A hivatalos Tomb Raider Szakácskönyv pár előnézeti oldala

| .

cookbook00A Crystal Dynamics kiadott egy sor előnézeti oldalt, amelyek a Tomb Raider hivatalos szakácskönyvét és útikönyvét mutatják be. A Lara Croft-témájú kulináris vállalkozás az Insight Editions által készített, a Square Enix és a Crystal Dynamics által hivatalosan licencelt és velük partnerségben létrehozott kiadvány. Kövesse az alábbi előnézeti oldalakat az előnézeti oldalak böngészéséhez.

 

"A Tomb Raider The Official Cookbook and Travel Guide egy izgalmas és ízletes útmutató a receptekhez, amelyeket a számos helyszín kultúrtörténete ihletett, amelyeket Lara Croft 25 éves globális kalandjai során meglátogatott - így az ízek hazatérnek hozzád. A Tomb Raider videojáték-sorozat sikere alapján készült könyv több mint 40 receptet tartalmaz, amelyeket a Lara Croft által meglátogatott és felfedezett számos helyszín inspirált világszerte, a kulcsfontosságú karakterek és helyszínek által ihletett ételekkel és italokkal."

További információk és a vásárlás részletei az Amazonon érhetők el.

 

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.