Karácsonyi Tomb Raider leárazások

xmas2017.jpgÚjra eltelt egy év, itt a karácsony, úgyhogy engedjétek meg, hogy az egész TombRaiderS csapata nevében Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánjunk Nektek! :) Most a szeretteinken, a pihenésen, és esetleg egy kis bejglievéssel összekötött TR-ezésen van a hangsúly. A Steamen elkezdődött az akciók hada, ami idén a "The Steam Awards 2017" címet kapta. És hogy milyen gigantikus akciókkal látták el idén a Tomb Raideres címeket? A legjobb példa talán, ha az előző "Black Friday"-es cikkünkből beidézünk egy rövid sort: "...olyan akciókban részesítette az összes Tomb Raideres játékot, amelyre eddig még nem volt példa." A dolog pikantériája, hogy most is ugyanez történt meg, ezáltal még közelebb kerültünk ahhoz, hogy már-már nekünk fognak fizetni azért, hogy játsszunk! :)

Rise of the Tomb Raider

Mind az alapjáték, mind a Season Pass -67%-ot kapott, így az előbbi ára alig 16,5 Euró, míg az utóbbi 9,23 Euróba kerül. Külön jó hír, hogy azokra is gondoltak, akiknek csak bizonyos DLC-k hiányoznak, mert az összes letölthető tartalom szintén -67%-ot kapott, így a kisebb kiegészítők még 1 Euróba sem kerülnek, és a nagyobbak sem többek, mint 3,3 Euró.

Tomb Raider 2013

Az alapjáték -85%-ot kapott, így 3 Euróért már kezdhetitek is a nagy kalandot, de a "GOTY" azaz "Év Játéka" kiadás sem kóstál többet, mint 4,5 Euró, mivel -85%-os áldásban részesült. Természetesen itt is gondoltak azokra, akiknek nem kellene az összes DLC, ők kedvükre válogathatnak a -38%, -75% és -80%-os árazások között, ezért nekük sem kell mélyen a pénztárcájukba nyúlni, hiszen egyik kiegészítőért sem kell 1 Eurónál többet fizetniük, de ha mindet szeretnék megvásárolni, akkor sem lesz drága a maga 13,54 Eurójával. Mint mindig, úgy most is megemlítjük a The Final Hours című digitális jóságot, mely egy igazán remek olvasmány és betekintő a játékba. Főleg hogy a maga -50%-ával 1 Eurót sem kell érte fizetni.

Tomb Raider 1 - Tomb Raider: Underworld

Az Anniversary és az Underworld -89%-ot kaptak, így 0,98 Euróért már bele is vethetitek magatokat, míg az összes annál korábbi rész -86%-ban részesült, és egységesen 0,97 Euró az áruk.

Lara Croft franchise

A Guardian of Light -85%-al 1,5 Euróba, a hozzá tartozó DLC-k pedig 0,5 Euróba kerülnek (-83%). A Temple of Osiris, a Season Pass hozzá és a 4 pakkos változat (4 alapjáték egyben) egyaránt -85%-ot kapott, áruk pedig - a fenti sorrend szerint - 3, 4,34 és 9 Euró. Itt is megkapták a magukékt a DLC-k, mert mindegyik -75%-ot, vagy -85%-ot kapott, ezáltal mindegyik 1 Eurónál jóval kevesebbe kerül. Nem maradt ki a Lara Croft GO sem, nagy örömünkre -75%-ot kapott, az ára pedig 2,5 Eurót dukál.

Tomb Raider franchise

Ha pedig valaki a nagy vadra hajtana, és az egész eddigeket szőröstől-bőröstől megvenné (egyedül csak a Final Hours hiányzik belőle, de az is könnyen és olcsón pótolható), akkor itt a kínálkozó alkalom, hiszen a Tomb Raider Collection -83%-os akciójával 45,45 Euróba kerül - még így is kevesebb mint egy teljes árú mai játék.

Az akciók január 4. 19:00 óráig tartanak.

És azt se feledjétek, hogy december 30-án szavazni is lehet Larára a Rise of the Tomb Raider által a "Vitruvius Lelke" díjra. Bővebben erről itt olvashattok.

 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

A képet készítette: Irishhips

tomb_raider_christmas.jpg

 

Twitter response: "Could not authenticate you."