Shadow of the Tomb Raider végigjátszás 5. DLC: The Serpent's Heart

Shadow of the Tomb Raider végigjátszás:

  1. DLC: The Serpent's Heart

 Mellékküldetés: 1.  Kihívás sírok 1.   Dokumentumok: 2.   Faliképek, szobrok: 2.

  1. Két úton lehet elérni ezt a DLC-t. Ha végeztél a játékkal már, akkor a menüben a Challenge Tombs menüből tudod indítani Slayer’s Gauntlet pályát. Ott beállítod a nehézségi fokot, és már indulhat is a kaland. Ebben az esetben azonban kimaradsz pár kisebb kalandból, 2 dokumentumból, 2 fali képből, szoborból. Viszont a három lehetőséggel újabb pontokat, eredményeket érhetsz el.
  2. A másik megoldás, az utolsó táborhelyen, vagy akármelyiknél, ahol lehet utazni, visszautazol Paititibe-be, a Skull Caves tábortűzhöz, és ott keresed meg a pályát. Én ezt választottam, kicsit nagyobb, kalandosabb az odajutás. És nagy előnye ennek, lehet menteni benne, míg az első változatnál csak automata mentés van.

Two Graves

Tiéd a Dragon Scales ruha, és egy új íj, a Serpent Lash Bow

Menj ki a barlangból, le a tóhoz, át a hídon, balra fel a vásártérre, el balra a tópoparton, és fel a kis barlangba, beszélj a fickóval, Hakan-nal.

Hát akkor keressük meg azt az Áron-t. :) Húzzuk ki a sz@rból. :)

  1. Mentés-- savegame

Menj a tábortűzhöz, és öltsd magadra a zöld, álarcos ruhát. menj le a lépcsőn, el a tóparton, visszafelé, és a piac előtt menj jobbra, ahol a harcosok állnak. Át a hídon, át a fali résen. De azért beszélhetsz az őrrel is.

Az épületben nyomakodj át a harcosok között, majd jobbra menve átengednek a kapun.

Menj le a lépcsőkön, és előveszed a fegyveredet.

  1. Mentés-- savegame

Menj tovább lefelé, írtsd az ellent, majd a nagyteremben is folytathatod a gyilkolást. Kapaszkodj fel a szemközti falon, osonj át az alacsony részen.

Az egyik fegyverestől elveszed az 1. dokumentumot, a Coded Message-t.

Gyilkold a következő harcosokat is, majd kapaszkodj fel a felsőbb részre. A rúdon keresztül visszajutsz az alacsony állványokhoz, és visszafelé mész, amerről jöttél. Újabb harcosokat kell kinyírnod, majd a falon felkapaszkodva, megpillantod lent a barátodat.

Utána mész a fali résen át. Újabb falmászás következik, majd egy gerendán osonsz át, végül egy résen át a szabadba jutsz. Ugrás a faágon át a másik járatba, a végén fel a falon, majd elrakod a pisztolyodat.

  1. Mentés-- savegame

A szabadba érve ugrás a tóba, majd mássz a partra, jobbra a viskónál. Menj vissza balra, a kisbarlangba, öltsd magadra az új ruhádat, majd beszélj újra Hakan-nal és a társával, megmutatva nekik a doksidat.

Meg is van a 2. dokumentum, a Decoded Message.

Menj ki, lefelé a parton, át a piacon, ott balra, a túloldalon jobbra. A halászoknál balra menj, gázolj át a sáron, mássz át a fali résen, fel, majd le a lépcsőkön, és szembe menve át lefelé a völgyben, bújj át a kidőlt fatörzs alatt. Ugrás a vízbe, ússz át a kis tavon, és partra mászva megnézed, hogy kapják el a barátodat.

Kimenve menj bele a tóba, mássz a partra, bújj át a fatörzs alatt, és visszamenve az elhagyott faluba, keresd meg a kis tavat, és ott be a farkasbarlangba. Menj át a fali résen.

Slayer’s Gauntlet

  1. Mentés-- savegame

Balra a fal mellett megnézheted az 1. faliképet. szobrot, a The Challengers' Trial-t.

  1. Mentés-- savegame

Juss át a piranhákkal teli víz felett, told meg mindkét kapcsolót, és juss el a szemközti tutajra, még ha meg is kóstolnak kicsit a piranhák. Lődd szét két oldalt a zöld gombokat, majd az alatta levőket is, és a tutaj elindul. Mindig a felső gomb nyitja az alsó fedelét, de az alsó a kapcsoló. Ugord át a pengéket, majd a következő alatt bújj át, utána balra ugorj a kis botokból álló platformra, de meg ne állj, rohanj, ugrálj rajtuk végig, majd vissza ugrás a tutajra. Most jobbra ugrás a platformokra, rohanj, amerre tudsz, még egy faágon is át kell jutnod, végül ismét vissza a tutajra. Most forgó pengék alatt, vagy felette kell átjutnod, miközben a tutaj halad. A félig nyitott kapunál ugorj ki balra, ugrás a súlykapcsolóra, majd amikor elindul a tutaj, ugorj vissza. Bent végre jobbra, kiugorhatsz a folyosóra. A végén menj le balra, a tutajra. Lőj bele a szemközti zöld gömbbe, majd az alatta megjelenőt is lődd szét, és lemegy a vízszint, elindul a tutaj. Most a jobb oldali két gömböt kell szétlőnöd, és még lejjebb megy a vízszint. Most úgy helyezkedj el, mozogj a tutajon, hogy elkerüld a forgó pengéket, és a harmadiknál balra ugorj a platformokra. de ott se állj meg, fuss, ugrálj a többin és a végén jobbra, fent, a túloldalon levő gömböket lőddd szét. Menj vissza, és most juss el a túloldalra, mert onnan is szét kell lőnöd a másik kettő gömböt. Bizony közben megkóstolhatnak a piranhák, gyors, és ügyes legyél. :)

Ugrás vissza a tutajra, és úszol vele tovább, a kinyílt kapun át. Jobbra kapaszkodj fel a falon, és jobbra megnézheted a 2. faliképet, szobrot, a History of the Godslayer-t.

A történetet teljesítetted.

Menj le balra a lépcsőn, és jobbra az ösvény elvezet egy folyosóra, ahol kapcsolókat találsz. Nyomd be mindkettőt, és a kinyílt kapu mögött juss el a tutajra.

  1. Mentés-- savegame

Szemben, a tornyon lőddd szét a gömböket, majd a tutajjal elindulva, ugráld át, bújj át a pengék alatt, majd lődd a gömböket, ezek oltják ki a tüzeket.

  1. Mentés-- savegame

Amikor megáll, akkor a tornyon levőket kell szétlövöldöznöd, majd felkapaszkodva balra, az akadályra, a kiálló gerendán át eljutsz a toronyba, és szétcsákányozhatod az akadályt. Kapaszkodj fel a falon, mássz fel az emeletre, és a gerendán menj ki a torony külső oldalára. Fordulj vissza, és mássz fel a torony külső oldalán. Fent a tetőn, végre megnyithatod a szobrot, és megkapod a Divine Bounty tulajdonságot.

Teljesítményt is elértél: Hydro Power.

A szobor felemelkedik, és kapsz egy újabb íjat.

Küldetés teljesítve, irány vissza Hakan-hoz.

Menj vissza az elhagyott falun át, átbújva a fatörzs alatt, a vízen át, ahol elkapták a barátodat. Bújj át a fali résen, és egy harc kellős közepébe érsz.

  1. Mentés-- savegame

Menj utánuk, kinyírva a harcosokat. Ugrás fel a falon, bújj át az alacsony járaton, és a szabadba érsz. Balra menj, ugrás a liánon át, a sziklafalra. Mássz fel, lődd le a lenti harcosokat, menj oda le, majd a völgyben továbbmenve, ugrás fel a falon, és fentről kényelmesen levadászhatod a többi harcost. Ismét továbbmenve, most lefelé vezet az ösvény, majd átrohansz egy függő hídon, amit elrontotok nyomban a barátaiddal.

Vigyázz, nem sétálhatsz át rajta, mert levadásznak.

Rohannod kell, ahogy csak tudsz, a túloldalon meg segítened kell levágni a függőhidat.

Barátod eltávozik isteneihez, de neked adja az íját, a Serpent Lash Godslayer-t.

És új rucit is kapsz, a Dragon Scales – Legend-et.

Two Graves misszió teljesítve.

Csak a rend kedvéért, menj vissza Paititibe, a Skull Cave barlangba, biztos onnan indul majd a következő DLC is. :)

  1. Mentés-- savegame

OBig

Videóvégigjátszás: NRMwalkthroughHD

Twitter response: "Could not authenticate you."