Az AOD újragondolása: Nathan

| .

0719Nagyon tetszett, ahogy a közösség tagjai fogadták a The Angel of Darkness újragondolt sorozatunkat, amelyet maguk a közösségi tagok készítettek! Szerencsére még csak a felét láttátok, és még mindig van két csodálatos darabunk, amelyek közé tartozik a mai bemutatás is.

João-hoz hasonlóan Nathan sem ismeretlen a Tomb Raider közösség számára a Twitteren.

Talán már láttátok a munkáit a havi rajongói galériáinkban! Tudtuk, hogy az élénk színek iránti szeretete nagyszerű kiegészítője lesz a kínálatunknak.

Nathan megosztotta velünk egy kicsit a hátterét, és azt, hogy Lara Croft az egyik fő karakter, aki hatással volt a karrierjére:

Nathan közösségi tag teljes verziója a Tomb Raider dobozképének újragondolásáról:

 

 „Sziasztok - a nevem Nathan Johnson, de valószínűleg @nathansuxx_ néven ismertek a twitteren! Jelenleg grafikusként dolgozom, és régóta rajongok a Tomb Raiderért. Annak ellenére, hogy csak nemrég kezdtem el a művészeti világban dolgozni, évek óta szenvedélyem a digitális művészet. Az iskola alatt mindig is mellékes hobbi volt, ahol az összes kedvenc rosszarcú női karakteremet lerajzoltam, Samus Arantól kezdve Chloe Frazerig és persze magáig a Lara Croftig. Aztán amikor bekerültem a főiskolára, biztos voltam benne, hogy ez az a karrier, amit szeretnék - olyannyira, hogy az érettségi vizsgámhoz kombináltam a két dolgot, amit szeretek - a művészetet és a Tomb Raidert. Három évvel ezelőtt éppen a Tomb Raider-film box artjának utolsó simításokat végeztem azon a vizsgán; gyorsítsuk fel a mai napot, amikor az Angel of Darknesshez készítem el a saját box art újragondolásomat. Egy álom vált valóra!”

Minden művész mögött inspiráció rejlik, és szeretjük hallani a munkájuk mögött rejlő gondolatmenetet. Nézd meg, mit mondott Nathan erről a műről:

Inspiráció

 „Ha a klasszikusokról és LAU-ról van szó, erősen kötődöm az élénk színpalettákhoz, mint például a Tomb Raider II úszó szigeteinek jáde színei, vagy a Tomb Raider Legend buja, vörös égboltja. Az Angel of Darkness esetében azonban 180 fokos fordulatot vesz a mélykék és lila színek, valamint a zivatarok és a veszély élénk konnotációi.

Az én munkámban azt akartam ötvözni, ami az AOD művészeti irányítását olyan egyedivé teszi, nemcsak a többi játék, hanem a saját művészeti munkáim élénk színeivel is. Meg akartam találni az egyensúlyt a világos és a sötét között, de nem egészen addig a pontig, ahol szépen összeolvadnak. Még mindig meg akartam tartani a világos kontrasztot, hogy megmaradjon a kissé kaotikus érzés, mivel ha van szó, amivel leírhatnám az AOD-t, akkor az egyértelműen a kaotikus.

 Elég ambiciózusan álltam hozzá, és arra törekedtem, hogy valami olyat hozzak létre, ami nagyszerűnek hat, és olyan hatást kelt, mint egy filmplakát. Az AOD nagyon népszerű játék a közösség körében, így remélem, hogy ez a kis kitérő a játék szokásos sötét és komor ábrázolásaitól talán egy váratlan, de üdvözlendő változás!”

Nathan a harmadik a négy közösségi művész közül, akiket ebben a hónapban mutatunk be az Angel of Darkness megünneplésére, így még egy van hátra. Ha a múlt héten lemaradtál volna róla, mindenképpen nézd meg João gótikus és meseszerű rajzát a dobozképről.

Nathan művének különböző verzióit letöltheted itt!

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.