Az AOD Box Art újragondolása: Anastasia

| .

Anastasia az utolsó a négy hihetetlenül tehetséges közösségi művész közül, akiket az Angel of Darkness dobozának újragondolására választottunk. Ha játszottál a játékkal, azonnal felismered, hogy Lara a Tomb of Ancientsbe leereszkedő gödör szélén áll (nem tudva, hogy egy csontvázszerű katona várja őt az alján).

anastasia1Anastasia Ershova teljes illusztrációja a Tomb Raider: A sötétség angyala dobozképének újragondolásához.

 

Az alábbiakban Anastasia mesél a Tomb Raiderrel kapcsolatos történetéről és a mű elkészítésének folyamatáról:

    „A nevem Anastasia Ershova, főként digitális művész vagyok, aki Moszkvában, Oroszországban él. Körülbelül 9 éve rajzolok rendszeresen, élvezem a szabadúszó munkát és a kedvenc videojátékaim fanartjainak rajzolását. Az első Tomb Raider játékom a Tomb Raider 2 volt, emlékszem, hogy teljesen magával ragadott a hangulata, és azóta a franchise minden fontosabb címét befejeztem! Csak nemrég fedeztem fel a TR-fandomot, és meglepett, hogy mennyire befogadó és lelkes mindenki.”

Azt is megosztotta, hogyan merít ihletet a művészetéhez a környezetből és a helyszínekből, amelyek a festményei mögött állnak!

    „Az újragondolt Angel of Darkness artwork-ömhöz a játék egyik legemlékezetesebb és kísértetiesen szép helyszínét választottam: A The Tomb of Ancients bejáratát. Ez szolgál átjáróként a való világból a mítoszok és a rejtélyek világába, úgy vélem, hogy ez minden Tomb Raider-játék lényege. Merész zöld és ciánkék színpalettát választottam, hogy hangsúlyozzam a vészjósló, éteri hangulatát, de a kontraszt kedvéért melegebb színeket is hozzáadtam. Az inspirált, hogy milyen ügyesen használják a merész színeket és a világítást minden klasszikus játékban.”

    „Mindig szeretek történetet teremteni a művészetemben, azt az érzést ábrázolni, hogy valami történni fog. Lara egy olyan ellenséggel néz szembe, akit még nem ismer, de felkészült a veszélyre, miközben egy gonosz minden lépését figyeli. A praktikus, de stílusos terepszínű ruhát festettem rá, mellénnyel és hozzá illő nadrággal. Kezében a játék egyik legfontosabb ereklyéje, a Periapt Shard, és természetesen a megbízható pisztolya.”

    „Remélem, sikerült a képnek finom mozgásérzetet adnom, és a titokzatosság és a csodálat érzését kelteni.”

Ha úgy érzed, hogy ihletet kaptál a PC- vagy telefonháttérképed megváltoztatására, ne felejtsd el letölteni Anastasia darabjának különböző változatait, itt!

Akár a PlayStation 2 tokjának is új külsőt adhatsz.

anastasia2Anastasia Ershova Tomb Raider: A sötétség angyala dobozképének újragondolása egy PlayStation 2 tokba nyomtatva és beillesztve.

 

Anastasia ebben a hónapban közel egy tucat Angel of Darkness-illusztrációt osztott meg a Twitteren, hogy megünnepelje a játékot, beleértve néhány gonosztevőt, például Boaz-t, és olyan mellékszereplőket, mint Janice, és Kurtis Trent. Nézd meg őket!

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.