Shadow of the Tomb Raider végigjátszás: 12. City of the Serpent

Shadow of the Tomb Raider végigjátszás:

12. City of the Serpent

100%-os statisztika:

 Táborok: 1.

A barlangban, ahol Jónás vár rád:

Menj fel, jobbra, és beszélj a fiúval.

 

  1. 100%-os Mentés -- Savegame

Ugorj a vízbe, és meg is kaptad a fiútól az Unuratu’s Amulett-et.

  1. 100%-os   Mentés -- Savegame

Ússz át a mélyben a járaton, bújj át a résen, majd egy levegővétel után gyorsan ússz tovább. Újabb levegővétel, újabb gyors úszás a vulkanikus vízben. Balra tarts, majd felfelé, a fény felé, és kimászva menj át az alacsony járaton. egy hatalmas terembe értél. Van itt minden, láva, helikopter, Menj jobbra, ugord át a lávás gödröt, majd egy köteles ugrással kapd el a sziklafalat. Jobbra mássz, majd felfelé, a rúdon át folytasd az utadat, aztán megint egy ugrás, fel a lépcsőn, és átbújva az alacsony részen, a gerenda végéről egy köteles ugrással jutsz tovább. Mássz fel a sziklafalon, jobbra mássz, ereszkedj le a kötélen, és ugrás a szemközti platformra. Köteles nyíllal jutsz el a szemközti részre.

  1. 100%-os   Mentés -- Savegame

Kaptál egy maszkot. Menj lefelé a zombik között, most nem bántanak, és kinyitják a kerek ajtót előtted. Új kép került be a notebookba. Karmazsin Tűz.

Ugrás a rúdon keresztül a sziklafalra, jobbra a másikra, majd egy köteles ugrással jobbra, az állványra. Futás ugrás, felugrás a falon, balra kapaszkodás, és balra ugrás a sziklafalra. Mássz fel, majd egy köteles ugrással jutsz tovább a sziklafalra, miközben látod a sok fegyveres érkeztét.

  1. 100%-os   Mentés -- Savegame

Miközben lő a helikopter, mássz jobbra, majd felfelé, fel a botokból kreált részen. Felérve menj a, kerek ajtó felé, az elgördül előtted

Gyilkold halomra a fegyvereseket, majd felfelé menve az újabbakat is. A Zombi nő is segít.

Menj a harckocsi mellett el jobbra, fel a deszkafalon, és a Tábortűznél megpihenhetsz. City of the Serpent.

5. 100%-os   Mentés -- Savegame

Menj balra, a gerendáról ugrás a túloldalra, ugrás a sziklafalra, juss fel, jobbra kapaszkodj, és úgy érsz fel. Most egy köteles ugrással jutsz tovább, a rúd végéről, húzd fel magadat, mássz fel, és lecsúszva, egy köteles ugrással elkapod a sziklafalat. Mássz fel, majd egy köteles ugrás jön ismét. Lengesd be magadat, és megint egy köteles ugrás jön, és az elforduló állványzaton mássz fel, fel a falon is. Felugorva elkapod a sziklafalat, majd jobbra ugorva a másikat. Mássz fel, felugorva a sima részen, feljutva balra kapaszkodj, majd a sziklafalon jobbra, csáklyával ugorj jobbra, és jobbra mászva, felugorva, végre feljutsz a tetőre.

6.100%-os   Mentés -- Savegame

Öld le az első harcost lesből, majd rohanj a szobor hátuljához, és a csáklyával bontsd meg. Menj balra, öld a harcosokat, és a túloldalon rontsd meg a második szobrot is hátulról. Öld ismét a harcosokat halomra, majd továbbmenve ezen az oldalon, rontsd le a harmadik szobrot is.

7. 100%-os   Mentés -- Savegame

Most jön az igazi kemény harc. Lődd a fickót, közben persze a harcosait is, és amikor fénygömb veszi körül, rohanj oda, vedd el a tőrét, és szúrd le.

8. 100%-os   Mentés -- Savegame

Ugyanígy folytasd, másodszor is.

9. 100%-os   Mentés -- Savegame

Szúrd le másodszor, harmadszor, majd negyedszer is. Végre ötödszörre ki is nyiffan.

Az én taktikám az volt, hogy először kinyírtam pisztollyal, nyíllal minden harcost. Beálltam egy fal mögé, és amikor jöttek, egyenként kaptak egy, egy golyót. :) Türelmes légy, és menni fog. Utána szétromboltam az első falat. Megint kinyírtam a harcosokat, utána elrontottam a második falat. Egész eddig Dominguezzel nem kellett törődnöm. Harmadik falrontás után viszont csak Dominguezzel törődtem. Géppisztolyt a kézbe, és belelőni egy tárral. Amikor megjelenik a fénygömb, odarohanni, és leszúrni. Utána rohanás el tőle. Majd egy teljes kört rohantam, közben tárat cseréltem, majd visszafordulva megint adtam neki egy tárral. Így kényelmesen kinyírtam végül. A Harcosokkal ekkor már nem törődtem, csak ha nagyon muszáj volt. de mindig beálltam egy fal mögé, és onnan lőttem, amikor megjelent.

100%-os statisztika:

10. 100%-os   Mentés -- Savegame

A stáblista

Figyeld meg, a Fansite-ok felsorolásánál ott vagyunk mi is TombRaiderS.hu 19.29. -nél a jobb oldalon.

Írta: OBig

Előző pálya: Return to Paititi harmadszor

Videóvégigjátszás: Krystal109

Twitter response: "Could not authenticate you."