AOD-ihletésű e-könyvek mindenkinek!

| .

Mivel közeledik a szeretett Angel of Darkness hónap vége, szerettünk volna megosztani egy ajándékot a közösséggel, hogy még egy kicsit tovább ünnepelhessetek!

konyv0A Del Rey - a kiadó, amely a 2000-es évek elején három különböző AOD-ihlette regényt adott ki - kegyesen megengedte nekünk, hogy a #TR25-ös tevékenységeink részeként ingyen odaadjuk őket a rajongóknak!  Mostantól elérheted őket Apple Books-on, közvetlenül letöltheted őket e-reader formátumban, vagy PDF-ben ingyenesen. 

Arra törekszünk, hogy hamarosan mindhárom regényt más e-reader platformokra is eljuttassuk.

Ismerd meg ezeket a fantasztikus könyveket az alábbiakban!

 

konyv1Lara Croft Tomb Raider: A hatalom amulettje

  Apple Könyvek

   Közvetlen letöltés

    Végre itt az első izgalmas könyv egy merész új Lara Croft-regénysorozatból, amely közvetlenül a népszerű videojátékokhoz kapcsolódik. Az erő amulettje feltárja az eddig soha nem mutatott eseményeket, amelyek "Az utolsó kinyilatkoztatás" és "A sötétség angyala" között történtek. Egy egyiptomi sír romjai alatt rekedt Lara a biztos halállal néz szembe... amíg a sors közbe nem avatkozik, és egy ősi, hatalommal teli talizmán nyomába nem ered.

 

konyv2Lara Croft Tomb Raider: A bronzember

    Apple Books

    Közvetlen letöltés

    Miután Lara Croft egy majdnem végzetes küldetést teljesített Peru titokzatos esőerdeiben, Varsóba repül, hogy nekivágjon a következő feladatának - és a végső hatalomért vívott csata kellős közepén találja magát.

 

konyv3Lara Croft Tomb Raider: Lafayette Lombardi: Az elveszett szekta

    Apple Könyvek

    Közvetlen letöltés

    Miután befejezte az ősi Méne-kultuszról folytatott többéves kutatásait, Frys régészprofesszort egy ismeretlen bérgyilkos meggyilkolja. Lara Croft tudja, hogy kollégája bizonyára veszélyes titokra bukkant - és valaki azért vette el az életét, hogy a titok homályban maradjon. Lara tehát elrepül Kelet-Peru titokzatos esőerdeibe, a Méne-romok hazájába, és megdöbbentő felfedezést tesz: Egy csoport megpróbálja újjáéleszteni a baljós szektát és annak az elmét irányító módszereit. A követők egyike Lara egykori barátja és bukott pártfogoltja, Ajay a sírrabló, aki elhatározta, hogy Larát elhallgattatja... végleg. De Larának, aki sosem menekül a kihívások elől, más tervei vannak.

 

Írtál már saját Tomb Raider ihlette regényt? Szívesen elolvasnánk néhányat! Jelölj meg minket a közösségi oldalakon, hogy elküldhesd őket hozzánk!

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.