Ötödik nyereményjáték!

| .

rejtveny20 04megfejtesVége a negyedik nyereményjátéknak is. Ez volt a megfejtés:

A héten heten küldtek be megfejtést, többségében lányok, 5-2 arányban, és közöttük sorsoltuk ki a nyereményt. A héten a hármas szám volt a nyerő, így K. Dorottya lett a nyertes. Gratulálunk neki!

De ne csüggedjen senki, mert ezt a játékot még meg lehet nyerni, összesen még négy nyeremény vár a nyertesére. És egy nyertes, akár mind a három játékot is megnyerheti.

És persze a végén, a rendszeres megfejtőket, ha nyeretlenek is, azért kárpótoljuk majd valamivel. :)

A nyereményt elküldtük a nyertesnek.

rejtveny20 05És itt is van az ötödik keresztrejtvény, újabb nyerési lehetőséggel. Most a Final Fantasy 8 (Remastered) játék letöltőkódját lehet újra megnyerni.

A negyedik nyereményjátéknak is szombat 20 óra a határideje, és vasárnap lesz a sorsolás. :)

És hogy ki volt a negyedik keresztrejtvény megfejtése? Hát Abby, vagyis Abigaile Ortiz. És hogy ki volt ő? Hát nézd meg lejjebb:

abigaileortizAbigaile Ortiz

Alias: Abby

Születés: c. 1980

Állapot: Élő

Nem:

Szem színe: Barna

Hajszín: Fekete

Állampolgárság: perui

Foglalkozása: Kuwaq Yaku polgármestere, Szerelő és Pilóta

Családi állapot: független

Család: Mariana Ortiz (nagymama)

Pilar (nénje)

Abarrane (egyik őse)

Ellenségek: A Szentháromság

abigaileortiz2 Abigaile "Abby" Ortiz Kuwaq Yaku , a perui, távoli falu tényleges polgármestere, valamint képzett szerelő és pilóta.

Abby az ezen a környéken élő inkák-tól származik. Egész életében Kuwaq Yakuban élt, kivéve egy rövid időszakot, amikor Limába költözött, hogy megszerezze pilóta engedélyét.

Lara Croft és Jonah Maiava a maják romjait keresve jöttek Kuwaq Yakuba. Nevetve elmondta nekik, hogy nem találnak semmit, mert a maják nem Peruból származnak, bár Lara helyes irányba mutatott. Jonah-al gyorsan megtalálták a közös hangot, működött közöttüük a kémia. :)

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.