Újabb rajongói filmeket ástak elő.

| .

hir07 16„Helló, portyázók! Kate újra itt van! Itt az ideje újabb rajongói filmeknek. Ebben a hónapban néhány igazán egyedi darabot osztunk meg veletek. Július van (ami történetesen a születésnapom hónapja), és természetesen egy olyan játékot ünnepelünk, ami a mai napig a rajongók kedvence, az "Angel of Darkness". Ez volt a Tomb Raider első belépője a next genbe. Ezzel együtt egy teljesen új, sötétebb világ és egy hozzá illő sötétebb Lara is érkezett.”

 

 

A látszólag a halálból visszatért Lara menekülni kényszerül, amikor gyilkossággal vádolják, és bepillantást nyerhetünk a Murti Schofield által írt trilógiának szánt gazdag történetbe. Íme, egy válogatás a Schofield műve által ihletett filmekből.

"Tomb Raider: A sötétség angyala" (FRANCIAORSZÁG) 

Rendező: Vincent Zafra 

A főszerepben Lili Dîn mint Lara Croft.

Miután megszökik a Louvre-ból, Larát a francia rendőrség üldözőbe veszi.

Mielőtt folytatnám, szeretnék egy percet szánni arra, hogy köszönetet mondjak Vincent Zafrának az Illusion Story Studios-tól, amiért újra kiadta ezt a filmet az interneten, így ma itt szerepelhetett. Amikor először kértek fel, hogy csináljam meg ezeket a havi riportokat, ez a film volt az egyik, ami azonnal eszembe jutott. Mozi minőségű produkció, a lenyűgöző éjszakai Louvre galériákkal, mint háttér!

A mikrofilm eredetileg a 10 évvel ezelőtti Paris Games Week videóversenyre készült, amelyre a résztvevőknek egy percet kellett újraalkotniuk kedvenc játékukból. Mivel már Párizsban éltek, tökéletes alkalom volt arra, hogy tisztelegjenek az ikonikus Louvre-szintek előtt, és Zafra felbérelt néhány helyi cosplayert, köztük Lili Dîn-t, aki Lara Croftot alakította.

Mivel ilyen rövid játékidővel kellett dolgozniuk, és alig volt párbeszéd, a csapatnak mégis sikerült jól elmesélnie a történetet. Természetesen meg kell említenem a fegyverropogást is! Kemény munkájuk kifizetődött, mivel azt hiszem, ez nyerte el az első helyet.

Nézzétek meg itt:

"Guardian of the Tomb Raider" (USA) 

Írta: Devante Jones, rendezte: Devante Jones és Alex Wolcott Főszerepben: Devante Jones (DJ Croft)

Croft felkutat egy ősi térképet, amelyet egy titokzatos szervezet rejteget, egy térképet, amely egy hatalmas kard helyét mutatja. DJ szeretete a klasszikus Tomb Raider iránt minden munkáján jól látszik. Ez a második az általa készített öt rajongói film közül, köztük a 25. évforduló alkalmából készült trailerrel. Ami a legjobban tetszett ebben a filmben, az a nagyon jól megválasztott helyszínek és a jelmezek részletei. DJ többi filmjét és cosplay oktatóanyagát a YouTube-csatornáján nézheted meg.

 

"Tomb Raider: The Amulet" (FRANCIAORSZÁG) 

Írta, animálta és rendezte Augustin Medina.

A főszerepben Françoise Cadol, Lara Croft hangja.

Egy nagyon különleges projekttel szerettem volna befejezni, amely éppen az AOD-ünnepségre jelent meg. Az elmúlt két évben a filmrendező és régi Tomb Raider-rajongó, Augustin Medina egy olyan történeten dolgozott, amely választ adna arra, hogyan élte túl Lara az "Utolsó kinyilatkoztatás" eseményeit - egy olyan kérdés, amelyet sok rajongó tett fel az évek során. Az ötletet az AOD egyik törölt jelenete ihlette, amelyben egy Putai nevű sámánt ismerhetünk meg, akiről megtudjuk, hogy törzsének segítségével megmentette Larát a piramisból, és visszahozta az életbe.

Medina víziója gyönyörűen megalkotott "The Sims 2" motor segítségével. A francia rajongók azonnal felismerhették Françoise Cadol nevét, hiszen a legutóbbi trilógia előtti összes játékban ő adta Lara francia hangját, beleértve a "Lara Croft" játékokat és Angelina Jolie szinkronhangját az eredeti Tomb Raider-filmekben. Cadol ebben a projektben újra átvette a szerepét, ami még hitelesebbé tette, és tökéletesen összevegyítette a történetet a két játék között. Kétségtelenül kötelező darab minden Tomb Raider-rajongónak! Angol felirat is rendelkezésre áll.

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.