Vége a nyereményjátékoknak!

| .

rejtveny8megfejtesVége a nyolcadik nyereményjátéknak is. Ez volt a megfejtés:

A héten heten küldtek be megfejtést, és fordult a kocka, most a fiúk voltak többségben, 4-3 arányban. (A megfejtők: G.Zsolt, M.Miklós, Austin Dreadist, J. Katalin, L. Máté, S. Evelin, B.Orsolya) A megfejtők között kisorsoltuk a nyereményt. A héten a négyes szám volt a nyerő, így a sors ismét J. Katalin –nak kedvezett, és újra megnyerte ezt a játékot. Gratulálunk neki!

A nyereményt elküldtük a nyertesnek.

Sajnos elfogytak a kódjaink, nincs több nyereményjáték. Egyelőre. :)

De ahogy ígértük, a rendszeres megfejtőknek, a nyeretleneknek adunk egy meglepit. Ezt S. Evelin érdemelte ki, aki a nyolc rejtvényből, hetet küldött be, és sajnos a szerencse sosem kedvezett neki. Felajánlottuk neki, hogy kárpótlásul válasszon egyet ITT, a lap alján, a Crystal pack 2019 –es kincsek közül, és ő ezt választotta, amihez USB adapter is jár: figura2 2 2019

Eljuttatjuk neki.

És hogy mi volt a nyolcadik keresztrejtvény megfejtése? Hát Samantha Nishimura. . És hogy ki volt ez? Hát nézd meg lejjebb:

samnishimuraSamantha Nishimura  

Született: 1991

Magassága: 1,67 m

Szem színe: Barna

Hajszín: Fekete

Állampolgársága: Japán- portugál (etnikai hovatartozás), amerikai (állampolgárság)

Szakma: Dokumentumfilmkészítő, fordító

Családi állapot: Egyedülálló

Családja: Hisao Nishimura (apa) Antonia Nishimura (anya)

Samantha "Sam" Nishimura egy amerikai filmrendező, és Lara Croft legjobb barátja. A Yamatai sziget kereséséről szóló dokumentumfilm rendezője / fordítója.

Anyja portugál , apja japán , ősei Himiko bukása előtt mentek el Yamataiból.

A Tomb Raider 2013, cselekményének központi szereplője.

Samantha anyja, Antonia Nishimura egy portugál modell volt, aki Los Angelesben dolgozott, amikor megismerkedett Sam apjával, Hisao Nishimurával , a japán média mogullal. Felnőttként sokat mozgott, nem csak az utcán, hanem a kontinensek között is. Ez negatív hatással volt Sam viselkedésére, és ennek eredményeként Samantha gyakran volt iskolakerülő, és egyre inkább vad gyerekként szerzett magának figyelmet. Emiatt sok iskolából kirúgták.

Sam találkozása Lará-val:

Sam filmkészítést tanult. Ott találkozott Lara Croft-tal egy véletlenszerű találkozás során. Annak ellenére, hogy ellentétei voltak egymásnak, nagyszerű barátokká váltak. Sam miatt Lara kevésbé volt nehezen barátkozó, befelé forduló típusú, külső világtól elforduló, amikor éjszakai klubokba vitte, és megpróbálta előhozni Lara belső énjét. Sam miatt Lara nemcsak könyvtárakat látott az egyetemi ideje alatt. :)

Sokszor hátizsákos útra indultak, olyan helyekre eljutva, mint például a Kilimandzsáró, Bulgária és a Kínai Nagy Fal.

Expedíció Yamataiba: 

James Whitman bérelte az Endurance-t, hogy megtalálja a Yamatai-t, de amikor TV-műsorának tulajdonosi hálózata megvonta a finanszírozását, Lara segítséül hívta Samot, és Sam nagybátyájának pénzével hozták létre az expedíciót, cserébe a nyereséget ígértek, és azt, hogy Sam kapja a filmes jogokat.

Az út során Sam elkezdett különféle tevékenységeket rögzíteni filmra a hajón, kezdve a hajó szakácsával, Jonah Maiava-val, aki Whitmannek tanította a halak bontását (amit utált), folytatva a kormányosnak, Grim-el, aki azt állította, hogy találkozott a Loch Ness-szörnyrel. Gyorsan belefáradt Whitman egotisztikus és leereszkedő természetébe, bár azt hitte, hogy meg fog, nyugodni mihelyt eljutnak Yamatai-ba. Ahogy közelebb kerültek a szigethez, Sam félelmet érzett.

Amikor a hajó egy viharban elsüllyedt, Sam egyedül szállt a partra. Sam legalább egy napot egyedül töltött. Találkozott egy férfival, aki azt mondta, hogy Mathias a neve, és arra késztette, hogy azt higgye, hogy megbízható. Cserébe Sam-nak elmondta Himiko történetét, és arra késztette, hogy azt higyje, hogy Sam a kulcsa a szigetről való elszabdulásnak. Miközben elmondta neki a történetet, Lara jött a táborhelyre. Miután Lara mély alvásba esik, Mathias elrabolja Sam-et. Lara megrémül amikor felébred. Sam képes volt egy rádiót ellopni egy őrtől, és kapcsolatba lépett Lara-val. Segítséget kér, és Lara biztosítja őt, hogy meg fogja menteni.

Az előző események után Sam bekerül a szolári bázisra, ahol Mathias kijelenti, hogy nagy megtiszteltetésben részesítették, ám nem hajlandó elhinni. Miután Mathias egy őrrel hagyta ott őt, Lara megölte a magányos Szolári őrt és megmentette Sam-t.

Sam figyelembe veszi a barátja tanácsát, hogy kerülje Mathias-t. Sam találkozik számos Szoláriival, akik megpróbálják elfogni, egy pisztolyt vesz el egy elesett katonától. Más lehetőség nélkül Sam megöli az egyik őrt és elmenekül. Samnek sikerül elmenekülnie tőlük és újra találkozik a többi Endurance legénységgel. Velük együtt tanúja a helikopter lezuhanásának, Lara és Conrad Roth-al együtt.

Odamentek a zuhanás helyszínére, és azt látták, hogy Roth halott és Larát nagyon megvislték a történtek. Sam megvédi Larat, amikor Joslin Reyes dühödten őt hibáztatja Roth haláláért. Sam követi a többieket, és elhagyja Larát, hogy az gyászolhassa Rothot.

Lara később csatlakozik hozzájuk. A többi történetet már ismerjük. :)

Sam egy izgő-mozgó, pezsgő lány, kaland iránti szenvedéllyel, olyan tulajdonsággal, amelyet megoszt a legjobb barátjával, Lara Croft-al. Sok utazáson mentek át együtt, bár Sam gyakran arra kényszerült, hogy elvonja barátját a könyveiből, hogy klubba menjen, fiúkkal találkozzon. Ebben a tekintetben a kettő kiegyensúlyozza egymást, miközben Sam gondoskodik arról, hogy Lara ne váljon a könyvek rabjává, Lara pedig folyamatosan ellenőrzi Sam vad-gyermek tendenciáit. A nevelési módja miatt Sam valóban nem érti meg, miért nem hajlandó Lara hozzányúlni a vagyonához,  de nem engedi, hogy ez akadályozza a barátságukat.

Sam elég ügyetlennek tűnik. Az iskolák (és még a kontinensek) átváltásának sokszor következtében Sam úgy érzi, hogy nincs jó helyen a világon, és ezt az érzést Lara-val osztja meg.

Sam nagyon bátor is volt. Amikor a solarisok fogva tartották, Sam gúnyolódott velük, kijelentve, hogy tudja, hogy Lara érte fog jönni.

Bátorságának egy másik példáját megmutatták a Himikoval való utolsó konfrontáció során.  A Himikóval folytatott utolsó csatája során Sam, bízva Lara szavaiban, kinyitotta a szemét, hogy a Wei Tükörre nézzen, annak ellenére, hogy nagy esélye volt arra, hogy saját lelke is belemerüljön a Tükörbe Himiko mellett.

Amikor úgy tűnt, hogy a solarisok Lara meggyilkolásával foglalkoztak, Sam kijelentette, hogy megengedi, hogy Himiko átvegye a testét és lelkét, ha ez azt jelenti, hogy Lara élni fog. Sam hihetetlenül erős akaratú. Miközben Himikonak sikerült elnyomnia Sam gondolatait, és napokon keresztül teljes mértékben uralkodnia kellett a testén, Sam több alkalommal is áttörhetett, és még közvetlenül is sikerült visszahúzódnia Himiko ellen, még akkor is, amikor azt követelte, hogy Sam engedelmeskedjen neki.

Sam tapasztalt filmesnek bizonyult, mivel a Sarkvidéken, a Kongóban és a Vörös sivatagban is filmezett.

Sam nagyon vonzó fiatal nő, nagyon figyelemre méltó ázsiai arcvonásokkal, sápadt bőrrel és világosbarna szemével (néha világoskék a képregényekben). Sötétbarna haja (a képregényekben fekete színű), amelyet a fodrász vágott (bár főiskolai tanulmánya során kétféle stílusú volt, amelyek közül az egyik inkább punk stílusú, az egyik oldalán borotvált.) Vékony testalkatú és nagyjából 167 cm magas.

Ő egyike annak a két karakternek, akinek két ruhája van a játékban (nem számítva Lara DLC ruháit)

Az első egy barna, rövid ujjú bőrkabátból, egy fekete v-nyakú pólóból, fehér vékony farmerből és egy barna motoros stílusú csizmából áll.

A második egy egyszerű ünnepi köntös (amelyet valószínűleg éppen megmentett ruhából készítettek) és virágos fejpánt, valamint a csuklója és a bokája körüli szalagokkal.

Sam kapcsolata az apjával feszült volt. Sam felnevelése gondot okozott, és ezért több iskolából kirúgták.

Apjához hasonlóan Sam kapcsolata az anyjával is feszült, mivel Sam rosszcsontgyermekeként viselkedett. Nagyon világos azonban, hogy mélységesen szerette a lányát, mivel felháborodott Sam kórházi szobájának rossz állapotáról, mivel drága ajándékokat, például ágyneműt küldött neki, hogy biztosítsa a kényelmét. Antonia nyíltan ellenséges volt Lara felé, és őt hibáztatta Sam állapota miatt.

Sam az első félévben a főiskolán találkozott Lara-val. Ketten gyorsan barátok lettek, és gyakran együtt utaztak, olyan helyekre mentek, mint Kína, Afrika és a helyi éjszakai klubok.

Egy ponton Sam elmesélte Larának a családtörténetét és az elveszett Yamatai Királyság között fennálló kapcsolatait, amelyekkel Larát lenyűgözte. Sam ragaszkodott ahhoz, hogy segítsen Larának a régészeti karrierjének megkezdésében, sőt, hogy elérje a Yamatai megtalálását annak finanszírozását, miután Whitman anyagi lehetőségeit lemondták.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.