Tomb Raider Legend Szereplők

01-lara.jpg

Lara Croft

Lara Croft világutazó kalandor és régész, aki sírokat és relikviákat tár fel; megszállottan kutatja a nagy, ősi civilizációk eltűnt titkait. Remek atléta, egy tucat nyelven kiválóan beszél, és addig nem áll meg, amíg nem kapja meg, amit akar.

02-winston.jpg

Winston Smith

Winston családja generációk óta a Croft családot szolgálja, és azóta az ő inasuk, mióta a késői húszas éveiben leszerelt a seregből; épp úgy, mint annak idején az apja is. A Croft kastélyba költözött, és ő lett az egyetlen bent lakó személyzet, mikor Lara születése előtt a felesége elhunyt. Ő látja el a házimunkát. Lara szokatlan életviteléből és elfoglaltságaiból adódóan jóval több dolga akad, mint egy egyszerű inasnak, azonban sose okozott neki csalódást. A hűsége Larához, az ő szüleihez és a Croft kastélyhoz megkérdőjelezhetetlen.

03-rutland.jpg

Ifj. James William Rutland

A Rutland nevet - amerikai arisztokrácia révén - évtizedeken át politikusokkal és vezetőkkel hozták kapcsolatba, így ifjabb James William Rutland óriási vagyonban és kiváltságban nevelkedett. A West Pointban tanult, és épphogy csak sikerült lediplomáznia, ebből merítve önfegyelmet és erőt, amit így, hogy már megszabadult a katonaságtól, igen hasznosnak talál. A West Pointnál töltött éveket kivéve nem ismerte a szűkölködést és a visszautasítást. Energikus férfi, aki nagyban játszik, és ebben sosem volt rest, bár csak akkor ilyen elhivatott, ha a saját vágyait kergeti.

04-amanda.jpg

Amanda Evert

Amanda Evert Lara Croft egyik legjobb barátja volt az egyetemi évek során. Míg képességei ígéretesnek bizonyultak a kulturális antropológia terén, imádta a metafizikát, és lenyűgözték a mítoszok, ami Lara véleménye szerint gátolta abban, hogy eredményes természettudós válhasson belőle. Amanda arról álmodozott, hogy újra felfedje a múlt misztikus tudását, olyan tudást, amit a tudomány korszaka nem csak szem elől tévesztett, hanem ki is űzte a világból. Azt remélte, hogy majd megtaníthatja ezeket az elfeledett igazságokat másoknak, akik ezáltal spirituális felemelkedést nyerhetnek. Azonban karrierjét félbeszakította egy szörnyű esemény, ami mindenkit megrázott.

05-nishimura.jpg

Toru Nishimura

Toru Nishimura egy vagyonos médiamogul, akinek féltucat tévécsatorna és újság van a birtokában egész Dél-Japánban. Gyorsan elérte ezt a pozíciót, és továbbra is élvezi eljátszani az egyszerű újságírót, aki valaha volt, így a napjai nem csupán vállalati problémákból állnak. Az egyik nyomozása egy korrupt miniszterhez, egy rendkívül értékes ezüstszoborhoz, és egy fiatal régészhez vezetett, aki megmentette az életét, amikor az ereklye jóval többnek bizonyult, mint aminek látszott. Ő és Lara Croft az incidens után barátok lettek, és bármikor számíthatnak egymás segítségére.

06-takamoto.jpg

Shogo Takamoto

Shogo Takamoto éveken át egy felemelkedő alak volt a gengsztervilágban, és jelenleg egy Yakuza Kumicho (főnök). Imádja az ősi fegyvereket, és biztos helye van a feketepiacon, felbosszantva ezzel a gyűjtőket és kalandorokat egyaránt, ugyanis szereti keverni a hamisítványt az autentikus ritkaságokkal, miközben felhasználja a Yakuza erejét, hogy megvédje magát az átvert vevőktől. Egy Lara Crofttal való hasonló összetűzés során kénytelen volt visszavonulnia az antikvitások alvilágából. Hogy miért nem végzett Larával, a Yakuza titka marad, mert annak híre, hogy képtelen volt megölni őt, nehezen hihető.

07-zip.jpg

Zip

Zip Lara jobb keze, és egyben technikai bubusa. Folyamatosan tartja a kapcsolatot Larával a headsetén keresztül, képes azonnali tanácsokkal ellátni, mivel rögtön hozzáfér a különböző elektronikus anyagokhoz és más online adatbázisokhoz. A szabadidejében elektronikai kütyüket bügyköl, új technológiákat kifejlesztve, melyek a terepen Lara hasznára válhatnak. A tudása mellett kitüntetett szakács, és megjárta Észak-Európa legjobb éttermeit.

08-alister.jpg

Alister Fletcher

Alister Fletcher Lara kutatóasszisztense, és rendkívül részletes történelmi tudás birtokosa. A kutatásait kizárólag a könyvtárakban és múzeumokban végzi, arra koncentrálva, hogy megértse azt, amit már megtaláltak - Lara új ereklyék utáni kutatásával szemben. 15. éves doktori hallgató az Oxfordi Egyetemen, és még nem doktorált le, mivel szentül hiszi, hogy minden mindennel összefügg, ezért képtelen meghúzni a szükséges határokat a disszertációjához.

09-anaya.jpg

Anaya Imanu

Anaya Imanu mérnök, aki Dél-Amerika elszegényedett területein dolgozik. Larával az egyetemi évek során barátkoztak össze, és vele volt Peruban, a Paraísoban történt tragédia során. Azóta a saját karrierjét építette, miközben útjaik gyakran keresztezték egymást.

Twitter response: "Could not authenticate you."