek segítségével bármikor eltávolíthatod a magyarítást.

Zippelve is letöltheted az utolsó változatot, ha az exe hibásan jönne le neked. Letöltés INNEN

Korábbi verziók (akik visszaálltak korábbi verzióra és nem szeretnének frissíteni):
[V1.01-es korábbi változat letöltése]

További információkat a telepítőben olvashattok. Bármi kérdésetek van, a fórumunkon nyugodtan feltehetitek, vagy írjatok e-mailt az obig[kukac]treditor.hu e-mail címre.

Információ
Létrehozva 2016-05-01
Módosítva 2018-06-10
Verzió 1.02
Méret 594.24 MB
Letöltések 64.601
Twitter response: "Could not authenticate you."