Gurul tovább a Tomb Raider Dömping

shadow6Igen, kevesebb, mint másfél hónap van hátra Lara sorsdöntő kalandjáig, csak győzzük kivárni... Láttunk már sok videót a játékról, megtudtunk róla rengeteg érdekességet, azonban a várva várt gépigény még mindig várat magára. Nem is csoda, hiszen a fejlesztők gőzerővel dolgoznak a játékon, hogy a megjelenésig minden klappoljon és a helyére kerüljön. Várhatóan heteken belül megtudhatjuk azt is, hogy a játék elindításához egy paksi atomerőmű szükséges, vagy beéri egy valamivel szerényebb konfigurációval is. Ám addig sem állt meg az élet, hiszen új infók jöttek szobrokról, artbookról, és a The Tomb Raider Suiteról is.

Elsőként azonban kezdjük egy igen biztató hírrel: hivatalosan is bejelentették, hogy a Shadow of the Tomb Raider aranylemezes lett, és már a sokszorosítás fázisa alatt ténykedik. Készült is egy vidám kép a fejlesztőbrigádról, melyet megtekinthettek a készítők Facebook oldalán.

Tovább kedveznek a szobrok gyűjtőinek is, ugyanis a nemrég bejelentett Wetás szobron túl további három új terméket is megvásárolhattok majd. Az első kettő a Pixel Pals gondozásában szeptember 25-én kerül forgalomba 15 dolláros áron (ne felejtsétek el belekalkulálni a szállítási költséget sem). Megrendelni az Amazonon keresztül lehet, az első a klasszikus Lara alapján készül, míg a másik az új Reboot trilógia Laráját veszi alapul. A harmadik szoborért viszont a Totaku felel, ugyanúgy szeptemberben jelenik majd meg (pontos dátum még nincs), és a Shadow-s Larát ábrázolja.

Szintén az Amazon felfedte a Shadow of the Tomb Raider hivatalos art bookját (2 képet már meg is tekinthettek belőle), szeptember 18-tól lesz megvásárolható 40 dolláros áron.

Végül pedig a The Tomb Raider Suite is hallatott magáról: Nathan McCree megerősítette, hogy hamarosan folyamatában fogja mindenki megkapni azokat a tárgyakat, amelyeket a Suite létrejöttének támogatásával lehetett megszerezni. Továbbá bejelentésre került, hogy szeptember 17-én hétfőn a londoni Royal Festival Hallban újra felcsendülnek a klasszikus és új Tomb Raider dallamai. Nathan azt is elmondta, hogy tárgyalások folynak további két koncertől Ausztáliában, az egyik Sydneyben a híres Operaházban kerülne megrendezésre, míg a másik Melbourneben (a helyszín még nincs meg). És ha már lúd, akkor legyen kövér, ugyanis szeretnék meghódítani a fél Távol-Keletet is, mert tervben van még Kína, Japán, Szingapúr és Dél-Korea is, mint leendő helyszín. Bővebben ezekről itt olvashattok.

Igen sűrű szeptembernek nézünk elébe...

Twitter response: "Could not authenticate you."