Hatalmas Tomb Raider leárazások Steamen

steamsummersale.jpg

Túl vagyunk a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration megjelenésén és a Tomb Raider franchise 20-ik évfordulójának megünneplésén is, így adott lenne a közelgő ünnepeket egy kis kikapcsolódással, netalántán Tomb Raider-ezéssel tölteni. :) Ebben segít most a Steam nagy akciója, melynek keretein belül szinte mindegyik Larával kapcsolatos cím -75%-os akciót kapott. Ha eddig kimaradt volna valamelyik, akkor mindenképpen érdemes lehet most pótolni őket, mivel az akció november 21-én hétfőn véget ér. Sokan vannak, akiket a Tomb Raider világába az újabb részek rántottak be, és még nem játszottak a klasszikus (TR 1-6) játékokkal. Nos, mi bátran merjük ajánlani azokat is, hiszen igaz az, hogy a grafika mai szemmel nézve itt-ott már "kopottas" és az irányítás sem egy leányálom, azonban akár történetben, pl.: TR6: The Angel of Darkness, vagy akár a játék hosszában, pl.: TR4: The Last Revelation a maga 35! pályájával, simán felveszi a versenyt a mai játékokkal. Ezekért a részekért még 2 Eurót sem kell fizetni, így teljes mértékben megérik az árukat.

► Rise of the Tomb Raider

A 20 Year Celebration változat, mely tartalmazza a Season Pass-t, ami többek között a három nagy DLC-t (Endurance mode, Baba Yaga és a Cold Darkness Awakened) is magába foglal, -50%-os akcióval 25 Euróba kerül. Ha csak a Season Pass érdekelne titeket, akkor szintén -50%-os akcióval, mintegy 14 Euróért a tiétek lehet. Illetve említést érdemel még a 20 Year Celebration Pack, mely szintén -50%-os akcióval 5 Euróba kerül.

► Tomb Raider 2013

Mind az alapjáték, mind a GOTY (Game of the Year) változat -75%-os akcióban részesült, előbbi 5, utóbbi 7,5 Euróba kerül. Az alapjáték DLC-inek többsége pedig -51%-os áron kapható, de akad köztük néhány -75%-os is. Külön említést érdemel a The Final Hours Digital Book is, mely ugyan nem akciós, de az érte elkért 2 Euró nem olyan sok, ha azt nézzük, hogy cserébe mennyi új információt olvashatunk a Reboot részről.

► Tomb Raider 1 - Tomb Raider: Underworld

Ezek a részek egytől-egyig -75%-os akciót kaptak, a franchise első hét része, a Tomb Raider: Legend-el bezárólag, 1,74 Eurós áron vásárolhatóak meg, míg a Tomb Raider: Anniversary és a Tomb Raider: Underworld 2,24 Euróért lehet a tiétek.

► Lara Croft franchise

Természetesen ez a széria sem maradt ki a jóból, a Guardian of Light alapjátéka és az összes hozzá tartozó DLC-k is -75%-os áron vásárolhatóak meg, az alapjáték 2,5 Euróba, míg a DLC-k 0,74 Euróba kerülnek ezáltal. Nincs ez másként a Temple of Osiris-al sem. Ugyanúgy -75%-os leárazásban van most az alapjáték (5 Euró), az alapjáték+Season Pass (7,24 Euró), a 4 pakk-os változat, 15 Euró négy alapjátékért azért nem rossz, és az összes DLC is (0,49-1,24 Euró).

► Tomb Raider Collection

A végére pedig egy nagy attrakció, a nagy kollekció -81%-os, azaz 172,39 Euró helyett mindössze 32,15 Eurós áron kapható, cserébe magában foglalja a klasszikus részeket (Tomb Raider 1-6), az első Crystal Dynamics által készített részeket (TR: Legend-Anniversary-Underworld), a Reboot részt (Tomb Raider 2013) és a teljes Lara Croft gyűjteményt.

Ilyen kedvezmények után egyáltalán nem csoda, hogy a franchise ennyire jó helyeken szerepel a Steam Top Sellers-ben! A játékokkal kapcsolatos élményeiteket pedig írjátok meg a fórumunkra, vagy a Facebook oldalunkra, kíváncsian várjuk őket. Nem maradt más hátra, minthogy kellemes időtöltést és jó játékot kívánjunk nektek! :)

Twitter response: "Could not authenticate you."