Rejtély a Croft kastélyban. Visszatérés a Fortnite játékba.

| .

croftmanor1Lara Croftnak szüksége van a segítségedre! Az idei szezonban a Battle Passban való debütálását követően megjelent a Croft Manor a Fortnite Creative-ban. Teljesítsd a Mystery at Croft Manor élményt, és oldj fel egy különleges Lara Croft spray-t.

 

Winston, a Croft család megbízható komornyikja tájékoztatta Larát, hogy furcsa fények és effektek jönnek a kastélyból. El kell menned ennek a gyötrelmes otthonnak a mélyére, és a csapatoddal együtt fel kell fedezned a rejtélyeket. Köszönet a @fn_alliance-nek a Hubon és a játékmeneten végzett munkájáért.

A Mystery at Croft Manor élmény már elérhető a Kreatívban.  Az élményt a "Rejtély Croft Manorban" lejátszási lista oldalán keresztül is elérheted.

A lejátszási lista oldalára belépve a rejtekhelyen találod magad, egy olyan partnerkereső hubban, ahol a Mystery at Croft Manor játék és a Puzzles and Platformers közösségi felhívás más csodálatos játékait találod!

A Mystery at Croft Manor játékkal az utolsó megjelenési nap (március 30.) után is játszhatsz a 0116-9392-3142 kód megadásával.

Mire vársz még? A kastély már vár.

croftmanor2  

croftmanor3

Egy trailert is megnézhetsz:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.