1. évforduló

Visszatekintés az első évre.

2000 május, elején adtam be a TR.hu domain cím kérelmet, és megkezdődött a kéthetes várakozás. Bogival tűkön ülve számoltuk a napokat, és drukkoltunk, a domian címért. 2000 május 20.-án kaptam meg a kódot a webszerverhez, és megkezdődött a régi site átültetése az új domain címre. 4 órás munkával sikerült átrakni az oldalakat az anyaoldalról, bár volt mit javítani még. Bálnafos volt az első látogató, és elindult a TR.hu site. HC Gamer oldal, napi híreiben megemlítette megszületésünket. Bogi vált az első tagjává a TR.hu csapatnak. Hamar kiderült, egyedül elég sok munka a site karbantartása, új részekkel való feltöltése, csinosítása, így bővült a TR.hu csapat, Bodlac, Extasy, és Sys személyével

Teltem múltak a hónapok, de csak nem akart beindulni a Fórum. Ez azért is volt furcsa, mert Bogival, és pár ős TR Fan-al, a Supergamez fórumán ismerkedtem meg, és bizony elég élénk társalgások zajlottak le akkoriban. Bogi még emlékszik, így segítettünk sok társunknak a TR TLR végigjátszásában. Végül is innentől kezdett bennem érni, egy önálló, teljesen Magyar nyelvű TR site gondolata, amit rövid idő után tett is követett. Mostanában esett le miért is volt ez a "fórummellőzés": talán, mert elég sok anyag van fent a site-on, és előbb mindenki végigrágta magát az oldalakon, utána maradt a fórum. Most végigtekintve a fórumon, azon látogatók, akik naponta látogatnak minket, szinte csak a fórum miatt jönnek vissza. Szép lassan jöttek vissza az észrevételek, az oldallal kapcsolatban, és javítottuk ki a hibákat, amiket felvetettetek. Így váltak az enyészeté Nell McAndrew ledér képei. (ugye Kacs@ J) Egyre több minden került fel az oldalra, képgalériák, képregények, stb. Bogi kézbentartotta a fórumot, Bodlac folyamatosan írta az új híreket, Extasy készítette az új design-t, Sys elmés, és hosszú hozzászólásaival színesítette a fórumot, tehát mindenki gondozta a TR.hu rá eső részét. És teszi ezt a mai napig is. Aquana buzdítására, aki, akarta kitöltött magáról egy rövid biográfiát a fórumon. Augusztusban elkezdődött egy új játék, amire, nem sok jelentkezés jött, illetve kicsit bonyolult is volt az értékelése. Az őszi Compfair-re meghirdettem egy TR találkozót, amire Aquana, Extasy, és Bálnafos jött el. Velük végigböngésztük a kiállítást, kicsit bolondoztunk, Aquanát beavattuk a lángos evés rejtelmeibe. Szal' megvoltunk, csak kicsit kevesen. Amint most olvasgatom az idevágó topic-ot, a következő TR találkozóra már nagyobb közönség várható.
Több szavazás is lezajlott, elérkezett a második játék, aminek egy eredeti TR 5, volt a nyereménye, itt már látszódott, hogy fel tudtuk kelteni az érdeklődéseteket. Már erősen beindult a site látogatása, hála a karácsonyi szünetnek, a TR 5 megjelenésének, és Nektek látogatóknak, a feneketlen információéhség miatt. Az újévet, új évezredet, új játékkal kezdtük, ahol 3 Lara akciófigurát sorsoltunk ki. Szépen jöttek a jó, és rossz válaszok, és gazdára is találtak a nyeremények. A télvégi pangásban, alig akadt új hír, kissé alábbhagyott az érdeklődés. Szép lassan kezdtek szivárogni a hírek, a készülő TR filmről. Ami most már az egész TR közönséget lázba hozza. Június 15.-én, kezdik vetíteni, a TR filmet az USA-ban, de három hétre rá már, Magyarországon, a mozi pénztárai előtt leszünk Mi is, és találgatjuk hova jut még hely. Áprilisban lett volna a következő játék, ami mondhatni már kezd rendszeres, lenni, de technikai okok miatt sajnos elmaradt. De, aki még péntekig tud várni, Őket nagy meglepetések fogják érni, de hogy fokozzuk a kedélyeket, június közepétől is nagy akcióban lesz részetek. Ha így belegondolok, a következő egy hónap eseményekben lesz gazdag. A háttérben nagy események vannak kialakulóban, de mindent a maga idejében. Május közepén átléptük a 100.000. látogatást, amire büszkék is vagyunk.

Eljött május 20.-a, és a TR.hu felcseperedett, serdülő lánnyá, mert ha belegondolunk inkább lányként, gondolunk a TR.hu-ra.

Hamster

2001-05-29

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.