Shadow of the Tomb Raider végigjátszás: 2. DLC: The Pillar

Shadow of the Tomb Raider végigjátszás:

  1. DLC: The Pillar.

  Mellékküldetés: 1. Dokumentumok: 4.   Faliképek, szobrok: 3,

  1. Két úton lehet elérni ezt a DLC-t. Ha végeztél a játékkal már, akkor a menüben a Challenge Tombs menüből tudod indítani A Path of Huracan pályát. Ott beállítod a nehézségi fokot, és már indulhat is a kaland. Ebben az esetben azonban kimaradsz pár videóból, dokumentumból, szoborból.
  2. A másik megoldás, az utolsó táborhelyen, vagy akármelyiknél, ahol lehet utazni, visszautazol Paititibe-be, a Skull Caves tábortűzhöz, és ott keresed meg a pályát. Én ezt választottam, kicsit nagyobb, kalandosabb az odajutás. És nagy előnye ennek, lehet menteni benne, míg az első változatnál csak automata mentés van.

Mentések --Savegames

Mentés –Savegames 1.

Paititiben kezdünk a pálya elejei barlangban, a Skull Caves-ban. Ha nem ott vagy, utazz oda. A tábortűznél szerelkezz fel, ölts megfelelő ruhát, majd menj oda a kopasz láyhyoz, és beszélgess le vele.

Menj ki, le a tóhoz, és jobbra ússz el a vízeséshez. Alatta jade-t bányászhatsz, majd kimászva a vízből, mássz fel a sziklafalon. Menj át jobbra a sziklarésen.

Path of Huracan:

Mentés –Savegames 2.

Menj fel a lépcsőn, ugrás át a túloldalra. Menj le jobbra, és meg is van az 1. Falfestmény, szobor, a Pillars of Heaven 4/1.

Ugrás fel a falon, majd a gerendákról ugrás a szemközti sziklafalra. Jobbra mássz, majd ugrás a jobb oldali sziklafalra. Ereszkedj le a kötéllel, lendítsd be, és ugrás a falhoz, elkapva a peremét. Mássz fel, mássz fel a falon is, és ugrás a szemközti falra is, elkapva a permet. csimpzz balra, ugrás balra, a sziklafalra, és ereszkedj le a kötélen. lengesd be magadat, és ugrás balra a romos falat elkapva. Csimpizz balra, majd fel a sziklafalra, ott is balra kapaszkodj, majd ugorj balra, a másik sziklafalra. Mássz fel a kötélen, menj át a boltív alatt, és ess le az alsó ösvényre. Szedj össze mindent, itt találod a 1. Dokumentumot is, a Prayer for the Loyal Dead-ot 4/1.

Továbbmenve ugorj át a törött hídon, majd a gerendákon, a végén balra menj. Vedd elő az íjat, és köteles nyíllal ránts egyet a balra látható köteles gerendán. menj tovább óvatosan a következő gerendán, majd köteles ugrással jutsz tovább. Ugrás a sziklafalra, és ereszkedj le a kötéllel. Ess le a romokhoz, köteles ugrással kapd el a sziklafalat, majd balra fordulva két köteles ugrással jutsz el a messzi sziklafalra. Mássz fel, menj körbe a keskeny ösvényen, lőj egy kötelet, a szélfogóra, és kösd a tekerőhöz. tekerj rajta négyet, és menj át óvatosan a gerendán, nehogy a szél lefújjon.

Mentés –Savegames 3.

Ugrás a sziklafalra, és mássz fel. Figyeld a zászlót, amikor kicsit csitul a szél, akkor ugrás szembe, a sziklafalra. Mássz fel, jobbra, majd megint fel, és megint jobbra kapaszkodj. Ugrás jobbra, majd felfelé ugorva végre feljutsz a szikla tetejére. A gerendán menj, és ha le is szakad alattad, egy köteles ugrással elkapod a szemközti sziklafalat. Mássz fel, menj körbe, ugrás a következő sziklafalra, kapaszkodj balra, majd mássz fel a tetejére. Amikor megáll a szélforgó, lőj egy kötelet a köteles részére, és kösd az oszlophoz. Menj át a gerendán, és ugorj a sziklafalra. Mássz fel, majd menj fel a lépcsőn, és menj balra. Ha megállt a szélforgó, menj át a gerendán a közepére, és lőj egy kötelet visszafordulva, balra, a köteles gerendára, és kösd oda. menj vissza, menj le a kis lépcsőn, és onnan is lőj egy kötelet ugyanoda, és azt is kösd ki. menj most fel.

Mentés –Savegames 4.

Lőj egy kötelet a szélfogóra, rántsd magadhoz, és annak takarásában szép nyugodtan átmehetsz a gerendán a túloldalra. A végén lehet, hogy ugranod is kell, de figyeld meg, számítsd ki, mikor szünetel a szélfújás.

Menj be az épületbe, és megnyitva a szobrot kinyílik mögötte a kapu, és egy új tulajdonságot kaptál, ami a túlélőösztönt növeli meg: A Thousand Eyes

Jobbra azért nézd meg az 2. Faliképet, szobrot, a The Sield's Cradle-t.

Oldalt megtalálod a 2. Dokumentumot is, a Ritual Book-ot 4/2.

Menj át a kapun, csússz le a kötélen, majd az elszakad, és az alatta levő kötélen csúszol tovább. Kapd el a szikla peremét, a gerendán át eljutsz a sziklafalra, majd jobbra kapaszkodva ugrás a jobb oldalira. Ereszkedj le a kötélen, lengesd be magadat, és ugrás jobbra, az épülethez. Menj be, balra le a lépcsőn, vágd el a csapda kötelét, bújj át alatta, ugord át a leszakadt hidat, mássz fel, ugrás fel a falra, jobbra a másikra, és jobbra, majd felkapaszkodva menj át az alacsony járaton. Ugrás a szemközti sziklafalra, ereszkedj le, majd ess le alulra az ösvényre. Jobbra menj, egy köteles ugrással elkapod a sziklafalat, és belendítve eljutsz a szemközti sziklára.

Menj át a fali résen.

Mentés –Savegames 5.

The Age Makers misszió:

Ess le a kis szökőkúthoz, menj jobbra még lejjebb, és az árkádok alatt jobbra, megtalálod a 3. Dokumentumot. Q'Orianka's Orders

A másik oldalon pedig az árkádok alatt megnézheted a 3. Faliképet, szobrot, a Legend of the Shield-t.

Menj jobbra, és a kilógó gerendánál lődd le lent, a harcosokat. De vigyázz, közben jobbra kinyílt a nagykapu, és beözönlenek a harcosok. Végezz hát velük, majd menj át a nagykapun, le a lépcsőn, és folytasd a gyilkolást. Van azért könnyebb megoldás. Mielőtt kinyílik a nagykapu, állj be balra oldalt, úgy, hogy lentről ne lássanak, ne tudjanak meglőni, és aki feljön a lépcsőn, egyenként, kényelmesen elintézheted. Én géppisztollyal adtam nekik, és elfogytak lassan. :) A túloldalon mássz fel a botokból álló létrán, bújj át a résen, és ott is gyilkold halomra a harcosokat. lemenve a földszintre, a túloldalon menj fel a lépcsőn, és menj át a kerek ajtó résén.

Mentés –Savegames 6.

Felvéve a kis pajzsot, hátul a barlangban újabb célpontok jelennek meg. Végezz azokkal is, majd visszamenve ahol a relikviát találtad, oldalt megleled a 4. Dokumentumot. Amaru' Diary Page

Menj tovább, továbbra is gyilkolnod kell, kihasználhatod a piros hordók erejét is, és újabb videó következik, megjelennek a trinitysek. Itt is van könnyebb megoldás. Állj be balra, a bódé mellé, de a jobb oldalán, és amikor egyenként megjelennek, lelőheted őket kényelmesen, sérülés nélkül.

Ha végeztél mindegyikkel, kapaszkodj fel szemben a falon, menj jobbra, és az autó előtt kapaszkodj fel jobbra a sziklafalon. Bújj át a fatörzs alatt, és visszaértél a pálya elejei barlangba. Ismét menj a kopasz nőhöz, és beszélgess vele.

Új fegyvert is kaptál, ami nagyon jó a páncélozott ellenfelek ellen: Oathaker's Bow - Eternal Sentinel

És új felszerelést kaptál, ami nem csak védelem a fegyverek ellen, hanem a lőszerkapacitásunkat is megnöveli.,  Sinchi Chiqua Battle Dress- Honor Guard

Ezzel vége a missziónak, és a DLC-nek is.

Mentés –Savegames 7.

OBig

Videóvégigjátszás: NRMwalkthroughHD

Twitter response: "Could not authenticate you."