Nyolcadik nyereményjáték!

| .

rejtveny7megfejtesVége a hetedik nyereményjátéknak is. Ez volt a megfejtés:

A héten mindössze öten küldtek be megfejtést, többségében ismét lányok, 3-2 arányban. (Beküldési sorrendben a megfejtők: J. Katalin, S. Evelin, G. Zsolt, és B. Orsolya, Austin Dreadist) A megfejtők között kisorsoltuk a nyereményt. A héten a hármas szám volt a nyerő, így G. Zsolt lett a nyertes. Ő viszont, mivel ezt a játékot már megnyerte, felajánlotta másnak. Köszönjük! A következő sorsolás B. Orsolyának kedvezett.  Gratulálunk neki!

De ne csüggedjen senki, mert még egy játék vissza van, még egy kódot lehet nyerni.

És persze a végén, a rendszeres megfejtőket, ha nyeretlenek is, azért kárpótoljuk majd valamivel. :)

A nyereményt elküldtük a nyertesnek.

rejtveny8És itt is van a nyolcadik, utolsó keresztrejtvény, újabb nyerési lehetőséggel. Most a Final Fantasy 8 (Remastered) játék letöltőkódját lehet újra megnyerni.

Ez a rejtvény kicsit visszakanyarodik a TR 2013 történetéhez. :)

A nyolcadik nyereményjátéknak is szombat 20 óra a határideje, és vasárnap lesz a sorsolás. :)

És hogy mi volt a hetedik keresztrejtvény megfejtése? Hát San Juan misszió. . És hogy mi volt ez? Hát nézd meg lejjebb:

San Juan misszió

A San Juan misszióját a 16. században alapították Peruban, miután a régió spanyol misszionáriusai négy napfogyatkozásnak voltak tanúi kevesebb, mint két évtized alatt. A misszionáriusok azt állították, hogy Szent János apostol megjelenését tapasztalták minden egyes napfogyatkozáskor egy adott helyszínen. A negyedik napfogyatkozás után, 1543-ban, az egyház engedélyt adott a misszionáriusoknak San Juan missziójának létrehozására, amelyet 1544-ben építettek.

1603-ban, a Szentháromság ügynökei, Andrez Lopez és Truylos Serrano, akik az Ix Chel ezüstdobozának megszerzésére irányuló Paititi- expedíció egyedüli túlélői, elhagyták a rejtett várost, a kezükben lévő ezüstdobozzal . Az ezüstdoboz ellopása mind Lopez, mind Serrano miatt mélységes csalódást okozott a Szentháromságban. Lopez úgy döntött, hogy elrejti az ezüst dobozt, hogy biztosítsa, hogy csak egy „Kiválasztott” találhasson rá, és használhassa azt, és megszerezte a Paititi császár engedélyét, hogy e célból elhozza azt Paititiből. Lopez gyorsan megszervezte a San Juan-i küldetést, és beavatott egy olyan személyt is, akit az élet tisztaságáról szóló prédikációjáról ismert. 1604 folyamán Lopez, aki "Angel de la Cruz" –nak is nevezte magát, a misszió kibővítését és egy olyan könyvtár felállítását hajtotta végre, ahol az ezüst dobozt elrejtik, és majd várják a kiválasztottat.

Számos földrengés, amelyet a közeli aktív vulkán okozott, sújtotta a régiót az évszázadok során, mindegyik alkalommal károsítva a missziót, és  ezek miatt kiterjedt újjáépítésre szorult. A legutóbbi ilyen földrengés 2015-ben történt, feltehetően a The Cleansing harmadik hírnökeként, és megrongálta a misszió több épületét és egy nagy szobrot az udvarán. Lara Croft , Jonah Maiava és Abby Ortiz a földrengés utáni misszióba érkezett, hogy megkeresse az Ix Chel ezüst dobozát.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.