Joseph Liu 3D művész: Lara Croft újramodellezése

| .

hir0830 2Figyelmetekbe ajánlunk egy munkát, melyet Joseph Liu, a kanadai székhelyű Think Tank Training Centre, a vizuális effekteket és játékdizájnt oktató iskola tanulója készített 6 hónap alatt.

 

A kép teljes méretben a művész Artstation oldalán tekinthető meg, a következő üzenet kíséretében:
„Sziasztok! Mai napon büszkén mutatom be a teljesalakos karakter munkámat, Lara Croftot, mint záró projektemet a Think Tank Training Centre-ben. Próbáltam a 6 hónap alatt annyit kihozni a projektből, amennyit csak lehetett, de mindig lehet még csiszolni. Tulajdonképpen minél többet dolgozom rajta, annál inkább észreveszem, hogy hol tudnám javítani. De itt az ideje, hogy befejezzem, és egy új alkotásba kezdjek.
Megfizetethetetlenek azok a dolgok, amiket ebben az iskolában tanultam. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki segített a munkám és a vancouveri tartózkodásom során. Kiemelném Li Hanwei-t, a barátnőmet, illetve Marcel Gorri és Jay Cudal barátaimat, akik a legtöbbet segítettek nekem.
Rendben, remélem, tetszik nektek a kép, és elmondható, hogy igen, ez Lara Croft! Nem pedig valaki más  Nézzétek végig a demoreel videókat, amiket a projekthez készítettem, kattintsatok a like-ra, és ajánljátok a barátaitoknak! Az biztos, hogy továbbra is dolgozni fogok, és fejlődni. A CG (számítógépes grafika - a szerk.) igencsak szórakoztató, és sok lehetőség van benne.
Szép napot kívánok!

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.