Tomb Raider hivatalos útikönyv, és szakácskönyv.

| .

tr receptkonyvCsatlakozz Lara Crofthoz egy nagy utazásra, és készíts finom ételeket a világ minden tájáról a Tomb Raiderrel.

Ez egy izgalmas és ízletes bemutató a receptekhez, amelyek a sok helyszín történetén alapulnak, amelyeket Lara Croft 25 éves kalandjai során meglátogatott - így hazahozva az ízeket hozzád. A könyv a Tomb Raider videojáték-sorozat sikere által inspirálva, több mint 40 étel, és ital receptet tartalmaz a Lara Croft által meglátogatott és felfedezett számos helyszínről szerte a világon, a kulcsfontosságú karakterek és helyszínek által inspirált ételekkel és italokkal. Emellett ez a könyv egy egyedülálló útikönyvet is tartalmaz, amely a Lara által meglátogatott számos gyönyörű országot és várost mutatja be, ahová a hősnőnk elutazott. Ez az egyedülálló szakácskönyv és útikönyv egy nagy felfedezőút, amely a rajongókat egy exkluzív utazásra viszi földünkön, Lara Croft izgalmas kalandjait követve. A gyönyörű színes fotókkal és a kalandok lenyűgöző művészi képeivel  ellátott könyv tökéletes ajándék a rajongók, az utazók és az ételek szerelmesei számára egyaránt.

A Square Enix és a Crystal Dynamics hivatalos licencével és partnerségével készült a Tomb Raider 25. évfordulója alkalmából.

Innen szerezhető meg

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.