SHADOW OF THE TOMB RAIDER INTEL XESS TÁMOGATÁS

| .

xessA Nixxes Software bejelentette a Shadow of the Tomb Raider új frissítését, amely Intel XeSS grafikus támogatást ad a DX12 kompatibilis rendszerekhez. Az Intel XeSS egy olyan felskálázási technológia, amelynek célja a teljesítmény és a képkockasebesség növelése. Az NVIDIA DLSS, egy hasonló technika, szintén szerepel a Shadow of the Tomb Raiderben.

 

"A Xe Super Sampling a játékélményt a következő szintre emeli az AI által támogatott felskálázással, amely nagyobb teljesítményt tesz lehetővé nagy képhűség mellett. Élvezd a hardveres gyorsítással és AI-alapú algoritmussal támogatott, nagy teljesítményű, ultra nagy felbontású vizuális élményt."

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.