Tomb Raider Underworld Végigjátszás - Andamán-tenger

 

 

 

07 Andaman Sea:

  • Relics: 0
  • Treasures: 0

 

Mentések 100%:

Mentések 100% Magyar változat. (Hungarian Edition)

 

 

 


Rituals Old:

 

Ez a hajó kb. ugyan olyan mint amivel már a Mediterrán tengeren is találkoztunk. Célszerû kiválasztani a kalapácsot fegyvernek, így gyorsan végezhetünk az ellenfeleinkkel. Fussunk le a lépcsõn az alsó fedélzetre, öljük meg a ránk támadó zsoldosokat, majd másszunk fel az alacsony konténerekre, hasonlóan, mint a másik hajón, egyik szürke konténer tetejérõl vegyük fel a medipack-ot. Itt is jussunk el a konténerek tetején a fentebb lévõ fedélzetre, ahol öljük meg az újabb két zsoldost. Itt menjünk hátra, a helikopterek felé, de a faládák elõtt vegyük fel az újabb medipack-ot. Találkozunk újabb 3 zsoldossal, akik lõnek ránk, végezzünk velük, majd az itt található lépcsõn menjünk le a hátsó lentebb lévõ fedélzetre. A hajófar irányában haladva középen egy automata ajtóhoz érünk, amit még három zsoldos õriz, mondanom sem kell, öljük meg õket. Menjünk be, le a lépcsõn, egy egyirányú folyosó következik itt is kisebb kitérõkkel oldalra, ahol semmi sincs, így eltévedni sem lehet. útközben öljük meg az összes zsoldost, majd ha odaértünk az utolsó levezetõ lépcsõhöz és bementünk az automata ajtón, video következik:

 

Lara: Avalon, Helheim, nem érdekel mi a neve… hol van?
Natla: Nézd csak mit tettél… hihetetlen! Soha többé nem kételkedem benned.
Lara: Mondd meg… most!
Natla: Nagyon jó. De mielõtt átküldesz a másvilágra, mondd csak, felkészültél, hogy megvárd Odint, aki jön, és elvégzi Helheim megnyitásának rítusát?
Lara: És te természetesen ismered ezt a rítust.
Natla: Biztos vagyok benne, hogy rájöttél, én legalább annyira el akarok jutni Avalonba, mint te, de egyikünk sem mehet egyedül. Neked kell a rítusom, nekem a pörölyöd.
Lara: Ha… mégsem, amikor kilépsz a sorból, megkapod.
Amanda: Állj!
Lara: Te… leromboltad az otthonom. Megölted Alistert!
Amanda: Elvettem, amit akartam. Hát nem ezzel törõdünk csak?
Lara: Te is meghalhatsz!
Natla: Ah, Lara. te aztán tényleg hasonlítasz rám.
Lara: Hííííjjj! Tûnj el a szemem elõl!
Natla: Ott találkozuk.

Végigjátszás videón
PC/PS3/Xbox360:

PS2:

 

Tovább (Északi-tenger) >>

Twitter response: "Could not authenticate you."