20 éves lett az oldal, a magyar Tomb Raider közösség! Nyereményjáték!

| .

20eveseklettunkkicsiJelentős mérföldkőhöz érkeztünk az oldal életében, 20 éves lett a rajongói oldal és a Tomb Raider közösség!
Rengeted élményt és emléket köszönhetünk a játék körül fonódott közösségnek, a sok-sok kiemelkedő és segítőkész rajongó által, akik munkát, energiát, szabadidőt és anyagi forrást nem kímélve tették lehetővé ennek a közösségnek az összetartását és fenntartását. Természetesen akadtak nehézségek is ez idő alatt, azonban örömmel tekintünk vissza az elmúlt évekre és a létrejött egyedülálló közösségre. A játék kortalansága olyan kapcsolódási pont minden korosztály számára, amely egyszeri és utánozhatatlan; együtt nőttünk fel, fejlődtünk és jelentős kapcsok alakultak közöttünk amit Larának és ennek a közösségnek köszönhetünk. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is lehetőségünk lesz ily módon ünnepelni.
20 év jelentős mérföldkő, igazán méltó az ünneplésre, amelyet szeretnénk megosztani veletek, hiszen nélkületek nem lett volna lehetséges. A Crystal Dynamics megajándékozott minket Steam-es letöltőkódokkal, amelyeket természetesen nem tartunk meg magunknak, hanem felajánljunk számotokra. Elindítunk egy 8 hetes játékot, minden héten megfejthettek egy Tomb Raider témájú keresztrejtvény és a helyes megfejtők között kisorsoljuk a nyerteseket.

Akár mind a három játékot is megnyerheti egy játékos.

A következőkért lehet versenybe szállni (ezúttal sajnos nem Tomb Raider):

Final Fantasy 7 (Classic)

finalfantasy7classic

 Final Fantasy 8 (Remastered)

finalfantasy8remastered 

Life is Strange 2 (Complete Season)

lifeisstrange2 

 A megfejtéseket küldjétek be, legegyszerűbben a facebook oldalunkon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..  Egy emailcímet is csatoljatok hozzá, ahova a nyereményt elküldhetjük.
A beküldési határidő: 2020. Február 1. Szombat 20 óra. Eredményhirdetés, és az új rejtvény megjelenése: február 2. vasárnap.
Hát akkor itt is van az első heti játék, a nyereménye egy Final Fantasy 7 (Classic) Steames letöltőkód.

rejtveny20 1

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.