The Angel of Darkness: Streamer Kit

| .

Szeretnénk egy nagy köszönetet mondani a fantasztikus streamelőinknek, akik nyilvánvalóan rengeteg tervezést és szenvedélyt fektettek ebbe a műsorba! Kérjük, nézzétek meg őket, nézzétek meg a VOD-jukat.

    Parisian Back Streets - Rennes' Pawnshop - Terenete

    Louvre Storm Drains - Brother Obscura fight - Tomb_of_Ash

    Galleries Under Siege - The Bio-Dome Research Facility - ThatNorskChickk

    The Sanitarium - Eckhardt's Lab  - dreamfall71

stream0Külön köszönet Jonell Elliottnak, aki a stream elején csatlakozott hozzánk, hogy egy nagy meglepetéssel kedveskedjen a rajongóknak, valamint a Core Design fejlesztőinek, Murti Schofieldnek, Peter Connelly-nek, Ady Smithnek és James Kennynek. Ez tényleg a Sötétség Angyala összejövetel volt!

 

Most pedig jöjjön a mai lényeg! Ha szeretnél egy kis AOD overlay hangulatot vinni a következő élő közvetítésedbe, mindenképpen töltsd le az egyedi Tomb Raider: The Angel of Darkness egyedi stream-készletet.

stream1Egy stream overlay grafika egy chirugai renderrel. A szöveg a következő: "NEW FOLLOWER"

stream2Egy stream overlay grafika különböző panelekkel, Lara Croft és a chirugai renderelésével, valamint a Tomb Raider: A sötétség angyala logó

stream3Egy stream overlay grafika Lara Croft renderelésével, a játék hátterével, a logóval és a "THANKS FOR WATCHING" szöveggel.

Még van néhány darab AOD - meglepetésünk, mielőtt továbblépünk a Legendre.

 

 

 

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.