Rise of the Tomb Raider végigjátszás #14 - Path of the Deathless

01 - Mountain Peak
02 - The Prophet's Tomb
03 - Siberian Wilderness
04 - Glacial Cavern
05 - Soviet Installation
06 - Abandoned Mines
07 - Geothermal Valley
08 - The Acropolis
09 - Geothermal Valley (2)
10 - Flooded Archives

11 - Geothermal Valley (3)
12 - Research Base
13 - The Orrery
14 - Path of the Deathless
15 - The Lost City

14. A halhatatlanok útja:

Ne felejtsd el, hogy (a játék végéig Szíria kivételével) vissza tudsz térni minden helyszínre a táborok meglátogatásával, így később is össze tudod szedni a pluszokat. Sőt, néha bizony vissza is kell térni, hogy már fejlettebben, esetleg megszerezve a kellő fegyvert vagy felszerelést kinyithass, átkutathass mindent a területen.

100%-os magyar videovégigjátszás:

A videókat átlépheted a Space megnyomásával (PC). Persze az irányító gombokat átállíthatod tetszés szerint.



Mentések.

Táborhely: 2.

Felszedhető Fegyverek: Nincs

Felszedhető cuccok: Relikvia 1, Dokumentum 4, Kincses térkép 1.

Kihívás sírok: Nincs

Kihívások, feladatok: 1. Fel kell robbantani 6 görögtűzzel teli korsót, hogy meggyulladjanak az égők felettük.

Kripta: Nincs

Missziók: Nincs

Szófia - a rádióban - Lara, a hegyen vagyunk, a gleccser felett.
Lara - Látjátok a Szentháromságot?
Szófia - a rádióban - Igen, mindjárt nekifognak a műveletnek.
Lara - Most lépek az óvárosba... Figyelj Szófia, ne támadjátok meg őket idő előtt.
Szófia - a rádióban - Várunk egy kicsit. Hamarosan újra kereslek.

Menj lefelé, majd balra fel a lépcsőn, és meg is találtad a térképet.

Menj tovább lefelé, és balra a sziklapárkányon leled meg az 1. dokumentumot.

Menj tovább, ugord át a szakadékot, és mássz fel a magas falon. Fent a fal tetején a halhatatlanok vonulnak szép számmal. Csimpizz balra, majd ugrás balra, a jégfalra, és mássz ott fel. Ugrás a szemközti jégfalra, de az leszakad. Még szerencse, hogy ilyen vékony vagy, nem szorulsz be a sziklarésbe. No, mássz át rajta, majd folytasd az utadat a havas barlangfolyosón lefelé. A fali peremen kapaszkodj balra, majd felfelé, és a jégfalon is van kapaszkodó. Mássz fel a jégfalon, majd fent egyensúlyozz, kapd el a szobor száját. Csimpizz balra, és a végén megpihenhetsz a tábortűznél.

Menj tovább lefelé, át a gerendán, majd a fal mellett óvatoskodj tovább. Látod, a hídon vonulnak, akik nemsokára a torkodnak esnek. Átérve menj le jobbra a csontvázhoz, és vedd fel a 2. dokumentumot.

Mássz fel a falon, majd egy újabb tábortűzhöz értél. Töltsd fel magadat, nemsokára nagy harc lesz. Csússz át a kötélen. A gerenda, amiben meg akartál kapaszkodni leszakad, és leesel, egyel lejjebb. Az őr felfigyel a zajra, és lefelé néz. Nem lát ugyan semmit, de alapos, és utánajár a dolognak. Kapaszkodj balra, majd két rúdon keresztül eljutsz a másik falhoz. Juss fel rajta. No, ugye hogy alapos volt az őr. Elkapta a gigádat, és épp hogy ki tudod csákányolni belőle a lelket. Lecsúszol, és most jön a háború. Rengeteg halhatatlan tör rád. Ezeket már nem lehet egy lövéssel elintézni. Viszont van a pályán sok görögtüzes korsó, és libeg sok égő is. Ha a korsókhoz csalod őket, fel tudod robbantani őkelméjüket. A korsókat úgy vehetd észre, hogy gőzölögnek. No, most még sem halhatatlanok? A libegő égőkbe belelőve is sérüléseket okozhatsz nekik, meggyulladhatnak. Még a kitéréses módszert is többször kell alkalmazni, hogy kinyiffanjanak. Javaslom a görögtüzes vázákat, csald oda őket, és robbantsd fel valamennyit. Majd minden sarkon van ilyen, és a falakon is.

Én egyébként rögtön felmásztam jobbra, az épületre, és aki feljött oda, lecsákányoltam, lekéseltem. Egyedül a pisztolyt használtam, semmi mást. Nem is vettem fel semmit, amit ezek elhagytak, fullban voltam.

Kihívás: Van a területen hat ilyen váza, amik felett egy-egy tányér alakú égő van. Robbantsd fel mind a hatot, és teljesítetted a kihívást. A negyediket egy kötéllel kirántható akadály mögött találod meg. Mindegyik a magasban van.

Szedd fel, ami megmarad belőlük, zsákmány az. :) Felmenve a lépcsőkön, újabbak fogadnak, sőt, a végén még kettő alabárdos, pajzsos is megjelenik. Robbanni viszont azok is tudnak. :) Végezz előbb a két nyilassal, majd csald ezeket is egy köcsöghöz, és bumm. A kapu szétrobban, és ha összeszedtél mindent, a kihívást is teljesítetted, menj át rajta.

A lépcső előtt, jobbra a hóban találod a 3. dokumentumot.

Még tőle is jobbra a sziklapárkányon, egy titokzatos kis szobrot találsz egy ládikában. Ez a pályán az egyetlen relikvia.

Balra, egy másik sarokban a pálya utolsó, a 4. dokumentumát találod.

Itt találod egyébként az ötödik felrobbantandó korsót is, ha visszanézel a kapu felé, jobbra fent a sarokban a falon. A hatodik pedig balra van a kaputól, lőj egy robbanós nyilat a deszkapalánkra, és meg is van.

Menj fel a lépcsőn, ugrás a jégfalra, mássz fel rajta, menj át a sziklarésen, csússz le, majd köteles ugrással ugorj egyet. De ez már nem jön össze, lezuhansz. Egy csontit pillantasz meg a jég alatt. Feltápászkodsz, és elindulsz a következő pályára.

 


Írott végigjátszás: OBig
100%-os videovégigjátszás: Matie

15 - The Lost City >>

Twitter response: "Could not authenticate you."