Shadow of the Tomb Raider végigjátszás Croft Manor

Shadow of the Tomb Raider végigjátszás:

III. pálya: Anglia: Croft Manor.

Brave Adventurer

Nem 100%-os mentések

Dokumentum 3, Relikvia 2, Falikép 3. Kihívás 1. (Négy céltábla eltalálása.)

* Kihívások: 1. 4 céltábla eltalálása a súlyzókkal.

  Relikviák: 2  Documentumok: 3.

Fordulj meg, és a fa tövében vedd ki a ládikából az 1.relikviát, a Fehér királynő szobrocskát.

Kihívás 1.

Menj most a másik irányba, és találsz kis fekte, gömb alakú súlyzókat. Fogj egyet, és célozd meg a céltáblákat. Négyet találsz, hármat a közeledben, egyet meg ahol a relikvia volt. Ha megvan mind a négy, teljesítetted a kihívást, A Telitalálatot.

Fogd a súlyzót, és dobd fel annak az emelvénynek a tetejére, ahova a kötél megy. Ott fog majd kelleni. Az első emelvény alatt lapul az 1. dokumentum, a Levél Winstonhoz.

A nagykapu mellett, jobbra, nézd meg a szobrot, majd fordulj meg, menj végig a csövön, fel a lépcsőn, és menj vissza oda, ahol a dokumentum volt. A másik emelvény alatt megnézhetd az 1. faliképet.

A következő emelvény alatt van a 2. falikép.

Menj ki, fel a lépcsőn, mássz át a kötélen, és dobj kettő súlyzót az árbockosárba. Így kiveheted a kis ládikából a 2. relikviát, a Családi fotót.

Csússz le a csúszdán, és szemben kapaszkodj fel, mássz fel a filagóriára. de előtte balra megtalálod a földön a 2. dokumentumot, Winston levelét.

Kapaszkodj még feljebb, az erkélyre, ahol kihallgathatod édesapádat. :)

Kapaszkodj fel a falra az erkély végén, csimpizz jobbra, a sarkon mássz fel, majd megint jobbra, és a sarkon túl fel. Az ablaknál megint felfelé mássz, majd jobbra araszolsz a párkányon. A varjút elhessegetve jutsz tovább, de a csatorna leszakad alattad, és lecsúszol a lefolyón. Gyorsan kapaszkodj át a falra, kapaszkodj fel, majd jobbra, és a zászlónál kapaszkodj fel a tetőre. nyomakodj át a résen, majd mássz fel a létrán. Óvatosan menj végig a tetőn, közben gyönyörködhetsz a kilátásban. Középen át kéne kapaszkodnod a másik részre, de lecsúszol, elkapod az ereszt, de az is leszakad, és lecsúszol. A végén leesel egy erkélyre. Menj be, és át a résnyire nyitott ajtón. Csukd be az ajtót mögötted. Mint egy múzeum, olyan ez az üvegház. Nézz meg minden szobrot, képet, az emeleten is, akkor meglesz a 2. kihívás, a Történet.

Lent megtaláltad a 3. nagy faliképet is.

Lent találsz egy gépezetet is. Forgass a jobb oldali forgatón, LEFELÉ, Észak-Afrikáig, a 15, és 30° közé, majd a baloldalin 90°-ig, és a tető besötétedik, az emeleten pedig megvilágít a gép, egy képet. Egy létra jelent meg a képnél. Mássz fel rá, fel az emeletre, és ott is nézz körül. Balra meg is van a 3. dokumentum, a Levél a vállalkozónak.

Ha megnézted az összes vitrint, akkor teljesítetted is a kihívást, a Történetet.

Végigmenve az emelten, tekerd mega láncos kereket, kitárva a magasban a szárnyakat, amíg ki nem gyúl a vörös fény. Ha megnéztél mindent, mássz le a földszintre, és tologasd a szobrokat. A harcosokat a bal, és jobb szélre, a két pajzsot, pedig a világító pontokra. Elmozdult a fal, de még útban van a létra. Menj a gépezethez, és a jobb oldali tekerővel felemeled a létrát. Vigyázz, ne előbb emeld fel a létrát, mert úgy nem működik. Menj hát oda, és húzd ki a szobrot, és húzd a két pajzs közé. Kinyílt a rejtekajtó.

Megtaláltad a Fehér királynő könyvet. Ebből mesélt édesapád régen neked. Egy beugróban egy Karláncot is leltél. Megtaláltad édesapádat is, de már nem tudsz segíteni rajta.

Írta: OBig

Következő pálya:  Utána: 03. Kuwaq Yaku

Videóvégigjátszás: Krystal109

Twitter response: "Could not authenticate you."