Shadow of the Tomb Raider magyarítás

Írta: Thak.

Shadow magyaritasA Shadow of the Tomb Raider fél éve történt megjelenése alkalmából örömmel jelentjük be, hogy hamarosan elkészül a játék magyarítása! Várhatóan az összes tervezett DLC megjelenése után, júniusban fogjuk elérhetővé tenni.

Ajánljuk mindazoknak is az újrajátszást, akik nyelvtudás híján játszottak eddig, ugyanis a játék hangulatához nagyban hozzájárul a helyiek mindennapi élete, itt-ott hallható humoros beszélgetése. Érdemes megállni, meghallgatni őket.

Fordítóink igyekeznek igényes magyarítást készíteni, azonban a Shadow of the Tomb Raiderben a korábbiakhoz képest iszonyatos mennyiségű szöveg van; háromszor annyi, mint a Rise of the Tomb Raiderben. Karakterszámban ez hozzávetőlegesen annyit jelent, mintha a Gyűrűk Ura - A Gyűrű szövetsége c. könyvet kellene fordítanunk. Természetesen a valós szövegmennyiség ennél valamivel kevesebb (ismétlések, előző játékból áthozott szövegek, nem betű karakterek), de ez sajnos nem jelent kevesebb munkát. Ezért kérjük türelmeteket és megértéseteket!