Újévi Tomb Raider Dömping

Írta: drlecter | .

holidaylara.jpg

Elkezdődött az újév, ezért az egész TombRaiderS.hu csapata nevében szeretnénk nagyon Boldog Új Évet Kívánni Nektek, teljen csodásan és remélhetőleg Larával ez az esztendő. Már csak néhány hónap, és megjelenik az új Tomb Raider film, és már arra vonatkozóan is vannak jelek, hogy akár a következő TR játék is megjelenhet idén. De addig se fogunk unatkozni, van is néhány új és érdekes hírünk a nagyvilágból.

  • Holnap véget ér a Steam szokásos nagy év végi akciója, így ha pótolnátok valamit, akkor nagyon jó áron még megtehetitek. Mindamellett a Steam nyilvánosságra hoztra a 2017-es év legtöbbet eladott játékait a platformján, és a Rise of the Tomb Raider "Bronz" kategóriás lett. Nagyszerű eredmény ez egy immáron több, mint 2 éves játéktól. Továbbá a már korábban említett "Vitruvius Lelke" díjat is sikerült elnyernie ma a Steam szavazáson, melyet a "Legnagyobb szeretettel készített karakter" titulus övez.
  • A Square Enix elárulta, hogy nagyon elégedettek a két új Tomb Raider játék eladásával, ugyanis a 2013-as Reboot részből már több, mint 11 millió példányt értékesítettek, melyből nagyjából a fele PC-n kelt el, míg a Rise of the Tomb Raider elérte a 7 milliót is.
  • Van egy jó hírünk azoknak, akik rendelkeznek Xbox Live Gold előfizetéssel, mert Xbox 360-on és Xbox One-on egyaránt ingyenes most a Tomb Raider Underworld. Az akció január 15-ig tart.
  • A Total Film Magazin jóvoltából érkezett néhány új kép és egy plakát az új Tomb Raider filmből:

poster2.jpeg

 

  • Tavaly év végén nagy öröm érte a Crystal Dynamics fejlesztőcsapatát, ugyanis megünnepelhették a stúdió fennállásának 25-ik évfordulóját, melyről alább egy videót is megtekinthettek. Ezúton is szívből gratulálunk nekik, és reméljük, hogy a következő játékuk is olyan elképesztő lesz, mint az eddigiek!



Ahogy mindig, most is köszönjük szépen megtisztelő figyelmeteket az oldal irányába, igyekszünk idén is tovább folytatni azt, amit már lassan 18 éve elkezdtünk...

Maradunk tisztelettel,
a TombRaiderS.hu csapata

A cikk elején található képet készítette: Nicobass

Twitter response: "Could not authenticate you."